Yine bir oyun mu acaba?

ah keşke o kadar pembe düşünebilsem.. Benimde bir peri masalım vardır diyebilsem ama gerçekler unutturmuyor kendini...

unutturuyor inan bana. bende kötü şeyler yaşadım hemde çoook kötü. bende 15 yaşındaydım. şuan 18ime gircem. kötü şeyleri daha çabuk atlattım ama erkek arkadaşım olmasaydı başıma gelmeyen kalmaycaktı beni korudu gözümü açtı hayatımı çiçek böcek yaptı.. böyle şeyler okuyana kadar insan hatırlamıyor geçmişini ki uzak geçmiş değil yani benimki

Ewet benmde yaşadigim kötü olay çocukken oldu hatta 9-10 yaşlarindayken 15te değil yani ve ben hiç kimseye hiç birşekilde anlatmadm geçen sene en yaikin arkadaşima bi iki şey mirldandm o kadar çok zor zamanlar geçirdm korkuodm bende haklisn korkmakta yani ama yine kendini kendin düzletebilirsn erkek arkdaş flnda değil tüm korkularini yenip geçmişi unutup herşeyin en güzelini sen yaşayabilirsn .. ve yarica korkuyorm demktende wazgeç :) korkmuyosnnnnn çünküü :)

benim ki kadar korkunç muydu pekii.. ben normal hayatta kimselere anlatamadım bu olayı.. sanalda sadece analtım şimdi..

unutturuyor inan bana. bende kötü şeyler yaşadım hemde çoook kötü. bende 15 yaşındaydım. şuan 18ime gircem. kötü şeyleri daha çabuk atlattım ama erkek arkadaşım olmasaydı başıma gelmeyen kalmaycaktı beni korudu gözümü açtı hayatımı çiçek böcek yaptı.. böyle şeyler okuyana kadar insan hatırlamıyor geçmişini ki uzak geçmiş değil yani benimki

benim hayatımı çiçek böcek yapacak kimse yok... vardı nişanlandı.. artık aramıyor sormuyor beni..

4 sene vazgeçmedi demek. Bi anda vazgeçmesi bana da tuhaf geldi.. Bence bol bol dua et, senden uzak Allah'a yakın olsun. İnşallah bidaha yanına bile yaklaşamasın...Geçmiş olsun canım.

Korkunç mu bilemem
herneyse işte dedigm gibi bizden daha kötülerini yaşayanlar war bunlar belkide çok basit şeyler

Son düzenleme:
4 sene vazgeçmedi demek. Bi anda vazgeçmesi bana da tuhaf geldi.. Bence bol bol dua et, senden uzak Allah'a yakın olsun. İnşallah bidaha yanına bile yaklaşamasın...Geçmiş olsun canım.

evet sadece bir günde defolup gitti hayatımdan.. yani gittiyse.. gitmezsen artık ben kendimi öldürücem dedim zaten yüzüne karşıı

Korkunç mu bilemem ama küçük yaşta taciz gibi bişey benmkide o kadar kötü değil
aslinda ama emin olki daha kötüsünü yaşayanlar war
taciz deince haifif bişe gibi anlaşiabilir ama öyle basit bi taciz değil hemde çocuktm düşün tecavüzde demyorm o kadar ağirda değil çnkü ama bi çocuk akliyla bunla çok zor şeylerdi bnm için ne oldugunu bile bilmyordm ama zordu hemde yakin bi akrabadandibunlar herneyse işte dedigm gibi bizden daha kötülerini yaşayanlar war dayak bnm durumm vs bunlar belkide çok basit şeyler bence

benimkide bir çeşit taciz.. istemediğim halde hayatımda kaldı..

Allahım çok büyük konuştum galiba. yeni konu açıcam yardım edin gözünüzü seveyim. eski erkek arkadaşım yeni erkek arkadaşıma faceden msj atmış yardım edin ölmek istiyorum yardım edin. hiçbirşey güzel olmuyor olmuo olmuyoer iste hep böyle oluyor ben kendimi kandırıyorum ölmek istiyorum

Allahım çok büyük konuştum galiba. yeni konu açıcam yardım edin gözünüzü seveyim. eski erkek arkadaşım yeni erkek arkadaşıma faceden msj atmış yardım edin ölmek istiyorum yardım edin. hiçbirşey güzel olmuyor olmuo olmuyoer iste hep böyle oluyor ben kendimi kandırıyorum ölmek istiyorum

Hayat yaaa cidden hayat dalga geçioo :D umarm kötü birşey olmaz cnm ..

benim sorunum bulaşıcı galiba kızlar :) ama burda şunuda kızlara söyliyim : " Takıntılı insanlardan uzak durun !! " tama suç bizde değil ama insanlar çok acımasızz.. Kadın cinayetleri böyle böyle başlıyor işte..

bugün ayrılmaya çalıştığım erkek arkadaşım beni aradı ve ya benimsin ya da kara toprağın dedi, resmen daha da nefret ediyorum, ailem de beni amerikaya göndermeye kalkıyo abimin yanına, hayatımı zindan etti, ve hala onunla çıkmamı bekliyor

Kızlar benimde eski eşim adını bile anmak istemiyorum. Ama tam bir psikopattı.Tehdit edildim, şiddet gördüm, küfürler yedim.Bedenimde açtığı yaralar yanında ruhumda derinn yaralar açtı.Ama Allaha şükür ailem yanımda oldu ve kurtuldum.Takıntılı insalardan uzak tut bizi Allahım.Tatlım bu arada tekrar rahatsız ederse ailenle paylaş genede sen.

bugün ayrılmaya çalıştığım erkek arkadaşım beni aradı ve ya benimsin ya da kara toprağın dedi, resmen daha da nefret ediyorum, ailem de beni amerikaya göndermeye kalkıyo abimin yanına, hayatımı zindan etti, ve hala onunla çıkmamı bekliyor

ben asla boyun eğmedim ona .. hep dik durdum ne kadar darbe yersem yiyim boyun eğme.. amrekikaya gitmen bi süre uzak kalman iyi olur

Back
X