Yine Boşanma Yine Cinayet

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Dün akşam 20.00 sıraları 3 el silah sesi duyduk mahallede önce ne olduğunu anlayamadık sonra babam aşağı indi bakmak için arka tarafımızda parkta adam bir kadını 2 ayağı ve cinsel organından olmak üzere silahla vurmuş. Öldü mü kadın bilmiyoruz. Adama boşanma davası açmış kadın ve çocukları ile parktaymış. Adam gelmiş çocukları almış eve götürmüş kadın o sırada halen parktaymış sonra da işte kadını vurmuş. Ne zaman bitecek bizim bu ülkemizde ki kadın cinayetleri. Boşanamaz mı yani kadın

Eslerine namusum der o gozle bakarlar ama türlü türlü namussuzlukları yapar bu s.....zler
Sonrada benden bosanamaz
Baskasiyla evlenemez tehditlerin bini bir
Ali kıran bas kesenler

Kadın haklarının hepten hice sayılacagı yeni karanlık yarınlara gidiyoruz zaten

Uyu Türkiyem..

Kesin cinsel bir problemi var denyonun. Genelde böyle sorunlar yaşadığı için direk cinsel bölgeyi baz almıştır. Umarız yaşıyordur ve umarız ciddi bir durumu yoktur. Ahh ahh hem evlenmek için can atarlar, hemde canımızı hiçe sayarlar.

Bundan yaklaşık 3 yıl önceydi sanırım.
Babamın dedesi yaklaşık 80 yaşında. Köyden geldi malı mülkü satıp bir kadınla evlendi 45 yaşında.
Kadın bir sürü bilezik yaptırıp 3 ay sonra evden gitti. Bizim bu yaşlı dede silahla parkın ortasın da kadına 3 el ateş etmiş biri çenesine, biri cinsel organına diğerini bilmiyorum.
Şu an hapiste. Ve herkes iyi yapmış diyor haketti bu kadın, ama ben hala o kadına üzülüyorum kimseyi ölmeyi haketmez..

psilikten başka çok söylenecek sözler varda mune abla banlar diye susuyorum

olablr bilmiyorum 2 tane de çocukları varmış

maşalah dede de 80 yaşında neyine evlenmiş acaba

maşalah dede de 80 yaşında neyine evlenmiş acaba[/QUOTE]

Bilmiyorum canım evde bir ses olsun istemiş sanırım ama yaşına uygun biri olsaydı bu duruma düşmezdi belki.
Aç gözlülük işte....

Haketti diyenler çocuğu yaşında kadını kendine eş diye alan dedenin de kazıklanmayı hakettiğini düşünmezler mi...

aman Yarabbi nasil insan bunlar sinek oldurur gibi insan olduruyorlar Rabbim sen boylelerinden koru

Haketti diyenler çocuğu yaşında kadını kendine eş diye alan dedenin de kazıklanmayı hakettiğini düşünmezler mi...

Evet düşünceleri aynen bu yönde.
Ama her ne olursa olsun sonu ölüm olmamalıydı.

Bunlari biz kadinlarin eline versinler de olmekyen beter edelim. Asagilik yaratiklar. Artik kadin cinayeti okuyunca elim titriyor.

En acisi da bu alcak adam mahkemede "bana kufur etti, erkeklerle geziyordu, beni aldatiyordu, cocuklarima bakmiyordu" diye kendini savunacak ve gostermelik cezasinin bir kismini yatip cikacak.

Peki o kadinin hayati?
Peki o cocuklar?
Allah kahretsin.

Eşimin dedesinin 4. Eşi bu. Oda seksen falan vardır heralde. Eşimin ananesi ilk eşi. Sonrasında iki tane daha olmuş aynn diğer hikaye gibi. Genç kadınlar para için. Son eşini inanmazsınız ama eseaerolun ilk programında buldu:-D hani flashta ilk patladığı program. Esra dede bu yaşta ne evlenion dedi kızım ihtyaçlarım var kızlarım bakıor ama yaşıtlarıma göre daha dincim ben dirayetliyim maşallah gelen kadın bilsin de gelsin bunda iş bitmiştir demesin demişti biz yarılmıştık gülmektenn:-D maşallah nerdeyse 8 senedir evliler:-D ben bile daha sevgiliydim o zamanlar daha yeni evlendim:-D

Bu adamlar iyice azdı töbe ya

Bilmiyorum canım evde bir ses olsun istemiş sanırım ama yaşına uygun biri olsaydı bu duruma düşmezdi belki.
Aç gözlülük işte....[/QUOTE]

öyle canım davul ble dengi dengine demişler ama

aman Yarabbi nasil insan bunlar sinek oldurur gibi insan olduruyorlar Rabbim sen boylelerinden koru

amin

kadın ne oldu bilmiyorum ama ölmesi durumunda adam hapise çocuklarda yetiştirme yurduna büyük ihtimal

maşalah dedeye

80 yasindaki dedenin 45 yasinda kadinla ne isi var Allah askina kimse karsi cikmadi mi evlilik olurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…