yani birazda çocuktum.. saflığımdan yararlandı bence..
korkuyorm demktende wazgeç :) korkmuyosnnnnn çünküü :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani birazda çocuktum.. saflığımdan yararlandı bence..
ah keşke o kadar pembe düşünebilsem.. Benimde bir peri masalım vardır diyebilsem ama gerçekler unutturmuyor kendini...
Ewet benmde yaşadigim kötü olay çocukken oldu hatta 9-10 yaşlarindayken 15te değil yani ve ben hiç kimseye hiç birşekilde anlatmadm geçen sene en yaikin arkadaşima bi iki şey mirldandm o kadar çok zor zamanlar geçirdm korkuodm bende haklisn korkmakta yani ama yine kendini kendin düzletebilirsn erkek arkdaş flnda değil tüm korkularini yenip geçmişi unutup herşeyin en güzelini sen yaşayabilirsn .. ve yarica korkuyorm demktende wazgeç :) korkmuyosnnnnn çünküü :)
unutturuyor inan bana. bende kötü şeyler yaşadım hemde çoook kötü. bende 15 yaşındaydım. şuan 18ime gircem. kötü şeyleri daha çabuk atlattım ama erkek arkadaşım olmasaydı başıma gelmeyen kalmaycaktı beni korudu gözümü açtı hayatımı çiçek böcek yaptı.. böyle şeyler okuyana kadar insan hatırlamıyor geçmişini ki uzak geçmiş değil yani benimki
benim hayatımı çiçek böcek yapacak kimse yok... vardı nişanlandı.. artık aramıyor sormuyor beni..
bu yazdığını okuyup gülersin ileride. her insan sevilmeyi mutlu olmayı hakediyor ve sende mutlu olacaksın. eskiyi hatırlayıp gülmekse bunların en keyiflisi :)
4 sene vazgeçmedi demek. Bi anda vazgeçmesi bana da tuhaf geldi.. Bence bol bol dua et, senden uzak Allah'a yakın olsun. İnşallah bidaha yanına bile yaklaşamasın...Geçmiş olsun canım.
Korkunç mu bilemem ama küçük yaşta taciz gibi bişey benmkide o kadar kötü değil
aslinda ama emin olki daha kötüsünü yaşayanlar war
taciz deince haifif bişe gibi anlaşiabilir ama öyle basit bi taciz değil hemde çocuktm düşün tecavüzde demyorm o kadar ağirda değil çnkü ama bi çocuk akliyla bunla çok zor şeylerdi bnm için ne oldugunu bile bilmyordm ama zordu hemde yakin bi akrabadandibunlar herneyse işte dedigm gibi bizden daha kötülerini yaşayanlar war dayak bnm durumm vs bunlar belkide çok basit şeyler bence
inşallah bunları okuyup gülerim bir gün :)
Allahım çok büyük konuştum galiba. yeni konu açıcam yardım edin gözünüzü seveyim. eski erkek arkadaşım yeni erkek arkadaşıma faceden msj atmış yardım edin ölmek istiyorum yardım edin. hiçbirşey güzel olmuyor olmuo olmuyoer iste hep böyle oluyor ben kendimi kandırıyorum ölmek istiyorum
Hayat yaaa cidden hayat dalga geçiooumarm kötü birşey olmaz cnm ..
Allahım çok büyük konuştum galiba. yeni konu açıcam yardım edin gözünüzü seveyim. eski erkek arkadaşım yeni erkek arkadaşıma faceden msj atmış yardım edin ölmek istiyorum yardım edin. hiçbirşey güzel olmuyor olmuo olmuyoer iste hep böyle oluyor ben kendimi kandırıyorum ölmek istiyorum
benim sorunum bulaşıcı galiba kızlar :) ama burda şunuda kızlara söyliyim : " Takıntılı insanlardan uzak durun !! " tama suç bizde değil ama insanlar çok acımasızz.. Kadın cinayetleri böyle böyle başlıyor işte..
yok sen öldürtmezsinnöldürtmem kendimi![]()
bugün ayrılmaya çalıştığım erkek arkadaşım beni aradı ve ya benimsin ya da kara toprağın dedi, resmen daha da nefret ediyorum, ailem de beni amerikaya göndermeye kalkıyo abimin yanına, hayatımı zindan etti, ve hala onunla çıkmamı bekliyor