• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir oyun mu acaba?

19 yaşındayım şu anda.. yani kızlar o kadar senem heba oldu.. yani bir daha 15 yaşlarıma dönemicem.. Çok büyük kayıpp yanii.. hayatımı kaybettim resmenn ..

Neden hayatini kaybetmiş olasin ki anlamadm daha önünde onca sene war daha kötü şeyler yaşayip hayatini yinede çok güzel sürüdrenler war böyle bi iki kişi yüzünden mi hayatin heba olmş böyle düşünrsen olurda kendinegelirsen hiçte birşey olmaz

Canım o kadar da değil şu bunalım havandan çık daha hayatının başındasın tatlım

O kadar kolay olsa.. Yani ne cürretle bir insanın hayatını işgal edebiliyor başka bir insan ... Bunu anlayamıyorum yani ne hakla.. sinirden kuduruyorumm... anlatamam...

Neden hayatini kaybetmiş olasin ki anlamadm daha önünde onca sene war daha kötü şeyler yaşayip hayatini yinede çok güzel sürüdrenler war böyle bi iki kişi yüzünden mi hayatin heba olmş böyle düşünrsen olurda kendinegelirsen hiçte birşey olmaz

sokakta biri bağırarak bni çağırsa korkuyorum desem.. odur diye...

Canım çok küçüksüm olan bana olan olmuş diye düşünüpte önünde ki güzel seneleri kendine zindan etme kurtulmuşsun ne güzel bundan sonra keyfine bak önünde kocaman güzel seneler seni bekliyo

Sen yine ucuz kurtulmuşsun.Okuldan bir arkadaşımda aynen senin gibi kendisi için intihar eden birine acıyıp evlendi.Evlendikten sonra o seven adam gitti yerine piskopat,dayakçı,ilgisiz bir pislik çıktı ortaya.Arkadaşım zarla zorla boşandı hem de çocukları olduktan sonra.Allah yardımcın olsun zararın neresinden dönülse kardır.Ailene kızdım en çokta sahip çıkacağına neden itip kakarlarki aileler kızlarını böyle durumlarda!!!

sadece itilip kakılsam yine iyi.. ama size birşey söleyim mi.. bana o kadar işkence etti o haycanda bir kerede başımı eğmedim hep dik tuttum.. geri adım atmadım... mahvolacağımı bilsemde ona teslim olmadım...

sokakta biri bağırarak bni çağırsa korkuyorum desem.. odur diye...

Sadece dayaktan mi böyle oldun baska birşeylerde mi war ??
Ama herneyse yinede toparlanmak senin elinde daha ağir şeyler geçirenler war bkz. ben D: ama takiyo muyum hayrrrrr geçti giitti bitti önümüze bakmak lazm .. ki bende daha 18im :)

Canım çok küçüksüm olan bana olan olmuş diye düşünüpte önünde ki güzel seneleri kendine zindan etme kurtulmuşsun ne güzel bundan sonra keyfine bak önünde kocaman güzel seneler seni bekliyo

hala korkuyorum... düzelemedim

Sadece dayaktan mi böyle oldun baska birşeylerde mi war ??
Ama herneyse yinede toparlanmak senin elinde daha ağir şeyler geçirenler war bkz. ben D: ama takiyo muyum hayrrrrr geçti giitti bitti önümüze bakmak lazm .. ki bende daha 18im :)

şideti o yapmadı ailem yaptı...

Onlarida takma dicem bana kizcan ama :)
Şuan hala öyle birşey war mi umarm yoktur
zaten olacaginida sanmiyorm ama
kendine güvenir kendine gelirsen hayatinin geri kalanini
çokta güzel yasayabilirsn umarm basarirsn
ayrica su saatten sonrada bence hiç ama hiç kimseden hiçbirşeyden korkma bence ..

Onlarida takma dicem bana kizcan ama :)
Şuan hala öyle birşey war mi umarm yoktur
zaten olacaginida sanmiyorm ama
kendine güvenir kendine gelirsen hayatinin geri kalanini
çokta güzel yasayabilirsn umarm basarirsn
ayrica su saatten sonrada bence hiç ama hiç kimseden hiçbirşeyden korkma bence ..

yani birazda çocuktum.. saflığımdan yararlandı bence..

bu kadar ön yargılı olma. unut onları at belleğinden. seni sevecek koruyacak biri elbet çıkacak karşına ve sende vay be böyle insanlarda mı varmış diyeceksin korkma canım :61:

ah keşke o kadar pembe düşünebilsem.. Benimde bir peri masalım vardır diyebilsem ama gerçekler unutturmuyor kendini...

Back
X