Yine Boşanma Yine Cinayet

Kadın ava giderken avlanmış

Erkeklerden nefret ediyorum

Ne nokta nokta yazıyorsun ki? Adam karsını delik deşik etmiş şimdi bunun ŞEREFSİZ olduğu bilinmiyor mu sanki?

Ayyy okuyunca bir tuhaf oldum yazık neden hep ezilen kadınlar oluyor

bir çare bulunsun artık cezalar caydırıcı olsun koruma verilsin

adalet sistemi böyle olduğu sürece bu cinayetlerin ardı arkası kesilmeyecek

Pislikler. Evlenmek ve bosanmanin dogal bir surec oldugunu anlamayan cahiller.Serefleri batsin.

allahin belalari ... yaa su ulkede kadin cinayetine tecavuzlere en iyi cozum kisasa kisas yada idam ... kim ne derse desin cozum bu arkadas ...

Bazi kadinlar sirf bu amacla evleniyor alacagini alipp kayboluyor. Bazilari hakediyor desem yersiz olmaz.

Erkekler dertlerini konuşarak,tartışarak halledebilecek kadar gelişmiş canlılar değil maalesef.
Eşlerine şiddet uygulama sebepleri de bu. Kadınlar kadar ayrıntılı düşünüp konuşamadıkları için şiddetle kendilerini ifade ediyorlar. Boşanmak istediği için karısını öldüren pislikler de aynı şekilde kendini böyle ifade ediyor.Topluma kendini ıspatlıyor. " namusunu koruyor" aşağılık adiler..
Rabbim in azabı bunların üzerine olacak..

Dun annem anlatti onlarin alt katina birisi tasinmisti kadin baska ilde calisiyomus iki cocugun gordum bi defa sadece ortaokul lise caglarinda ondan sonra tasindilar mi ne oldu kayboldular ortaliktan. Meger adam icmis icmis kadini oldurmus sebebi ne hic bilmiyorum nerde yapmis neden yapmis o evlatlari oksuz birakmis serf..siz. ben bide sunu hic anlamiyorum bu bazi bryinsizler ya sarhostum ya psikolojim bozuktu vs deyip birilerini olduruyolarya e be Allahin yalancisi kendini gebertsene o kadar psikolojin bozuksa yook ama yer mi kiyarlar mi kendilerine adi insanlar

Bazi kadinlar sirf bu amacla evleniyor alacagini alipp kayboluyor. Bazilari hakediyor desem yersiz olmaz.
Bence yanlis.. kanun var yakaladiysan gotur polise.. yarin oburgun birisi benim evladima bi sey yapicak sonrada haketti dicek???? Kimin neyi hakettigini kanunlar belirler insanlarin kisisel gorusleri degil. Empati yapmak lazim biraz.

Bence yanlis.. kanun var yakaladiysan gotur polise.. yarin oburgun birisi benim evladima bi sey yapicak sonrada haketti dicek???? Kimin neyi hakettigini kanunlar belirler insanlarin kisisel gorusleri degil. Empati yapmak lazim biraz.
Ben dogru demedim yaptigii bazen icimden oyle gecmiyor degill diyorum. Tabikide kimse olumu haketmez kanun var kitap var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…