Yine bir sorun ve yine ben :( bi bakın lütfen

Aslinda en başta bakir olmadığı halde, bakire olmayan kiza or.spu muamelesi yapan erkekler geldi aklima. Yazdim sildim, yazdim sildim..
Cidden acaba konunun kahramani olan adam konu sahibini ayni sekilde kabul eder miydi?
Umarim hafif boyuttadir hastalik. Cunku ileri boyutta olan tam bir illetmis.

Iyide sana öyle diyor, nereden biliyorsun gercekten senden önce oldugunu? Ve 7 ay önce olmus ise, niye sana simdi anlatiyor? Simdiye kadar gecmis olmasi lazim degilmiydi?

Velev ki senden önce oldu, bu adam sadece flört ettigi kizlarla degil, hayat kadinlari ile beraber olmus! Hayat kadini ile! Hani uckurunu o kadar düskün ki af edersin penisini nereye sokacagi hic umranda degil, yeterki cinsellik olsun.

Bilemiyorum, benim migdem böyle birseyi kabul etmek icin bu kadar genis degil

Ayrica hayatta gururlu olmak lazim diye düsünüyorum. Sen aynisini yasasaydin, basit kiz, af edersin oruspu damgasini yerdin. Ama niyese erkek yapinca "ben onun arkasinda duruyorum" oluyor. Hayir yani o seni kabul etmezdi de sen niye onu kabul ediyorsun?

Arkadaşlar ben nişanlımı kavuk ettim, konuyu açma sebebim bu hastalıkla karşılaşan arkadaşlardan bilgi almak, nişanlımı kabul edip etmeyeceğimi tartışma konusu dhi yapmıyorum lütfen bu tarz yorumlar yazmayınız.

Burda her gün bekaret üzerine konu aciliyor. Yani kadinlarin evlilikten önce cinsellik yasamalari bile bir sorunken ( ki ben evlilikten önce cinsellige karsi degilim), kac erkek cinsel hastaligi olan nisanlisini kabul eder? Ben pek sanmiyorum.

Canım benim arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum yorumlara bakmadım konuyu okuyunca direk yazim dedim..
Nişanlın HPV(Human Papilloma virus) den bahsediyor.. Bağışıklığı etkileyen bir hastalık..
Araştırmalar rahim ağzı kanseri ile bir bağlantısı olduğunu göstersede.. Bu hastalığı taşıyan herkestede görülmez kanser(Allah korusun)..
Ki kadınlar normalde bu virüsü taşırlar ama bağışıklık sistemi çökünce bir sebeplerden dolayı semptomları ortaya çıkmaya başlıyor..
Ve bu virüsün bir sürü çeşidi var bazılarıda zararsız iyi huylu yani.. En iyisi doktora gidip tahlil yaptırmak olacak..
Daha şimdiden içine dert etme..
Birde nişanlında siğil çıktığında kendisi doktora gitti mi tahlil yaptırdı mı bakalım nesi varmış diye..
Bu konuda kusura bakma ben ona çok kızdımm çünkü sorumsuz davranmış..
Sonrada sanki oturmuş çekirdek çitliyormuş gibi laf arasında yaaa ben hastalıklı olabilirim sanada bulaştırmış olabilirm bi baktırak sana der gibi

Tüm utancıyla size gelip soylemesi de takdire sayab demek ki sizi cok seviyor onemsiyor :) icinizi ferah tutun aşıyla onlenebildigine gore cok problem olmayacaktir.. Allah mutlulugunuzu daim etsin.. :)

Hastaligin kulucka evresi falan oluyor.
Yani hasta olan kişiyle birlikte olur olmaz sigil cikmayabiliyor. Aylar sonra bağışıklık sistemi coktugu zaman cikiyor.
Bir de nasil bulaştığı belli sanirim. Yani klozet, havuz mevzusu degil sanirim.
Erkek hafif atlatsa bile kadinlar daha kuvvetsiz oldugu icin hafif atlatamayabiliyor.
Nette fotograflar var. Kanserojen olmasa bile goruntu olarak cok ama cok rahatsiz edici.

Sizin kararinizi yargilamak degil yanlis anlamayın. Saygi duyarim. Ama iste kadinlara bu kadar haksizlik yapilirken, kadinlarin bu kadar iyi niyetli buyuk yureklu olmasi dokunuyor bir yerde.

Bir de lutfen normal dogum yapmayin. Aşı yapsaniz dahi hicbir seyin % 100 garantisi yok. Burda hastaligin bulastigi o kadar bebek var ki. Bilincsizlik iste.

Hayat kadını ile birlikte olunduğunda kapılan birşey değil canım.
Eğer 1 kadın sadece 1 adamla birlikte olmuş ve o adamda bu hastalık var ise bile bunu kapabiliyor.

Cinsel yolla bulasan hastaliklar hayat kadinlarinda olur genelde. Gecmisi seni ilgilendirmez tabi ama hayat kadinindan mi kapmis kiz arkadasindan mi bilmek hakkin. Bu adamin karakterini gosterir. Hayat kadiniyla birlikte olabilmis erkeklerden tiksiniyorum ben.

milletin pis kadınından bulaşan hastalığın ceremesini sen mi çıkacaksın ayrıl gitsin

cok dıkkat etmelısın ,
gerekırse ayrıl eger sanada bulasırsa
genıtal rahatsızlıklar cok acılı ve agrılı oluyor

Erkek daha kolay atlatsa da kadın için atlatması meşakkatli olabiliyormuş. Az önce bir haber okudum da erkek sefa sürsün kadın hastalığı çeksin hesabı. Aslında tüm gençlere özellikle genç kızlara ergenlikte vurulmalı, zorunlu olmalı bu aşı. Hastalık erkekten kadına bulaştığı için erkeğin de aşılanması gerekiyormuş.

Valla ben de hastalığı hayat kadınından kapma olasılığının yüksek olduğunu düşünüyorum. Hani Hollanda'da falan yaşasak sevgilisinden kapmış olabilir derdim de, Türkiyede kaç kadının HPV taşıyacak kadar renkli/çok partnerli bir cinsel hayatı oluyor ki? Olanlar var çok çok azınlıktalar, ama onları da hiçbir Türk erkeği kendisine sevgili yapmaz. O yüzden bence de bu virüsü önceki kız arkadaşından kapmış olma olasılığı 0 falan. Çünkü HPV kapacak kadar renkli cinsel hayatı olan bir kızla hiçbir Türk erkeği sevgililik yapmaz. Yapsaydı da bunu konu sahibesine kendini acındırarak, eski sevgilisinden sitemle , aşağılamayla bahsederek anlatırdı. 'Bana HPV kaptırdı pis yollu' diyerek. Ama adam konuyu geçiştirmiş.

Son düzenleme:

Doktor bir arkadasim var, tanidigimiz bir hatun var, 3muz oturuyorduk. Kiz HPV kaptim dedi . Sevgilisi de oteyle beriyle yatan kalkan bir tip, biz de anladik tabi nerden kaptigini. Kiz dedi ki, saunaya gittim havuza gittim ordan kaptim. Yeme beni dicektim, sonra doktor olan dedi ki sen okumus etmis bir kizsin, bari bizi yeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…