Yine bugün savaş var

Bir yaşıma daha girdim, bu KK yı anlayamadan öleceğim yahu
Buraya evli biriyle ilişki yaşayan kadın konu açtığında beddualar, küfürler, hakaretler havada uçuşuyor (onlarca örneği var bdv de ) aile kadına tepki gösterince yok yapamazsınız, hakkınız yok. Yahu burada tanımadığınız bilmediğiniz insanlara dünyanın hakaretini ediyorsunuz ailesi yapınca yok olmaz çocukluğuna inin falan valla güldüm yorumlara

Konu sahibesi ; kardeşinize ciddi bir yaptırım lazım, tek başına bırakın, evden yol verin gitsin yaşasın görsün hanyayı konyayı, tıpış tıpış geri gelir
Hiç şaşırtmıyor kk ben evden atın kuma olsun dediğim mesajı beğenmemişler napalım cocukluğuna mı inelim bu ahlaksızlığın ;) sanarsın 18 yaşında genç kız

Kardeşin 28 yaşında çocuk değil yaptığı yanlış bile olsa takip casus programı konum bulma falan yetkili mercilere başvuruda bulunsa hapise bile girebilirsin özel hayatı ihlalden bırak ne hali varsa görsün uçuruma kısa koşa giden insanı ben tutmam

Abuk subuk birşeyin içinde kız belli ama 28 yaşında birinin üstüne yürüyüp vurmanız çok yanlış.üstüne birde bebek korkmuş.hakaretle vs bu iş çözülse çözülürdü şimdiye.takip falan etmenize gerek yok.kendi bildiğini okur.o yaşta bir insanı tutamazsınız.anneniz kapıyı göstersin eğer kendine hakim olamıyorsa.siz kızı hırpaladıkça,yalnız bıraktıkça o daha fazla batacak bu nedenle adam akıllo çekin kenera konuşun,mesafeli olun,tepki koyun ama kızı itip kakmayın.kendi düşen ağlamaz yakında o da anlar hatasını.

Buraya evli biriyle ilişki yaşayan kadın konu açtığında beddualar, küfürler, hakaretler havada uçuşuyor (onlarca örneği var bdv de ) aile kadına tepki gösterince yok yapamazsınız, hakkınız yok. Yahu burada tanımadığınız bilmediğiniz insanlara dünyanın hakaretini ediyorsunuz ailesi yapınca yok olmaz çocukluğuna inin falan valla güldüm yorumlara

Konu sahibesi ; kardeşinize ciddi bir yaptırım lazım, tek başına bırakın, evden yol verin gitsin yaşasın görsün hanyayı konyayı, tıpış tıpış geri gelir
Hay agzin bal yesin. Iki yuzlulukten baska bisey degil bunlarin yaptiklari. Yorumlari okurken hem guldum hem sasirdim.
Annesi az bile demis. Kolundan tutup kapinin onune atmalik evlat. O zaman anlar neyin ne oldugunu.

Bugün kötü bir gündü. Kardeşimin olayı yine patlak verdi, söylemesi anlatması zor bir olay. Daha önce hiç erkek arkadaşı olmayan 28 yaşında bir kız, Evli ve kendinden belki 20 yaş büyük bir adam...
Çok söyledik, çok anlattık. Güzellikle konuştuk olmadı, bağırdık çağırdık olmadı, psikoloğa götürdük olmadı. Başka odada bebeğimi uyutuyordum, annemin or*spu diye bağırmasıyla yerimden sıçradım. Annem sinir krizi gibi bişey geçirdi. Onu o halde görünce ben de kardeşimin üzerine yürüdüm, vurmaya başladım. Bağırtıdan bebeğim ağlamaya başladı, onun yanına gittim. Anneme mi ağlayayım, 8 aylık bebeğimi korkuttuğumuza mı...
Son zamanlarda whatsapp kontrol, gizli kamera, konum takip araştırmaktan dedektif gibi oldum. Yine de bişi elde edemedim.
Bazen bu kızın aklında bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Ama en çok anneme bişi olursa diye korkuyorum. Biz 2 gün sonra gidicez, ama onlar başbaşa kalacak. Bir anne olarak okuduklarını, duyduklarını kaldıracak gücü tükeniyor. Annemi öyle gördükçe de benim gücüm...
Zaten yeterince mide bulandırıcı kelimeler zihnimde gezerken bugün teyzeme, bir akraba tarafından tacize uğradığını ima etti. Ama kim olduğunu söylemedi. Bu olay gerçek mi, yoksa kendini haklı çıkarmak için uydurdu mu bilmiyorum, ama şimdide bu düşünce beynimi kemiriyor.
Elimizden bir şey gelmiyor. Allahım sen anneme güç, kardeşime akıl ver. Amin...

