Yine bugün savaş var

Kız kardeşinizle neden olduğunu konuşsanız sakince, anlamaya çalışsanız, saldırmadan, aileden dışlamadan, olay nasıl duyuldu bilmiyorum ama dikkat çekmek amaçlı bu kadar ayyuka çıkmış olabilir. Eğer kız kardeşiniz ciddi bir tacize uğradı ise bu tarz olaylar sonrası madde bağımlılığı, uzun süreli depresyon, zararlı alışkanlıklar ve sürekli kendine zarar verme olabiliyor. Bence ne olursa olsun kendiniz oturun, sen ne yaparsan yap benim kız kardeşimsin, seni seviyorum ve bunu hiç bir şey değiştirmez. Bana güven, senin sadece iyiliğini istiyorum diye olayları çocukluktan kim ne yaptı öğrenin. Mutlaka bu konuda dışlamayın. Adam bir şekilde bunu etkisi altına almış, beynini yıkamıştır. Eğer baba sevgisi, ilgisi vs göremediyse özellikle baba eksikliği olan ailelerde kızlar tacize vs açıkmoluyor ve büyük erkekler veya kurnaz tipler baba figürü ile, sanki onun çok yanındaymış gibi kandırabiliyor. Dady issues dedikleri bu. Kardeşinize onun çok değerli olduğunu, kendine köyler vermesini, başkasının ona verdiği değer ile kendini değerlendirmemesini anlatın. Herşeyi öğrenip güvenini kazandıktan sonra yavaş yavaş Adamın ilgisinin biteceğini, bencil olmasını vs sonra onun ileride hayatını yanlış bir insana adamasından kaynaklı yıpranacağını anlatırsınız. Hepsini bir anda anlatmayın. Yavaş yavaş.Hemen yırtıp atmak kolay ama siz bu konuda taktik yapmazsanız bu durum sizi de ailenizi de ve kız kardeşinizi de uzun yıllar mahvedecek. Çok geçmiş olsun.

Bugün kötü bir gündü. Kardeşimin olayı yine patlak verdi, söylemesi anlatması zor bir olay. Daha önce hiç erkek arkadaşı olmayan 28 yaşında bir kız, Evli ve kendinden belki 20 yaş büyük bir adam...
Çok söyledik, çok anlattık. Güzellikle konuştuk olmadı, bağırdık çağırdık olmadı, psikoloğa götürdük olmadı. Başka odada bebeğimi uyutuyordum, annemin or*spu diye bağırmasıyla yerimden sıçradım. Annem sinir krizi gibi bişey geçirdi. Onu o halde görünce ben de kardeşimin üzerine yürüdüm, vurmaya başladım. Bağırtıdan bebeğim ağlamaya başladı, onun yanına gittim. Anneme mi ağlayayım, 8 aylık bebeğimi korkuttuğumuza mı...
Son zamanlarda whatsapp kontrol, gizli kamera, konum takip araştırmaktan dedektif gibi oldum. Yine de bişi elde edemedim.
Bazen bu kızın aklında bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Ama en çok anneme bişi olursa diye korkuyorum. Biz 2 gün sonra gidicez, ama onlar başbaşa kalacak. Bir anne olarak okuduklarını, duyduklarını kaldıracak gücü tükeniyor. Annemi öyle gördükçe de benim gücüm...
Zaten yeterince mide bulandırıcı kelimeler zihnimde gezerken bugün teyzeme, bir akraba tarafından tacize uğradığını ima etti. Ama kim olduğunu söylemedi. Bu olay gerçek mi, yoksa kendini haklı çıkarmak için uydurdu mu bilmiyorum, ama şimdide bu düşünce beynimi kemiriyor.
Elimizden bir şey gelmiyor. Allahım sen anneme güç, kardeşime akıl ver. Amin...
Neden kardeşin yalan söylesin. Çok yanlış düşünüyorsun. Uzman biriyle konuşun durumu yani bunu anlatın ona göre yardım isteyin. Ayrıca yaptığı pektabiki yanlış ancak böyle çözülmez. Yarın evden kaçıp adama sığınır. Yaşı da yetişkin Hicbirsey yapamazsiniz

Kız kardeşiniz size neden ilişkisini yansıtmış ki. Bilmeseniz daha iyiydi. Yaşayıp kendi keşfetmesi lazım acıyıda uzuntuyude sevincide. Lütfen kardesinizi baskılamayın. Konuşun olmuyosa annenize ayrıldım desin. Anneniz uzulmesin. Bi abla olarak bunu yapabilirsiniz. Adamın eşine söylesenizde adamı dövsenizde kardesinizi eve de kitleseniz. İçinde varsa olmak istediği yere gider

28 yaşında koca kadına bunları yapmaya hakkınız yok ahlak kendi ahlakı kızına orospu diye bağırmış anne buradakiler de vah yazik masum anacik diye yorum yapiyolar
senin kızevladın var mı? olsa ve evli barklı bir adamla birlikte olsa o kadının günahına girse çanak mı tutarsın?

