- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bundan yaklaşık 3 yıl önceydi sanırım.
Babamın dedesi yaklaşık 80 yaşında. Köyden geldi malı mülkü satıp bir kadınla evlendi 45 yaşında.
Kadın bir sürü bilezik yaptırıp 3 ay sonra evden gitti. Bizim bu yaşlı dede silahla parkın ortasın da kadına 3 el ateş etmiş biri çenesine, biri cinsel organına diğerini bilmiyorum.
Şu an hapiste. Ve herkes iyi yapmış diyor haketti bu kadın, ama ben hala o kadına üzülüyorum kimseyi ölmeyi haketmez..
ay yazık ya ne kadar kötü birşey üzüldümDün akşam 20.00 sıraları 3 el silah sesi duyduk mahallede önce ne olduğunu anlayamadık sonra babam aşağı indi bakmak için arka tarafımızda parkta adam bir kadını 2 ayağı ve cinsel organından olmak üzere silahla vurmuş. Öldü mü kadın bilmiyoruz. Adama boşanma davası açmış kadın ve çocukları ile parktaymış. Adam gelmiş çocukları almış eve götürmüş kadın o sırada halen parktaymış sonra da işte kadını vurmuş. Ne zaman bitecek bizim bu ülkemizde ki kadın cinayetleri. Boşanamaz mı yani kadın
Bireysel silahlanmaya 'evet' diyenlerdenim. Ki suan keskin nisanci olmasam da yetenekliyim. Silahim cantamda, sniperim vestiyerde..
Butun kadinlari da tesvik ediyorum.
Vurun gari..
silahla nasıl dolaşıyorsun avm lerde falan sorun olmuyor mu ben hiç silah falan düşünmemiştim geçen gün başımdan taciz olayı geçtide yanımda biber gazı taşımaya başladımBireysel silahlanmaya 'evet' diyenlerdenim. Ki suan keskin nisanci olmasam da yetenekliyim. Silahim cantamda, sniperim vestiyerde..
Vurun gari..
Yok ya o kadar uzun boylu degil. Avmlerde lazim olmaz zaten.silahla nasıl dolaşıyorsun avm lerde falan sorun olmuyor mu ben hiç silah falan düşünmemiştim geçen gün başımdan taciz olayı geçtide yanımda biber gazı taşımaya başladım
hmm olabilir tehlikede olduğunu düşünenler için çözüm olabilirYok ya o kadar uzun boylu degil. Avmlerde lazim olmaz zaten.
Disarida, carsi, pazar, park, tenha sokaklar falan yani.
Ama alışveriş merkezine de girmiştim bi defa. Cantayi gecirdiler ekranina bakmıyodu guvenlikci tesadüfen.
Dun bi4i buna benzer konu acmisti canim tehlikede mi diye. Yazdim yazdim sildim sonra simdi silmeyecegim. Polisimiz devletin basindakileri korumaya calismaktkan bu durumdaki kadinlara hetisemiyor maalesef. Bitsin isteriz ama bitmeyecegini de biliriz ya ists oyle birsey...
Allah o adami bildigi gibi yapsin
Erkeklerden nefret ediyorum
Turkiyenin gercegi...
Ayyy okuyunca bir tuhaf oldum yazık neden hep ezilen kadınlar oluyor
bir çare bulunsun artık cezalar caydırıcı olsun koruma verilsin
adalet sistemi böyle olduğu sürece bu cinayetlerin ardı arkası kesilmeyecek
Pislikler. Evlenmek ve bosanmanin dogal bir surec oldugunu anlamayan cahiller.Serefleri batsin.
allahin belalari ... yaa su ulkede kadin cinayetine tecavuzlere en iyi cozum kisasa kisas yada idam ... kim ne derse desin cozum bu arkadas ...
Erkekler dertlerini konuşarak,tartışarak halledebilecek kadar gelişmiş canlılar değil maalesef.
Eşlerine şiddet uygulama sebepleri de bu. Kadınlar kadar ayrıntılı düşünüp konuşamadıkları için şiddetle kendilerini ifade ediyorlar. Boşanmak istediği için karısını öldüren pislikler de aynı şekilde kendini böyle ifade ediyor.Topluma kendini ıspatlıyor. " namusunu koruyor" aşağılık adiler..
