- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Bende bu yorum için sizi tebrik ederim. Kadınız kafamız karışmaya her an hazırdır, hemen evham yaparız, kararlarımızı gözden geçirip bi de üstüne sorgularız, yıllar önce olanı bir lafla dün olmuş bişey gibi düşünüp üzülürüz falan filan. Ama siz kararınızın arkasındasınız. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ömür boyu çocuklarınızla sağlık ve huzur içinde yaşarsınızNe olursa olsun benden önce olan birşey.
Evet onun hatalarının acısını bende çekeceğim ama ilk zorlukta onu bırakıp gidemem, eşim olacak o benim.
Ayrıca geçmişte her erkek az çok böyle şeyler yaşamıştır.
Kalkıp ben yokken elin kızları ile niye yattın, ayrılıyorum senden diyemem.
Yorumunuz için teşekkür ederim ..
HPV aşısı diye biliyorum ben. Yurtdışında yaşıyorum ben burda cinsel hayata atilmamis her genc kiza yapiliyor. 3 defa aşı oluyorlar belirli aralıklarla.[/QUOTE][QUOzgee_34, post: 36893656, member: 481701"]Aşı engelliyormuymuş o virüsün bulaşmasını canım?
Bide ismini biliyor musun aşının?
Canım benim çok teşekkür ederim.Bende bu yorum için sizi tebrik ederim. Kadınız kafamız karışmaya her an hazırdır, hemen evham yaparız, kararlarımızı gözden geçirip bi de üstüne sorgularız, yıllar önce olanı bir lafla dün olmuş bişey gibi düşünüp üzülürüz falan filan. Ama siz kararınızın arkasındasınız. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz ömür boyu çocuklarınızla sağlık ve huzur içinde yaşarsınız
Canım allahtan şimdi söyledi düğünümüze 7 ay var ve bu aşı 3 seanstan oluşuyor ilkini olduktan 2 ve 6 ay sonra.Güzel haberlerini bekliyoruz
Rica ederim canım.Çok haklısın dikkat etmek gerek çok hassas bir bölge her yerden kapabiliriz, bu konuyu okuyunca gerçekten korktum kanser felan denilince daha geçen aya kadar ben vajinismusu yenememiştim ilişkiye bile giremiyordum bu siğil çok minicikti geçen sene gördüm hiç dikkate almadım kafama hiç takılmadı bile bir baktım 2-3 gün sonra gitmiş bir daha da hiç olmadı aman olmasın kimseye böyle şeyler nasip etmesin rabbimbu arada teşekkür ederim ilginiz için
Canım bikini bölgesinde ağda sonrası özellikle de epilasyon aletiyle yapılan epilasyon sonrası öyle şeyler çıkabiliyor. :)Ya korktum ya geçen sene oldu ufacık siğil dikkate bile almadım 2-3 güne geçti bir daha da hiç olmadı hiç tekrarlamadıHer siğil HPV değildir dimi
Rica ederim canım.
Vajinismus nasıl bir hastalık?
Kişi bekarken bunu anlayabilir mi?
Yada nasıl anlaşılır?
Sanada çok geçmiş olsun bu arada.
Canım bikini bölgesinde ağda sonrası özellikle de epilasyon aletiyle yapılan epilasyon sonrası öyle şeyler çıkabiliyor. :)
Ben hiç böyle bir şey başıma geleceğini düşünmezdim eşim ile birlikte olduğumuz zaman (evlenmeden önce) cinsel ilişkimizde sorunsuz güzel geçecek diye düşündüm hep hiç aklıma gelmedi zaten vajinismus diye bir şey de bilmiyordum hiç duymamıştım :) evlendiğimiz gece ikimizde çok yorgunduk hiç bir şey yapmadan sarıldık uyuduk balayına gittik orada çıktı meydana daha doğrusu ben yapamadım çok kastım kendimi elimde olmadan sonra eşim tamam balayımızın keyfini çıkaralım kendi evimize gidince yaparız dedi eve geldik deneyeceğiz ben korkuyorum sanki içeride bir duvar ve yol kapalı gibi iki sene bu şekilde idare etti beni eşim tek bir kötü söz söylemeden hep yeneceğiz yeneceğiz dedi ama ben ona belli etmesemde içimde hiç yeneceğim diye inanç yoktu sonra burayı buldum KK yı egzersizler varmış bebeyağı ile egzersizlere başladım orada bunu başardığımı görünce bir anlık gazla eşimin yanına gittim tamam ben yeneceğim dedim hazırım dedim başladık yine kaldım yarsını içime alabildim ama diğer yarısı olmuyor duvar var sanki sonra eşim beni öyle görünce tamam yapmayalım diyor gözlerimi kapadım sakın sende vazgeçme dedim baktım o da bırakmadı beni bu sefer bi baktım olmuş inanamadım bile ben defalarca eşime sordum oldu mu oldu mu diye nasıl mutluluk anlatamam sana :) ilk girişimiz sıkıntılı ama sonrası hiç acı yok sadece 2-3 sn sabretmek gerekli 2 yılım boşa gitti
Canım bu psikolojik birşey sanırım dimi?
Of inş öyle birşey olmaz burada pek çok arkadaşta bu vajinismus sorununu görüyorum
Allah yardımcıları olsun.
