Yine bir oyun mu acaba?

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama biraz uzun olsa da olayın en başına gideyim ben en iyisi..
15 yaşlarındaydım.Tecrübesizdim , erkekler hakkında birşey bilmiyor, merak ediyordum açıkçası.Merak derken aşk meşk meseleleri yani. Tam o sıralarda biriyle takılmaya başladım.Yakışıklı değildi benden 3 yaş büyüktü.Zaten o yüzden onu potansiyel sevgili adayım listesine bile koymadım. Bir takım dertleri vardı aklım erdiğince dinliyor yardım ediyorum. O da sanırım benim arkadaşça ilgimi yanlış anlamış ve bana aşık olmuş. Bana açıldı bir süre sonra. Ben beni yanlış anladığını ona karşı öyle duygular beslemediğimi söyledim. Ama onun için "hayır" bir cevap değilmiş , bunu çok geç anladım. Sonra bir daha peşimden ayrılmadı. Takmıştı bana "tamam arkadşaın kalmaya razıyım " diyordu.. Ama her fırsatta tekrar tekrar çıkma teklifleri ediyordu. Sensiz yaşayamam gibi bir takım sözler söylüyordu.Tabi ben her defasında reddediyordum. Sonra bir gün telefonuma mesaj geldi , veda mesajıydı.. Ben blöf yapıyordur dedim ama öyle değilmiş. İntihar etmiş ... Ölmeden kurtarmışlar.. Ama ben bu olaydan kendimi sorumlu tuttum.. Biraz acıdım ona, birazda toplum baskısıyla çıkma teklifini kabul ettim. Ama hayatımın hatasına yapmışım da farkında değilmişim..Acıma acınacak duruma düşersin derlerdide inanmazdım. Aynen öyle oldu acıdım ve acınacak hale düştüm. Belki sonra severim diye düşündüm ama beceremedim olmadı bir türlü sevemedim.. Çok baskıcıydı , çok kıskanıyordu.. İki dakka telefona cevap vermesem bağırır çağıır hatta küfrederdi. 2 dk sonra da ağlayarak özür dilerdi. Hem sevmiyor hem de işkence gibi bunlara katlanıyordum. Ayrılmayı denedim biraz tehditle birazda yine acındırırak geri çevirdi beni.. Dipsiz bir kuyuya düşmüştüm sanki.. Çırpınıyordum ama çıkamıyordum..Neyse sonra bunun bir arkadaşı ile konuşmaya başladım.Beni etkiliyordu , tam da o sırada bu kişiden ayrılıyordum. Dertlerimi dinliyordu , ne bileyim işte tam zamanında yanımda oldu..Birden ona aşık oldum , bir anda oldu.. Ona açıldım oda bana karşı boş değilmiş.. Gizli gizli çıkmaya başladık .. O kişinin haberi olmasın diye.. Sonra bi şekilde öğrendi ve ilişkimizi hayatımızı cehenneme çevirdi. Sanki ben onun malıymışım da başka birisi çalmış gibi davranıyordu.. Küfürler tehditler savurdu.. Telefondan rahatsız etti .. Neler neler yaptı.. Sonrada beni sevgilimden ayırdı ..Nasıl mı ??? Benle çıkmadan önce sevgilim bunla arkamdan konuşmuş.. Yani o kız sana gelmez seni sevmiyor fazla oynak felan demiş benim arkamdan.. Tabi beni fazla tnaımıyordu o zaman birde bu şahsiyet olayları tek taraflı anlatıyordu herkese.. Beni kötü biriymişim gibi gösteriyordu... Neyse işte bu dediklerini bana söyleyince bende yıkıldım..Sevgiliniz arkanızdan namusunuza laf ediyor geçmişte düşünsenize.. Ondan da ayrıldım sonra bu nedenden dolayı.. Ama dayanamadık geri birleştik.. Sonra o kişi yine zehir ettii . Yıprattı ilişkimizi yine ayırdı bizii.. Sonraondan sonra sevgilimi bıraktı tek bana işkence yapmaya başladı .. Evime geldi anneme babama yalan yanlışş şeyler anlattı.. Ailemi rahatsız etti. Çok defa hat değiştirdim. Telefonlarım hiç susmuyordu.. Yaşamdan bezdirdi beni.. Ailem herşeyi benden bildi.. Kısıtladılar beni.. Kötü gözle baktılar.. Yalnız bi yere çıkamıyordum, internet yasaktı, telefon yasaktı her an korkuylayaşıyordum bir yerden yine bu çıkacak diye.. Birde ölümle tehdit ediyordu.. Artık öldürse de kurtulsam diyordum o derece.. Tüm bunları bu seneye kadar çektim.. Bu sene bir arkadaş vesilesi ile kurtuldum.. Nasıl kurtulduğum ise şüpheli.. Bu kadar sene canıma okudu , bir günde vazgeçti.. Ssenin yaşaman yeter ben artık çekiliyorum dedi.. Sizce neden böyle yaptı ?? Yoksa yine bir oyun mu oynuyor bana ??

belki baskasina asik oldu belki de bir oyun bilemeyiz
ama ailen neden sana yardimci olmadi,sana neden inanmadilar ki?
o ne anlatirsa anlatsin bir aile cocuguna neden inanmaz ki

böyle karaktersiz erkeklerin Allah belasını versin. geçmiş zamanda benim de başımda vardı böyle bi tane. intihar etmişti. ölmeyi bile becerememişti..o zaman demiştim ki bir milyonda bir şansın vardıysa bile onu da kaybettin, intihar edecek kadar zayıf karakterli bi insanla hayatta işim olmaz. sen de umarım gerçekten kurtulmuşsundur.