Rabbim in azabı bunların üzerine olacak..
Dun annem anlatti onlarin alt katina birisi tasinmisti kadin baska ilde calisiyomus iki cocugun gordum bi defa sadece ortaokul lise caglarinda ondan sonra tasindilar mi ne oldu kayboldular ortaliktan. Meger adam icmis icmis kadini oldurmus sebebi ne hic bilmiyorum nerde yapmis neden yapmis o evlatlari oksuz birakmis serf..siz. ben bide sunu hic anlamiyorum bu bazi bryinsizler ya sarhostum ya psikolojim bozuktu vs deyip birilerini olduruyolarya e be Allahin yalancisi kendini gebertsene o kadar psikolojin bozuksa yook ama yer mi kiyarlar mi kendilerine adi insanlar
Eşimden tehdit alıyorken ve boşanıyorken bu konuyu okuduğum iyi olmadı
Bireysel silahlanmaya 'evet' diyenlerdenim. Ki suan keskin nisanci olmasam da yetenekliyim. Silahim cantamda, sniperim vestiyerde..
Vurun gari..
kadın cinayetleri cezaları maalesef yetersiz...kollarını kesmek lazım...veya zehirli iğne...yok yok kolları kesmek daha mantıklı...bakalım o zaman elleri ve kolları nasıl kalkıyor kadına...
Yok ya o kadar uzun boylu degil. Avmlerde lazim olmaz zaten.
Disarida, carsi, pazar, park, tenha sokaklar falan yani.
Ama alışveriş merkezine de girmiştim bi defa. Cantayi gecirdiler ekranina bakmıyodu guvenlikci tesadüfen.
KIZLAR BENİM HALAMINDA HAYATİ TEHLİKESİ VAR HALAM BOŞANMAK İSTİO ADİ PİSLİK KOCASIDA TEHTİT EDİO BAYRAMDA ELİNDE SATIRLA EVİNİ BASMIŞ CAMLARI İNDİRMİŞ POLİS GÖTÜRMÜŞ İFADE ALIP SALMIŞLAR İNSAN CANI BU KADARMI BASİT YANe zaman pislikler göstermelik hapiste tutulup salıverilmezse o zaman biter.
İnsan adalete güvenemiyor ki.
Ne zamanında geliyor ne doğru oluyor.
Dün akşam 20.00 sıraları 3 el silah sesi duyduk mahallede önce ne olduğunu anlayamadık sonra babam aşağı indi bakmak için arka tarafımızda parkta adam bir kadını 2 ayağı ve cinsel organından olmak üzere silahla vurmuş. Öldü mü kadın bilmiyoruz. Adama boşanma davası açmış kadın ve çocukları ile parktaymış. Adam gelmiş çocukları almış eve götürmüş kadın o sırada halen parktaymış sonra da işte kadını vurmuş. Ne zaman bitecek bizim bu ülkemizde ki kadın cinayetleri. Boşanamaz mı yani kadın
KIZLAR BENİM HALAMINDA HAYATİ TEHLİKESİ VAR HALAM BOŞANMAK İSTİO ADİ PİSLİK KOCASIDA TEHTİT EDİO BAYRAMDA ELİNDE SATIRLA EVİNİ BASMIŞ CAMLARI İNDİRMİŞ POLİS GÖTÜRMÜŞ İFADE ALIP SALMIŞLAR İNSAN CANI BU KADARMI BASİT YA
Pislik adam yaa bunlardan iki tanesini sallandiracan yapabiliyorlar mı bir daha.. Kadın yaşıyordur inşallah çocukları da varmış yaa....
o çocuklara nasıl hesap verecek acaba..
annelerinin katili babaları, ne acı..
Allah yardımcısı olsun yavrucakların...
Aynen öyle... bu canilerin dışarıda olmalarına izin verilirse nasıl adalete güvenebiliriz ki?KIZLAR BENİM HALAMINDA HAYATİ TEHLİKESİ VAR HALAM BOŞANMAK İSTİO ADİ PİSLİK KOCASIDA TEHTİT EDİO BAYRAMDA ELİNDE SATIRLA EVİNİ BASMIŞ CAMLARI İNDİRMİŞ POLİS GÖTÜRMÜŞ İFADE ALIP SALMIŞLAR İNSAN CANI BU KADARMI BASİT YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?