Yine bir kv konusu :)

Şımartmayın şöyle insanları

Keske geri alsaydinizda anneme götüreyim o ne kadar sevinir kimbilir deseydiniz.Bi daha derse alin.Ek olarak boyle insanlar degismez yine ayni cirkefligi fenaligi durur. Gidip gelmeyin yahu oglu da gormus tavrini iste.Siz boyle yapinca yaranmaya calisiyor diye dusunmesi normal.

Ben olsam o an lafı yapıştırırdım kesin net . Demek iyilik güzellik yaramıyor derdim ve sen zaten mont aldıracakmışsın bardağa ihtiyacın yok der bardağı alır hoppp evime götürürdüm

Çok iyisiniz sadece. BEn olsam iyi niyetimi bana değer veren insanlar için gösterirdim çünkü kv buna değecek bir insan değil ne yazık ki.

Çok iyisiniz sadece. BEn olsam iyi niyetimi bana değer veren insanlar için gösterirdim çünkü kv buna değecek bir insan değil ne yazık ki.
%30 kv için yaptıysam %70 eşim için yaptım mutlu olsun diye,çünkü ben mutlu olayım diye o ne zaman istersem o zaman gidiyor. Ama dedim bak annen böyle senin,gerek yokmuş o da almasaydın haklısın dedi. İnsan bi teşekkür eder yalandan da olsa dedim. Çay demledi o bardaklarla getirdi hıh dedim hoşuna gitti heralde. Sonra da aldığım bardakların desensiz hali varmış onu getirdi diyor bak bu da sade hali bunun fiyatı ne onun fiyatı ne boşuna para alıyorlar bir sürü. Bende de var ama senin aldıkların güzelmiş der insan.

Bence mesafeli olmak en iyisi. Cunku genel olarak ne yapsaniz da yaranamiyorsunuz kv lere. Az insan cok huzur.

Bence mesafeli olmak en iyisi. Cunku genel olarak ne yapsaniz da yaranamiyorsunuz kv lere. Az insan cok huzur.
Valla ya bi de zannediyor ki çok meraklıyım yüzüne, az da yiyecek götürdüm fazla diye ona da bunu siz mi getirdiniz , niye getirdiniz... zıkkımın pekine getirdik. Ye diye getirdik heralde. Çok haset galşba çok sevinse de sevinmemiş gibi davranıyor. Oğlunu aşırı kıskanıyor. İyi oldu ama eşim bir kez daha gördü annesinin yüzünü.

Münasebet kurmak istemiyorsa zorlamayın İnan böyle daha rahat oluyor insanın kafası.Boşverrrrr eşinde alışır bu duruma

Münasebet kurmak istemiyorsa zorlamayın İnan böyle daha rahat oluyor insanın kafası.Boşverrrrr eşinde alışır bu duruma
Münasebet kurmak istemeyen benim aslında, her gün orda yiyip içip, oturmadımız için(daireler yan yana), her gün kapısını çalıp napıyorsun diye kontrol etmediğim için ve daha daha saçma sebeplerden bir sürü olaylar yaşadık. En son eşime dedim senle girip senle çıkrım haftada bir o eve. Öyle de yapıyorum, özel durumlar hariç. Önceden böyle olduğu zaman gelip ağzına geleni sayardı ve bende ipleri koparırdı. Şimdi 1 hafta gitmiyoruz gittiğimizde az bi sürat yapıyor O kadar. O da bir şey değil onca yaşanandan sonra. Bu bile bana huzur veriyor o yüzden içimden geliyor bi şeyler ama can çıkar huy çıkmaz ille bi şeyler sokuşturuyor ama eşim de görüyor ya daha da rahatım artık.

Gereksiz değil bence ama değen insanlara gerekiyor sanırım.
E ben de onu diyorum kvalide değecek birisi değilmişki işte yaptıklarından belli. Ben daha evli değilim bi kaç kere kendisi bana hediye göndermiş kibarlık olsun diye gönderdim mesela başka da göndermem sonra yaranmaya çalışıyorum sanır. Herkes iyi niyetli değil.

Yaranmaya çalışmıyorsunuz anladım ben sizi.ama ne yaparsan yap sevdiremiyoruz bazı insanlara kendimizi. Bir daha hediye falan almayın.

Yaranmaya çalışmıyorsunuz anladım ben sizi.ama ne yaparsan yap sevdiremiyoruz bazı insanlara kendimizi. Bir daha hediye falan almayın.
Aynen, huzur için yapmak istedim. Mutlu olunca bizim de mutluluğumuzu engellemez diye ama iyice şımarıyor sanki gözüne girmek için yapıyorum sanıyor. Eşim gördü iyi niyetimi o yeter. Bi daha da almam anneme alırım.

Bence anlasmaya falan çalışmaktan vazgecin.. ben de herseyi yaptım anlasalım kaynasalım diye hiiçç bi atak görmedim ondan ben de artık ne arıyorum ne soruyorum eşiö gidelim derse eğer tamam diyip gidiyorum selamünaleyküm aleykümselam nasılsın bitti

O da istiyor hep birlikte olalım ama onun istediği gibi olsun. Üstünlük kurmak istiyor daha çok uzaklaştırıyor haberi yok.

İyilik yap denize at misali
Yap al götür inan o ne kadar kötü olursa olsun senin iyiliginin temiz kalpliliginin mükafatı her türlü çıkar.Canim çok iyi yapyosun hiç tesekkur etmedi diye gücenme yaşlidir etrafinda cewresinde özürün tesekkur etmenin ayıp oldugunu düsünen insanlardan artik oda sacma bir cekinme icine girmistir.
Hic bu kararindan donme sen kucuklugunu yap icinden gecenleri guzelce dewam ettir.

Bazı insanlar kibarlıktan nezaketten anlamaz.Almayın bir daha bir şey.Ben anneme Ya da kayınvalideme hediye aldığımda kullanmaya kıyamazlar , sizin kayınvalide direkt kötü niyetli.Eşinizi Mutlu etmek için biraz da annesi adım atsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…