Annenizi yanınıza alma şansınız yokmu 28 yaş gayet olgun bir yaş yanlışlar yapmayı biliyorsa tek başına yaşamayıda öğrensin malesef tek çare irtibatı kesmek

28 yaşında koca kadına bunları yapmaya hakkınız yok ahlak kendi ahlakı kızına orospu diye bağırmış anne buradakiler de vah yazik masum anacik diye yorum yapiyolar
Ahlak kendi ahlakı diyorsunuz da madem niye daha geçen gün sevgilisiyle birlikte olup sıradanlaşmaması için fikir alan üyeyi namussuzlukla suçluyordunuz? Bu hangi seviye ikiyüzlülük?

Ahlak kendi ahlakı diyorsunuz da madem niye daha geçen gün sevgilisiyle birlikte olup sıradanlaşmaması için fikir alan üyeyi namussuzlukla suçluyordunuz? Bu hangi seviye ikiyüzlülük?
Ahahaha bu işsizlikte kaçıncı seviye :rapci: allah aşkına o kadar eski mesajlarıma baktım bulamadım hiç usenmiyo musunuz. Bahsettiginizi hic hatırlamıyorum evet bazi şeyleri normallestirmemek lazım diye düşünüyorum ama bunu insanlara orospu diyerek vurarak yapamayız bu sefer biz siddeti normallestirmis oluruz

Anne olarak evladim hata yapsa da onu birakmamaliyim. Dogru yolu gostermeliyim. Elin adaminin kucagina dogru itersiniz bu tip hareketlerle. Kart horoz deyip adama yuklenmelisiniz. Kizim dengin mi kalmadi gibi onun kiymetli oldugunu gostermelisiniz. Cocuklarimiz sadece uslu,sozumuzu dinlediginde degil hata yaptiklarinda da aile ve ozellikle anneleri tarafindan sevildiklerini bilmeliler. Eskiden yasadigi travma gercek te olabilir. Cunku bu kadar saplantili yasli ve evli adama yapismasi hayra alamet degil. Psikiyatriste birlikte gidip bu durumu da paylasin. Bu is hakaret ve dayakla cozulmez. Eger iddiasi dogruysa yillarca ne acilar cekmistir.

Anne olarak evladim hata yapsa da onu birakmamaliyim. Dogru yolu gostermeliyim. Elin adaminin kucagina dogru itersiniz bu tip hareketlerle. Kart horoz deyip adama yuklenmelisiniz. Kizim dengin mi kalmadi gibi onun kiymetli oldugunu gostermelisiniz. Cocuklarimiz sadece uslu,sozumuzu dinlediginde degil hata yaptiklarinda da aile ve ozellikle anneleri tarafindan sevildiklerini bilmeliler. Eskiden yasadigi travma gercek te olabilir. Cunku bu kadar saplantili yasli ve evli adama yapismasi hayra alamet degil. Psikiyatriste birlikte gidip bu durumu da paylasin. Bu is hakaret ve dayakla cozulmez. Eger iddiasi dogruysa yillarca ne acilar cekmistir.
Ne kadar iyi bi annesiniz

Şimdi bu adamın karısı bu kadınla adamı öğrense kadını ve adamı gidip pataklasa buraya da gelip konu açsa bu anlattıkları hasebiyle kadına dönüp ''aaaa şiddet olmaz, olmamalı kadının ve kocasının bir psikologa görünmesi gerek'' der misiniz ?
Dayagı atan kişi burada o adamın karısı değil de konu sahibesi ve annesi olunca mı ilginç bir hal alıyor ?

Kimbilir o evin içinde neler yaşandı.
Yazık yahu.
Bu kız gidip bu adamdan çocuk peyda edip yine annesinin kapısına gelse incinecek üzülecek olan kişi yine ailesi.
O adama hiç bir şey olmayacak, olan bu aileye olacak
Kadın yapılanları açıkça yazmış daha ne yapsınlardı ?
Bu olayın aile içinde farklı kişilere aksetmesi sebebiyle yaşanacak travma onlar için kolay şeyler degil.
Hatta bizler için bile değil.
Kardeşinin yaptığı arsızlığın dik alası ve toplum içinde bu tip durumlara tevessül kadılar ve erkeklere neler dendigini çok iyi biliyorsunuz.