Sadece kendinizi yıpratırsınız. Koca 28 yaşında kadın.
Ben olsam valizini eline verir kapı dışarı ederim.
Çirkin ilişki yaşamasını biliyorsa bir zahmet kendi başına da bakabilsin.
Vurmanız iyi olmamış.

Hem sizin, hem annenizin iyiliği için evden yollayın gitsin.

Kardeşiniz 17 18 lerinde olsa tecrubeisz cahil amam yol gösterin derdim ancak 28 yaşında koca bir kadin yani. Madem böyle bir ahlaksızlığı ici aliyor ve uyarılarınızi dinlemiyor yapacak birşey yok. Herkesin kendi hayatı. Ilerde mutsuz olacağı net ama yaşayıp öğrenecek.

senin kızevladın var mı? olsa ve evli barklı bir adamla birlikte olsa o kadının günahına girse çanak mı tutarsın?
Benim evlâdım yok. Kimseye çanak tutulsun demiyorum yanlış olduğunu kendisi de biliyo nerdeyse 30 yaşında herkesin kendi günahı

Yahu o kadar yorum yapmışsınız biriniz de kalkıp demiyor alan memnun veren memnun size noluyor diye. O adamin karisinin haberi olmama ihtimali yok,siz de bile olaylar bu raddeye geldiyse o kadının haberi olmamasının ihtimali yok.Kardeşiniz size anlatmamıştır ama ya adam karısını sindiriyor ya da kadın aldatılmayı kabul etmiş. Bir de burada marifetmiş gibi vurdum falan demişsiniz. Ne münasabet hele annenizin o sekilde bağırması. Şiddetin hicbir türlüsü hak değildir. Böyle yaparak onu daha çok itersiniz o kişiye. Bu kızın aklı fikri var kendi hayatı kendi çekecek,bırakın sürünsün. Bu kadar dert ediyorsanız hicbiriniz konuşmayın sessizlik en güzel tepkidir. Ya da evden kovun bu kadar nefret ediyorsanız. Ultimatom verin o adamdan ayrılmadığın sürece gelme diye. Yok illa da degistirmeye çalışaxağım diyorsanız onu böyle kabul edin. Kendisi metres olmaktan sıkıntı duymuyorsa size düşmez .
Siz ne diyorsunuz sastim? Adamin karisi nereden bilsin? Pislik adamlar isle ilgili sorunlar var vs diyerek evdeki kadinin yuzune bakmiyot. Surekli afra tafra. Konu sahibi kardesin kudurmus umarim birinizin basini yemez. Annene cok uzuldum.

28 yaşında koca kadına bunları yapmaya hakkınız yok ahlak kendi ahlakı kızına orospu diye bağırmış anne buradakiler de vah yazik masum anacik diye yorum yapiyolar
Kesinlikle haklisin! Orospu diyerek kizini hatasindan dönmeye calistiriyor ama o isler öyle olmuyor iste.

Ooh millette mide konya ovası! Annesi nasıl vururmışta nasıl hakaret edermiş
Hangi normal anne kızının evli bir erkekle birlikte olmasını ister?!
Adamın karısı biliyormuşmuşta ses çıkarmıyormuş. Burada karısını uyutup ilişki yaşayan ne adamlar okuduk.
Bile bile evli bir erkekle birlikte olanda kesin ve net orospudur.

birakin insanlar hatalarinin bedelini ödesin, buna izin verin.
sürekli arkasini toplayamazsiniz.
takip etmekle, kamerayla falan olcak is degil
yapmayin Allah askina bir de dövüyorsunuz.

o kardesiniz ne yaparsa yapsin öyle Dogru yolu bulmayacagini biliyorsunuzdur.
oturun asil sorunu ne bunlari anlatmasini saglayin, vardir bir yerlerde eksik olan bir sey.
cocukluguna inin.
babaniz var mi bilmiyorum baba sefkati de aramis olabilir
yaptigi Dogru demiyorum büyük yanlis fakat sizin tepkileriniz hatali.

Daha önceki konunuzu da hatırlıyorum. Kardeşinizin hiç sevgilisi olmamış, gerçek sevgiyi bilmiyor ve bu adamın onu sevdiğini düşünüyor.

Ne yazacağımı bilemiyorum, bu ilişki onun ruhunda derin yaralar açacak, siz de onun iyiliğini düşünüyorsunuz , Allah kolaylık, akıl fikir versin başka diyecek bir şey bulamadım.

Back
X