Çok zor canımBende senin için araştırdım biraz
Üzgünüm ama cinsel yolla bulaştığı yazıyor çoğu yerde
Mesela bi bayan bi erkekle beraber olur ondan kapar sonra başka bi erkekle yatıp ona da bulaştırabilir
Off zor bi durum ya
Ovv hpv Allah kurtarsin.
Canım temas yolu ile bile bulaşabilirmiş.Geçen sene bende de genital bölgemde ufacık bir siğil gördüm ama hiç aklıma doktora gitmek yada bu nedir diye sormak gelmedi 2-3 gün içerisinde de baktığımda geçmişti, internete baktım şimdi cinsel yolla demişler genel de bulaşması ama ben o zamanlar vajinismustum yani ilişkiye giremiyordum bile benimki neydi ki o zaman
HPV olmayabilirGeçen sene bende de genital bölgemde ufacık bir siğil gördüm ama hiç aklıma doktora gitmek yada bu nedir diye sormak gelmedi 2-3 gün içerisinde de baktığımda geçmişti, internete baktım şimdi cinsel yolla demişler genel de bulaşması ama ben o zamanlar vajinismustum yani ilişkiye giremiyordum bile benimki neydi ki o zaman
HPV olmayabilir
2 3 gün içinde geçmis
Aile dostumuzun kizinda vardi. Kocasindan bulasmis. Normal dogum da yapilamiyor. Bebege bulasiyor hastalik.Kötü bi hastalık dimi canım?
Etrafında yaşayan biri varmı?
Sanmam canım ama yinede doktora gidebilirsin.Ya korktum ya geçen sene oldu ufacık siğil dikkate bile almadım 2-3 güne geçti bir daha da hiç olmadı hiç tekrarlamadıHer siğil HPV değildir dimi
Aile dostumuzun kizinda vardi. Kocasindan bulasmis. Normal dogum da yapilamiyor. Bebege bulasiyor hastalik.
Teşekkür ederim canım, evet teyzemin arkadaşının eşi söylememişti ve kız yıllarca çok zor dönemlerden geçti.Bunu size söylemiy ne kadar güzel ya söylemeseydi? Bu tür hastalıkları saklayan o kadar çok insan var ki... Şimdiden tedavinizi oludunuzda Allah'ın izniyle birşey olmaz. Nişanlınız çok sağ duyulu
Evet canım onlarıda okudum sadece cinsel yolla geçmiyormuş.Bu siğillere sebep olan HPV virüsünün onlarca tipi vardır. Bir kısmı sadece siğil olarak kalır. Bir kısmı serviks kanserine kadar ilerler. Ama vardı geçti diyorsun. Kansere yol açan tipler asla kendiliğinden geçmezler. İlerler, çoğalırlar. İçiniz rahat olsun. Korkulacak bir şey yok gibi görünüyor. Yine de doktora gidin elbet.
Önemli not: Bu hastalık cinsel yolla geçer ama klozetlerden, hamamlardan geçebildiği de yazılıyor. Lütfen dikkatli olun.
Teşekkür ederim canım, evet teyzemin arkadaşının eşi söylememişti ve kız yıllarca çok zor dönemlerden geçti.
İyi ki söyledi en azından önlemini alacağım amaa yinede çıkabiliyormuş sanırım.
Aşı engelliyormuymuş o virüsün bulaşmasını canım?Aşı yaptırın mutlaka.
Allah razı olsun canım benim çok sağolArtık tıp çok ilerledi tek doktorlada kalmıcaksın zaten.
Allah şifa versin. Duamdasın.
Allah razı olsun canım benim çok sağol
Haftaiçi doktora gidince yazarım sizede.
Bu siğillere sebep olan HPV virüsünün onlarca tipi vardır. Bir kısmı sadece siğil olarak kalır. Bir kısmı serviks kanserine kadar ilerler. Ama vardı geçti diyorsun. Kansere yol açan tipler asla kendiliğinden geçmezler. İlerler, çoğalırlar. İçiniz rahat olsun. Korkulacak bir şey yok gibi görünüyor. Yine de doktora gidin elbet.
Önemli not: Bu hastalık cinsel yolla geçer ama klozetlerden, hamamlardan geçebildiği de yazılıyor. Lütfen dikkatli olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?