Al benden de o kadar.bende cozemedim kk yi.sanirim birturlu de cozemiycem..

Şimdi bu adamın karısı bu kadınla adamı öğrense kadını ve adamı gidip pataklasa buraya da gelip konu açsa bu anlattıkları hasebiyle kadına dönüp ''aaaa şiddet olmaz, olmamalı kadının ve kocasının bir psikologa görünmesi gerek'' der misiniz ?
Dayagı atan kişi burada o adamın karısı değil de konu sahibesi ve annesi olunca mı ilginç bir hal alıyor ?

Kimbilir o evin içinde neler yaşandı.
Yazık yahu.
Bu kız gidip bu adamdan çocuk peyda edip yine annesinin kapısına gelse incinecek üzülecek olan kişi yine ailesi.
O adama hiç bir şey olmayacak, olan bu aileye olacak
Kadın yapılanları açıkça yazmış daha ne yapsınlardı ?
Bu olayın aile içinde farklı kişilere aksetmesi sebebiyle yaşanacak travma onlar için kolay şeyler degil.
Hatta bizler için bile değil.
Kardeşinin yaptığı arsızlığın dik alası ve toplum içinde bu tip durumlara tevessül kadılar ve erkeklere neler dendigini çok iyi biliyorsunuz.
Haklısın ama dayaktan komalık etsen de kişi yapacağından geri kalmaz, 28 yaşında birini böyle terbiye edemezsin, şu konuda da hak veriyorum olan bu kızın ailesine olur, aldatılan eş belki eşini affeder, adam pişmanım deyip ağlar, beni o ayarttı der elini yıkar çekilir kenara, lakin kız bunları yaşamadan da akıllanmaz, dayaktan komaya sokmak, eve zincirlemek, hakaretler edip aşağılamak da çözüm değil, olmaz olmayacak konu sahibesi de bunu deneyimleyerek fark edecek.
2 yol var ya kızla samimi bir bağ kurup gerçekten taciz yaşadı mı, şu an yaşadıkları geçmişin travmasına mı bağlı anlayıp güzellikle sorunları çözmeye çalışmak veya madem kendi hayatını dilediğin gibi çar çur etmek istiyorsun o zaman sana güle güle demek, ki bir anne için kolay değil, güle güle de dese evlat onun evladı yine içi yanacak olan annesidir ama bir laf vardır bir musibet bin nasihatten iyidir diye, kızım yaşa da gör diyecek, ne zaman ki aklı başına gelir o zaman yaralar sarılır.

Ben bu kadar yok whatsapp takip programlarınla falan neden takip ettiğinizi anlamadım yani 28 yaşında kadına ne yapabilirsiniz? zorla uzak tutamazsınız ki hani zaten saklamıyormuş ki annenizde bildiğine göre takip neden hadi gördünüz ispat ettiniz ne yapacaksınız sizinde evladınız yuvanız var. Anneniz nasıl öğrenmiş yani evli bir erkekle beraberim diyecek hali yok nasıl çıktı ortaya? siz böyle yaptıkça o inadına yapacak güzellikle konuşsun anneniz hakaret ederek olmaz psikolojik destek alması gerekiyorsa götürün ama böyle bir yere varamazsınız

Yemişim onun travmasını.
28 yaşında koca kadın.
Doğruyu, yanlışı bayağı bile bile yapıyor.
Valla burda bu tipler konu açtığında karşımızda olsa biz bile saç baş
yolacağız nerdeyse. Hiç bir şeyimiz olmaz, etmez.
Anasının, ablasının verdiği tepkiye ne diyebiliriz?
Ölüsü olan 3 gün ağlar, delisi olan her gün diyen boşa dememiş.
İnsan gibi anlat, ağla, yalvar boş.
Allah hayırsızla imtihan etmesin.
Bari defolsun gitsin, gözünüzün önünden kaybolsun, öldü saydırtsın kendini.
Tatlı dille yola gelmiyor arsıza kucak mı açacaksınız bir de?
Ne bekliyormuş, metresliğine gülümsemenizi mi?
18 değil efendim 28!!
Allah hidayet versin.
Anacığınıza dayanma gücü versin. Çok üzücü..