Peki arkadaşınız onunla nasıl anlaştığını söylemedi mi size? Nasıl bırakmış peşinizi yani?

buzlar ülkesi : Ben ailemle hiç bir zaman arkadaş olamadım.. Güven vermediler bana.. O güveni verselerdi o hayvan gelip saçmalamadan ben önceden anlatırdım aileme.. Ondan değil benden duyarlardı.. Ama korktum... Neticesinde yediğim dayakları oraya yazmadım .. Neler çektirdi bana neler...

ayy ben de benzer bişeyi yaşıyorumm, erkek arkadaşım bni çok seviyor diye çıkıyorum ben de boş değilim ona karşı ama anlaşamıyoruz ayrılığa dair bir cümle geçse bile kendinden geçiyor, yakıyor, yıkıyor, küfürler, tehditler ediyiyor, sonra ağlıyor yine affediyorum ama sanki baskı altındayım gibi hissediyorum,

bu gibi olaylarda yavaş yavaş soğutmak en iyisidir, bu çocuğun sessizliği de oyun gibi geldi bana, hani sessiz kalırsa sen onu özleyip peşinden koşarsın diye düşünmüş olabilir, allah hayırlara vesile etsin diyim,ayrıca güzel güzel anlat, onu sakinleştir, fevri bir kişilik olduğu için zarar bile verebilir, o yüzden sen çok iyi birisin ama ben böyle yapınca korkuyorum böyle yapma gibi cümleler kullan, zaman herşeyin ilacıdır o da anlar sevilmediğini zamanla

deepinside86 soğumadı ki ... neler denedim olmadı hiç bişi kar etmedi.. normal değil bu takıntılı
daisyc hayır söylemedi.. o özel biridir .. ne bilim oda farklı yani..

Hani demişsin ya sonunda bir arkadaşım sayesinde kurtuldum ama şüpheli?O arkadaşın ne yaptı da kurtardı seni bundan?Bunu anlatırsan yani biraz daha açık olursan oyun mu değil anlayabiliriz belki.

sanırım biraz şiddet biraz korkutma gibi bişi yapmış olabilir..

Allah kimseye psikopat sevgili arkadaş koca hiç farketmez bulaştırmasın. Hayatını zindan ederler, korku filmine çevirirler. Bence de oyun olabilir. Bir daha rahatsız ederse şikayetçi olun. En başta intihar ettikten sonra kabul etmeyecektiniz. O zamandan belliymiş arızalı biri olduğu...

Son düzenleme:
acımakla hata ettim diyorum ya... En büyük hata orada.. bu arada diğeride nişanlandı hayaıtna devam etti olan bana oldu anlayacağınız ...

böyle ailelere cok kiziyorum ya,bence aile demek cocugun ne yaparsa yapsin arkadasinda olmak
demek,tabiki kötü seyler yapinca ceza versin (dövmekten bahsetmiyorum) ama arkasinda oldugunda bildirsin
bir konu vardi bir kiz evden kacmis evli bir erkekle tabiki aile alip bagrina bassin demiyorum kiz dönünce intihar etmis
yani simdi daha mi iyi oldu..insallah daha musallat olmaz sana
kac yasindasin bu arada?

cnm durumuna üzüldüm...ama kabahat sende..bastan hic cikma teklifini kabul etmicektin..isterse gebersin banane..her bizim icin ölenle ciksaydik ohooho...var mi böyle bi tehdit yaa...ama simdiden sonra uzak dur...taviz verme..bitti de baska bisey deme..tel lerini acma..suratina bakma ne blyim..eninde sonunda mecbur vazgecicek...allah sana kolaylik versin

19 yaşındayım şu anda.. yani kızlar o kadar senem heba oldu.. yani bir daha 15 yaşlarıma dönemicem.. Çok büyük kayıpp yanii.. hayatımı kaybettim resmenn ..

digeride nisanlanmis demissin..dgeri dedigin o ciktigin onun arkadasi olan cocuk mu??o nasil sevgiymis ya...hemen unutup baskasiyla nisanlanabiliyo...pess

canım benim çocuktum daha kandırdı beni.. o 18 yaşındaydı herşeyi daha iyi bilebilirdi.. Ama o beni mahvetmeyi seçtiii

digeride nisanlanmis demissin..dgeri dedigin o ciktigin onun arkadasi olan cocuk mu??o nasil sevgiymis ya...hemen unutup baskasiyla nisanlanabiliyo...pess

onlada 4 defa ayrılıp barıştık ... O da yıprandı ve en sonunda bırakıp gitti beni... yapayalnız o sapıkla kaldım

19 yaşındayım şu anda.. yani kızlar o kadar senem heba oldu.. yani bir daha 15 yaşlarıma dönemicem.. Çok büyük kayıpp yanii.. hayatımı kaybettim resmenn ..

Canım o kadar da değil şu bunalım havandan çık daha hayatının başındasın tatlım

acımakla hata ettim diyorum ya... En büyük hata orada.. bu arada diğeride nişanlandı hayaıtna devam etti olan bana oldu anlayacağınız ...
Sen yine ucuz kurtulmuşsun.Okuldan bir arkadaşımda aynen senin gibi kendisi için intihar eden birine acıyıp evlendi.Evlendikten sonra o seven adam gitti yerine piskopat,dayakçı,ilgisiz bir pislik çıktı ortaya.Arkadaşım zarla zorla boşandı hem de çocukları olduktan sonra.Allah yardımcın olsun zararın neresinden dönülse kardır.Ailene kızdım en çokta sahip çıkacağına neden itip kakarlarki aileler kızlarını böyle durumlarda!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…