Yine bugün savaş var

Söyledik zaten. Ama adam baştan ben boşanmam demiş, adamın öyle Bi niyeti yok. Gününü gün ediyor. Kardeşim de bunu kabul etmiş, biz evlenme niyetinde değiliz diyo.
Olacaksa gözden uzakta olsun evet ama o adam Bu eve gelmiş ve yeniden gelirse diye korkuyoruz. Yani bırakın gözden uzak olmayı, dibimizdeler.
Ya da dediğiniz gibi boşvermeliyiz belkide. Adam gelsin annemlerin yatağında yatsın yatsın gitsin. Düşüne düşüne kendimizi harap ediyoruz.

işi gücü yok, evi barkı yok. Anası kapıya koysa aç bilaç kalacak. Ama hala boşamam diyen adamla tıngırdama derdinde. Oturup konuşmayla olmaz bu. Yani rest çekerdim ben olsam. Telefonsuz internetsiz, balkona markete bile göndermeden evde kalırsın yada kapı orada ne halt edersen et derdim. Yiyorsa kendine gitsin. Yada benim evimde kalacaksa kurallaırm belli derdim.
İyi şımartmışsınız.

Benim dünyam çok güzel değil ama bunun için çabalıyorum, sizde bu dünyayı yaratıyorsunuz kendinize bir anlamda, bir psikologdan yardım alın lütfen
Doğru aslında, mesela batıda böyle şeyler çok normal. Evlenmeden çocuk sahibi olabiliyor bir evlat ve baba bunu yadırgamıyor. Olay aynı bakış açısı farklı. Zaten kardeşimin dediğine göre bu devirde herkes böyle yaşıyormuş. Bunlar çok normalmiş, biz çağın gerisinde kalmışız.
Haklısınız bu dünyayı böyle biz yapıyoruz kendimize.

işi gücü yok, evi barkı yok. Anası kapıya koysa aç bilaç kalacak. Ama hala boşamam diyen adamla tıngırdama derdinde. Oturup konuşmayla olmaz bu. Yani rest çekerdim ben olsam. Telefonsuz internetsiz, balkona markete bile göndermeden evde kalırsın yada kapı orada ne halt edersen et derdim. Yiyorsa kendine gitsin. Yada benim evimde kalacaksa kurallaırm belli derdim.
İyi şımartmışsınız.
Annem kıyamıyor işte yine de, küstüğü dönemde bile bişi olursa diye korkuyor.

Canim okurken sizin adiniza cok üzüldüm ama sakin yalniz birakmayin baski kurmayin inatla o adama yogunlasabilir anlatin bikmadan usanmadan defalarca guzel guzel eve getirme napiosan yap ama sana metres derler hic bir ortamda sayginligin olmaz sende evlenip cocuk sahibi olmak mutlu yuvan olsun istemezmisin die hep güzellikle anlatmaya calisin baskici olmadan belki yavas yavas bunu asilayabilirsiniz
2 yıl geçti. Bu zamana kadar hiç bağırmadım. Hep anlatmaya çalıştık 4 koldan, zaman zaman bıraksa da yine geri döndü. Yine anlatıyoruz ama imkan olsa yine gidecek sanki, ben artık yoruldum onunla konuşmaktan

Adamın karısına ulaşın bence, her şeyi anlatın. Adam madem boşanmak istemiyor, bu durumda karısını kaybetmek istemez herhalde, ayrılmak zorunda kalacak.

Evden atın desem,baba soracak neden evden attınız ne yaptı diye... ama tek çare evden atmak siz evden atınca o adam ona ev açacak gücte değildir o yüzden adam kardeşinize yol verir

Adamın karısına ulaşın bence, her şeyi anlatın. Adam madem boşanmak istemiyor, bu durumda karısını kaybetmek istemez herhalde, ayrılmak zorunda kalacak.
Zaten karısı mesajları yakalamış öğrenmiş, o ara Bi 3,5 attı ama sonra geçti. Evlilikleri de bozulmadı zaten.
Aslında bu sebeple sürekli görüşemiyorlar, adam arada set çekiyor, ayrılıyor. Ama sonra yeniden konuşuyorlar.
Neden konuşuyorsun biz sana ayrıl dedik diyoruz. Tamam ayrıldık zaten ama niye görüşmeyelim düşman mı olalım, o kadar konuşmuşluğumuz var diyo, Biz çıldırıyoruz.
Hadise ve İbrahim tatlıses birlikteliği resmen. Kardeşim ne kadar güzelse, adamda o kadar şişko, göbekli ve kel
Dipnot:karizmatik kellerden değil, bildiğiniz yaştan ötürü bir kellik

Babam duyarsa kötü olur demişsiniz de bence daha ne kadar kötü olabilir ki bu rezillikten kötüsü ne olsun. Bazen bir şeylerin yıkılması gerekir yeniden yapılması için. Annenizin sizin bir yaptırımınız yok. Babanıza duyurun bence. Göz göre göre buna katlanmak çok zor...