Haklısın ama dayaktan komalık etsen de kişi yapacağından geri kalmaz, 28 yaşında birini böyle terbiye edemezsin, şu konuda da hak veriyorum olan bu kızın ailesine olur, aldatılan eş belki eşini affeder, adam pişmanım deyip ağlar, beni o ayarttı der elini yıkar çekilir kenara, lakin kız bunları yaşamadan da akıllanmaz, dayaktan komaya sokmak, eve zincirlemek, hakaretler edip aşağılamak da çözüm değil, olmaz olmayacak konu sahibesi de bunu deneyimleyerek fark edecek.
2 yol var ya kızla samimi bir bağ kurup gerçekten taciz yaşadı mı, şu an yaşadıkları geçmişin travmasına mı bağlı anlayıp güzellikle sorunları çözmeye çalışmak veya madem kendi hayatını dilediğin gibi çar çur etmek istiyorsun o zaman sana güle güle demek, ki bir anne için kolay değil, güle güle de dese evlat onun evladı yine içi yanacak olan annesidir ama bir laf vardır bir musibet bin nasihatten iyidir diye, kızım yaşa da gör diyecek, ne zaman ki aklı başına gelir o zaman yaralar sarılır.
Mune abla konuşmuşlar defalarca.
İnsanların tahammül sınırlarına ne kadar oynadiysa artık ikisi de çığırından çıkmış.
Anneye çok yazık.
Karşı tarafin bu durumu öğrenip su kızı evire çevire dovmesiyle annesinin dövmesi arasında ben bir fark göremiyorum.
Aynı şekilde aldatilan bir kadın gelip su konuyu açsa oh ellerine sağlık deriz .
Annesi bu vurmus, dövmüş her ne etmişse etmis, gerekli tüm uyarilar hatta psikolog dahi denenmiş ama kız yok ille de ben kaşınıyorum beni bı güzel kasiyin demiş onlar da kasimiss.
Oh ellerine sağlık
Yine bunlar insaflı davranmış çoğu aile konuşup, akıl verip, psikologa götürmeden bir güzel kemiklerini kirardi.

Mune abla konuşmuşlar defalarca.
İnsanların tahammül sınırlarına ne kadar oynadiysa artık ikisi de çığırından çıkmış.
Anneye çok yazık.
Karşı tarafin bu durumu öğrenip su kızı evire çevire dovmesiyle annesinin dövmesi arasında ben bir fark göremiyorum.
Aynı şekilde aldatilan bir kadın gelip su konuyu açsa oh ellerine sağlık deriz .
Annesi bu vurmus, dövmüş her ne etmişse etmis, gerekli tüm uyarilar hatta psikolog dahi denenmiş ama kız yok ille de ben kaşınıyorum beni bı güzel kasiyin demiş onlar da kasimiss.
Oh ellerine sağlık
Yine bunlar insaflı davranmış çoğu aile konuşup, akıl verip, psikologa götürmeden bir güzel kemiklerini kirardi.
Aldatılann eş de dövse eline sağlık demem, başına gelmeyen anlamaz denebilir lakin aldatılsam kadını ve eşimi parçalamam çünkü olan olduktan sonra bana evlilik yemini edip arkamdan iş çeviren adamı dövsem ne olacak, içime su serpilmez, kadın desen zaten dayak sonrası yüzünü yıkar eş dediğim adamla hayatına devam eder, okumuyor musunuz burada evli insanlarla birlikte olanlardan bazılarını, kadın olsaydın diyorlar, adam bana aşık diyorlar, ne yapacaksın kemiklerini kırsan ne olacak o yüzü veren eşin olduktan sonra kadının söylediklerine komalık hale getirsen bir faydası var mı? Öldürmen lazım ona da değer mi Allah aşkına? Elimi sürmem kendi yaptıklarında boğulsunlar derim, gerçekten dövmek falan çözüm değil, böyle koskoca kazık kadar bir kadın da bizde vardı, neler neler dendi, neler neler yapıldı ama iflah olmadı, babasının karşısına geçip sen bana karışamazsın sen kimsin de beni bu yaştan sonra terbiye etmeye çalışıyorsun dedi, adam kızını öldürüp katil mi olsun, ne yapsın?
Eğer biri bir şey yapacaksa ne yaparsan yap engel olamıyorsun, zincire vur kaçar gider, üstüne bir de ailesi eziyet ediyor konumuna düşer, 28 yaşında bir kadından bahsediyoruz burada, 8 yaşında olsa kızar azarlarsın garibim zaten korkudan yerinden kıpırdamaz lakin koca kadını öyle ağzına vurdum gözünü patlattım, kemiklerini kırdımla zaptedemezsin.

Back
X