- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kadın ava giderken avlanmışBundan yaklaşık 3 yıl önceydi sanırım.
Babamın dedesi yaklaşık 80 yaşında. Köyden geldi malı mülkü satıp bir kadınla evlendi 45 yaşında.
Kadın bir sürü bilezik yaptırıp 3 ay sonra evden gitti. Bizim bu yaşlı dede silahla parkın ortasın da kadına 3 el ateş etmiş biri çenesine, biri cinsel organına diğerini bilmiyorum.
Şu an hapiste. Ve herkes iyi yapmış diyor haketti bu kadın, ama ben hala o kadına üzülüyorum kimseyi ölmeyi haketmez..
80 yasindaki dedenin 45 yasinda kadinla ne isi var Allah askina kimse karsi cikmadi mi evlilik olurken
Kadin öldü mu pekiDede kimseyi karıştırtmadı sizene dedi.
Erkeklerden nefret ediyorumDün akşam 20.00 sıraları 3 el silah sesi duyduk mahallede önce ne olduğunu anlayamadık sonra babam aşağı indi bakmak için arka tarafımızda parkta adam bir kadını 2 ayağı ve cinsel organından olmak üzere silahla vurmuş. Öldü mü kadın bilmiyoruz. Adama boşanma davası açmış kadın ve çocukları ile parktaymış. Adam gelmiş çocukları almış eve götürmüş kadın o sırada halen parktaymış sonra da işte kadını vurmuş. Ne zaman bitecek bizim bu ülkemizde ki kadın cinayetleri. Boşanamaz mı yani kadın
Eslerine namusum der o gozle bakarlar ama türlü türlü namussuzlukları yapar bu s.....zler
Sonrada benden bosanamaz
Baskasiyla evlenemez tehditlerin bini bir
Ali kıran bas kesenler
Kadın haklarının hepten hice sayılacagı yeni karanlık yarınlara gidiyoruz zaten
Uyu Türkiyem..
Bazi kadinlar sirf bu amacla evleniyor alacagini alipp kayboluyor. Bazilari hakediyor desem yersiz olmaz.Bundan yaklaşık 3 yıl önceydi sanırım.
Babamın dedesi yaklaşık 80 yaşında. Köyden geldi malı mülkü satıp bir kadınla evlendi 45 yaşında.
Kadın bir sürü bilezik yaptırıp 3 ay sonra evden gitti. Bizim bu yaşlı dede silahla parkın ortasın da kadına 3 el ateş etmiş biri çenesine, biri cinsel organına diğerini bilmiyorum.
Şu an hapiste. Ve herkes iyi yapmış diyor haketti bu kadın, ama ben hala o kadına üzülüyorum kimseyi ölmeyi haketmez..
Bazi kadinlar sirf bu amacla evleniyor alacagini alipp kayboluyor. Bazilari hakediyor desem yersiz olmaz.
Bence yanlis.. kanun var yakaladiysan gotur polise.. yarin oburgun birisi benim evladima bi sey yapicak sonrada haketti dicek???? Kimin neyi hakettigini kanunlar belirler insanlarin kisisel gorusleri degil. Empati yapmak lazim biraz.Bazi kadinlar sirf bu amacla evleniyor alacagini alipp kayboluyor. Bazilari hakediyor desem yersiz olmaz.
Eşimden tehdit alıyorken ve boşanıyorken bu konuyu okuduğum iyi olmadı
Bu konuyu görünce sen aklıma geldin.Konunu okumuştum. İnşaallah görmez diyodum ama gördün.
Allah korusun seni..
Ben dogru demedim yaptigii bazen icimden oyle gecmiyor degill diyorum. Tabikide kimse olumu haketmez kanun var kitap var.Bence yanlis.. kanun var yakaladiysan gotur polise.. yarin oburgun birisi benim evladima bi sey yapicak sonrada haketti dicek???? Kimin neyi hakettigini kanunlar belirler insanlarin kisisel gorusleri degil. Empati yapmak lazim biraz.
Yasak kelime falan diyolar diye yazdim agiz dolusu kufuru icimden ettim zatenNe nokta nokta yazıyorsun ki? Adam karsını delik deşik etmiş şimdi bunun ŞEREFSİZ olduğu bilinmiyor mu sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?