Atlatmana çok sevindim tatlım benim :)
İnşallah canım benimKesinlikle psikolojik tatlım sakın aklına getirme buradaki vajinismusları emin ol kendine yaparsın giden günlerin ayların olur yendiğinde de kaybettiğin günlerine yanarsın o kadar sadece sabır eşinin de ilişki sırasında nazik ve kibar olması ki öyledir inşallah :) Evliliğinin güzel günlerini aylarının tadını çıkarın inşallah :)
Teşekkür ederim canım.Sizi kararinizdan oturu tebrik ederim. Sonucta sizden once olmus bir sey , nisanlinizi birakmadiginiz arkasinda durmaniz cok guzel bir sey. Umarim bu hastalik buyuk sorunlara yol acmaz iliskinizde. Ama netten okudugum kadariyla gerekli tetkik ve tedaviler duzenli araliklarla yapildiginda pek korkulacak bir sey yokmus. Tabi ki once hangi tur hpv oldugu belirlenmesi gerek. Hpv nin bir turu dusuk yuzdede de olsa rahim agzi kanserine sebebiyet verebiliyormus.
Ne olursa olsun benden önce olan birşey.
Evet onun hatalarının acısını bende çekeceğim ama ilk zorlukta onu bırakıp gidemem, eşim olacak o benim.
Ayrıca geçmişte her erkek az çok böyle şeyler yaşamıştır.
Kalkıp ben yokken elin kızları ile niye yattın, ayrılıyorum senden diyemem.
Yorumunuz için teşekkür ederim ..
Senden önce oldugunu nereden biliyorsun? Bu cinsel hastaliklari sadece bir iki kisi ile beraber olup kapilmiyor. Adam kim bilir kac kadinla, yada hayat kadini ile beraber olmus.
Bunlar seni hicmi rahatsiz etmiyor? Tersi olsaydi ve o hastalik send olsaydi, nisanlin seninle daha bir dakika duracagini saniyormusun?
Kadinlar niye herseyi kabul ediyorlar, hayret bisey. Herkes bakir kalacak diye bir kaide yok fakat cinsel bulasici hastalik söz konusu. Orda bir dur demek lazim.
Senden önce oldugunu nereden biliyorsun? Bu cinsel hastaliklari sadece bir iki kisi ile beraber olup kapilmiyor. Adam kim bilir kac kadinla, yada hayat kadini ile beraber olmus.
Bunlar seni hicmi rahatsiz etmiyor? Tersi olsaydi ve o hastalik send olsaydi, nisanlin seninle daha bir dakika duracagini saniyormusun?
Kadinlar niye herseyi kabul ediyorlar, hayret bisey. Herkes bakir kalacak diye bir kaide yok fakat cinsel bulasici hastalik söz konusu. Orda bir dur demek lazim.
Olur mu canım .Katılıyorum. Tersi olsaydı burada çoğu kişinin yorumu farklı olurdu.Bu basit bir mesele değil.Adam önceki sevgilisiyle,sevdiği,flört ettiği kızla değil,hayat kadınıyla beraber olmuş.Bu nişanlınızın arkasında durmak değil,yaptığına onay vermektir.Aşı falan denmiş de,hiç mi aklınıza gelmeyecek bu durum size her yaklaştığında ? Sürekli ben de kapar mıyım korkusu ?
Değmez bence.Ama hayat sizin.
Verilen cevapları okumadım belki yazan olmuştur. Öyleyse de tekrar yazayım.Dün itibari ile moralimin bozukluğu tavan yaptı.
Dün nişanlımla buluştuk konuşma arasında alakasız bir şekilde aşkım haftaya seninle kadın doğum uzmanına gidelim dedi.
Şok oldum ne alaka falan dedim, bende uzun zaman önce kasık bölgemin üstünde ( cinsel organına yakın ) siğil çıkmıştı dedi.Şuanda geçmiş birşey yokmuş ama tekrarlanabilirmiş.
Doktor o zaman evlenmeden önce eşini muhakkak getirmelisin, onada bulaşma olasılığı çok yüksek ve eğer buluşursa rahim ağzı kanseri yapabilir demiş.
Önümüzdeki hafta doktora gidiyoruz
Ya ne yapacağım bilmiyorum gece hiç uyuyamadım, bu hastalık cinsel yolla bulaşan birşeymiş, onun günahını allah korusun ben nasıl çekerim
Yada bu tedirginlikle ne yapacağım hiç bilmiyorum
Eşinin yada kendinizin başından böyle bir olay geçti mi kızlar?
Teyzemin bi arkadaşı ben daha küçükken kocasından böyle bir hastalık kapmıştı çok uzun süre tedaviler gördü o zamanda bu olay o kadar çok dikkatimi çekmişti ki yıllar sonra başıma geleceğini hiç bilmezdim
Hayat kadını ile birlikte olunduğunda kapılan birşey değil canım.Katılıyorum. Tersi olsaydı burada çoğu kişinin yorumu farklı olurdu.Bu basit bir mesele değil.Adam önceki sevgilisiyle,sevdiği,flört ettiği kızla değil,hayat kadınıyla beraber olmuş.Bu nişanlınızın arkasında durmak değil,yaptığına onay vermektir.Aşı falan denmiş de,hiç mi aklınıza gelmeyecek bu durum size her yaklaştığında ? Sürekli ben de kapar mıyım korkusu ?
Değmez bence.Ama hayat sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?