sanırım biraz şiddet biraz korkutma gibi bişi yapmış olabilir..
buzlar ülkesi : Ben ailemle hiç bir zaman arkadaş olamadım.. Güven vermediler bana.. O güveni verselerdi o hayvan gelip saçmalamadan ben önceden anlatırdım aileme.. Ondan değil benden duyarlardı.. Ama korktum... Neticesinde yediğim dayakları oraya yazmadım .. Neler çektirdi bana neler...
böyle ailelere cok kiziyorum ya,bence aile demek cocugun ne yaparsa yapsin arkadasinda olmak
demek,tabiki kötü seyler yapinca ceza versin (dövmekten bahsetmiyorum) ama arkasinda oldugunda bildirsin
bir konu vardi bir kiz evden kacmis evli bir erkekle tabiki aile alip bagrina bassin demiyorum kiz dönünce intihar etmis
yani simdi daha mi iyi oldu..insallah daha musallat olmaz sana
kac yasindasin bu arada?
cnm durumuna üzüldüm...ama kabahat sende..bastan hic cikma teklifini kabul etmicektin..isterse gebersin banane..her bizim icin ölenle ciksaydik ohooho...var mi böyle bi tehdit yaa...ama simdiden sonra uzak dur...taviz verme..bitti de baska bisey deme..tel lerini acma..suratina bakma ne blyim..eninde sonunda mecbur vazgecicek...allah sana kolaylik versin
digeride nisanlanmis demissin..dgeri dedigin o ciktigin onun arkadasi olan cocuk mu??o nasil sevgiymis ya...hemen unutup baskasiyla nisanlanabiliyo...pess
19 yaşındayım şu anda.. yani kızlar o kadar senem heba oldu.. yani bir daha 15 yaşlarıma dönemicem.. Çok büyük kayıpp yanii.. hayatımı kaybettim resmenn ..
Sen yine ucuz kurtulmuşsun.Okuldan bir arkadaşımda aynen senin gibi kendisi için intihar eden birine acıyıp evlendi.Evlendikten sonra o seven adam gitti yerine piskopat,dayakçı,ilgisiz bir pislik çıktı ortaya.Arkadaşım zarla zorla boşandı hem de çocukları olduktan sonra.Allah yardımcın olsun zararın neresinden dönülse kardır.Ailene kızdım en çokta sahip çıkacağına neden itip kakarlarki aileler kızlarını böyle durumlarda!!!acımakla hata ettim diyorum ya... En büyük hata orada.. bu arada diğeride nişanlandı hayaıtna devam etti olan bana oldu anlayacağınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?