Yine Boşanma Yine Cinayet

Dun bi4i buna benzer konu acmisti canim tehlikede mi diye. Yazdim yazdim sildim sonra simdi silmeyecegim. Polisimiz devletin basindakileri korumaya calismaktkan bu durumdaki kadinlara hetisemiyor maalesef. Bitsin isteriz ama bitmeyecegini de biliriz ya ists oyle birsey...

O kadın hakettiyse dede de haketmiş. 80 yaşında adamın 45 yaşında kadınla ne işi var? Kadın kaşına gözüne bayılıp varmadı ona herhalde. Dede de kendini "genç karı" buldum diye uyanık zannetmiş. Hiç acımam.

ay yazık ya ne kadar kötü birşey üzüldüm

Bireysel silahlanmaya 'evet' diyenlerdenim. Ki suan keskin nisanci olmasam da yetenekliyim. Silahim cantamda, sniperim vestiyerde..
Butun kadinlari da tesvik ediyorum.
Vurun gari..
Bireysel silahlanmaya 'evet' diyenlerdenim. Ki suan keskin nisanci olmasam da yetenekliyim. Silahim cantamda, sniperim vestiyerde..
Vurun gari..
silahla nasıl dolaşıyorsun avm lerde falan sorun olmuyor mu ben hiç silah falan düşünmemiştim geçen gün başımdan taciz olayı geçtide yanımda biber gazı taşımaya başladım

kadın cinayetleri cezaları maalesef yetersiz...kollarını kesmek lazım...veya zehirli iğne...yok yok kolları kesmek daha mantıklı...bakalım o zaman elleri ve kolları nasıl kalkıyor kadına...

silahla nasıl dolaşıyorsun avm lerde falan sorun olmuyor mu ben hiç silah falan düşünmemiştim geçen gün başımdan taciz olayı geçtide yanımda biber gazı taşımaya başladım
Yok ya o kadar uzun boylu degil. Avmlerde lazim olmaz zaten.
Disarida, carsi, pazar, park, tenha sokaklar falan yani.
Ama alışveriş merkezine de girmiştim bi defa. Cantayi gecirdiler ekranina bakmıyodu guvenlikci tesadüfen.

Ama alışveriş merkezine de girmiştim bi defa. Cantayi gecirdiler ekranina bakmıyodu guvenlikci tesadüfen.
hmm olabilir tehlikede olduğunu düşünenler için çözüm olabilir

malesef bitmiyor

Erkeklerden nefret ediyorum

aynen

Turkiyenin gercegi...

malesef

Ayyy okuyunca bir tuhaf oldum yazık neden hep ezilen kadınlar oluyor

bir çare bulunsun artık cezalar caydırıcı olsun koruma verilsin

adalet sistemi böyle olduğu sürece bu cinayetlerin ardı arkası kesilmeyecek

ne yazıkki

Pislikler. Evlenmek ve bosanmanin dogal bir surec oldugunu anlamayan cahiller.Serefleri batsin.

amin

allahin belalari ... yaa su ulkede kadin cinayetine tecavuzlere en iyi cozum kisasa kisas yada idam ... kim ne derse desin cozum bu arkadas ...

bencede

olan kadına ve çocuklara oluyor

benimde merak ettiğim çocuklar ne oldu acaba

Eşimden tehdit alıyorken ve boşanıyorken bu konuyu okuduğum iyi olmadı

kusura bakmayın keşke açmasaydım bu konuyu

Vurun gari..

kusura bakmayın ama cidden güldüm :)

kadın cinayetleri cezaları maalesef yetersiz...kollarını kesmek lazım...veya zehirli iğne...yok yok kolları kesmek daha mantıklı...bakalım o zaman elleri ve kolları nasıl kalkıyor kadına...

bence hem kol hemde o çok övündükleri uzuvlar kesilmeli

avare avare etraflarına bakıyor btün güvenlikler

Ne zaman pislikler göstermelik hapiste tutulup salıverilmezse o zaman biter.
İnsan adalete güvenemiyor ki.
Ne zamanında geliyor ne doğru oluyor.
KIZLAR BENİM HALAMINDA HAYATİ TEHLİKESİ VAR HALAM BOŞANMAK İSTİO ADİ PİSLİK KOCASIDA TEHTİT EDİO BAYRAMDA ELİNDE SATIRLA EVİNİ BASMIŞ CAMLARI İNDİRMİŞ POLİS GÖTÜRMÜŞ İFADE ALIP SALMIŞLAR İNSAN CANI BU KADARMI BASİT YA

o çocuklara nasıl hesap verecek acaba..
annelerinin katili babaları, ne acı..
Allah yardımcısı olsun yavrucakların...

malesef basit kılıyorlar insan hayatını

Pislik adam yaa bunlardan iki tanesini sallandiracan yapabiliyorlar mı bir daha.. Kadın yaşıyordur inşallah çocukları da varmış yaa....

inşalah yaşıyordur br bilgim yok ne yazıkki

o çocuklara nasıl hesap verecek acaba..
annelerinin katili babaları, ne acı..
Allah yardımcısı olsun yavrucakların...

amin cnm

Aynen öyle... bu canilerin dışarıda olmalarına izin verilirse nasıl adalete güvenebiliriz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…