Evden atın desem,baba soracak neden evden attınız ne yaptı diye... ama tek çare evden atmak siz evden atınca o adam ona ev açacak gücte değildir o yüzden adam kardeşinize yol verir
Adam muhtemelen bizim akıllıya 1 çöp almamıştır, nerde kalsın ev açacak.
Annem atmaya kıyamaz, 'evlat sonuçta sen de göreceksin' diyo bana. Doğrudur, bilemiyorum çünkü daha o evreye gelmedim

Babam duyarsa kötü olur demişsiniz de bence daha ne kadar kötü olabilir ki bu rezillikten kötüsü ne olsun. Bazen bir şeylerin yıkılması gerekir yeniden yapılması için. Annenizin sizin bir yaptırımınız yok. Babanıza duyurun bence. Göz göre göre buna katlanmak çok zor...
Bazen ben bile keşke bilmeseydim diyorum. Babama söylemek en zoru, ama böyle giderse babam da duyar zaten, ramak kaldı

Adam muhtemelen bizim akıllıya 1 çöp almamıştır, nerde kalsın ev açacak.
Annem atmaya kıyamaz, 'evlat sonuçta sen de göreceksin' diyo bana. Doğrudur, bilemiyorum çünkü daha o evreye gelmedim
Ya acaba kardeşine birini mi ayarlasanız böyle yakisikli,ilgilenecek vs.. en azindan cekim alanına soksanız.

Çok nasibi oldu ama hiç ilgilenmedi. Facede gördüm birini, bence gayet yakışıklıydı. Gerçi Annem artık kimseye aracı olmam diyor.
Ya acaba siz de kaynanalik mi yapsaniz. Böyle dirsk söylemek yerine alttan alttan mesaj verseniz. Atiyorum birini gösterip ay gözleri ne güzel ay saclari ne güzel diye diye. Veya kiz kardesiniz biraz ergen psikolonisinde etrafindaki arkadaslarının yakisikli sevgilileri flörtleri olsa o da etkilsnir. Messla bir arkadaşı gelip flört ettigi bir cocugu ballandırsa ay saclarina da söyle bakim yapiyormuş bir baska arkadasi da ay benim sevgilimde cok kaslı vs.. dese özwnir bence

Yorum atan herkesin aksine annenize hic acimadim ben. Büyük ihtimalle kizini duzgunce sevmeyi becerememis bir anne baba- aileden erkeklerden sevgi gormeyen bir kiz - kendisine on gram ilgi gosteren ana babasi yasindaki erkeğin köpegi olmaya razi bir kadin var konuda.
O adam haksiz,bu kadin haksiz elbet ama bu kizi sevgiye ac yetistiren ananin hic mi sucu yok??
28 yasinda kadini dövmüşsünüz bir de.
Ne oldu dövünce? Kafasina yumruk yiyince akli basina mi geldi?
Gercekten problem cozme sekliniz telefonuna yasak uyulamalar yuklemek -eve hapsetmek- oro..pu diye hakaret etmek ve fiziksel siddet uygulamak mi?? Bu yaptıklarınızın hepsinin kanunda cezasi var. Deli anina denk gelir de sizi sikayet ederse bunlari cok pis çekebilirsiniz.
Ayrica sizin yaptığınız her sey onu "bu dunyada beni seven tek insan o" diye düşündürür. Keşke kadını zorla psikologa götüreceginize siz psikoloğa gidip "boyle boyle bir durum var. Nasil cozebiliriz?" Diye akil danissaydiniz. Hersey daha saglikli ilerleyebilirdi

Zaten karısı mesajları yakalamış öğrenmiş, o ara Bi 3,5 attı ama sonra geçti. Evlilikleri de bozulmadı zaten.
Aslında bu sebeple sürekli görüşemiyorlar, adam arada set çekiyor, ayrılıyor. Ama sonra yeniden konuşuyorlar.
Neden konuşuyorsun biz sana ayrıl dedik diyoruz. Tamam ayrıldık zaten ama niye görüşmeyelim düşman mı olalım, o kadar konuşmuşluğumuz var diyo, Biz çıldırıyoruz.
Hadise ve İbrahim tatlıses birlikteliği resmen. Kardeşim ne kadar güzelse, adamda o kadar şişko, göbekli ve kel
Dipnot:karizmatik kellerden değil, bildiğiniz yaştan ötürü bir kellik
Bu tipsiz herifin maddi durumu nasıl? Parası varsa anca bu tür adamlara katlanıyor kadınlar.😣

Sizin tepkileriniz kardeşinizi adama daha çok bağlar. Adamdan şefkat görüyor belli ki. Siz bu yanlış davranışlarınızla ancak kardeşinizi adama daha çok itmiş olursunuz.

Adamın karısı da öğrendiğine ve bu nedenle görüşmeleri azaldığına göre muhtemelen bu ilişkinin bitmesi yakındır.

Ben olsam belki karısına, ilişkinin hala devam ettiğine dair bir mesaj atabilirdim ki, kel kocasını yanından hiç ayırmasın.

Kardeşiniz sevgi ve şefkat görmemiş ve bunları dışarıda arıyor. Olay budur. Üzerine boşuna gitmeyin, sonuç elde edemez

Ahahaha bu işsizlikte kaçıncı seviye :rapci: allah aşkına o kadar eski mesajlarıma baktım bulamadım hiç usenmiyo musunuz. Bahsettiginizi hic hatırlamıyorum evet bazi şeyleri normallestirmemek lazım diye düşünüyorum ama bunu insanlara orospu diyerek vurarak yapamayız bu sefer biz siddeti normallestirmis oluruz
Hatırlamıyorsanız siz değilsinizdir o zaman. Baktım Kurabiye1 miş o üye. Aşırı isim benzerliği sanırım... O üye çok tepki almıştı da böyle Bi konuda da herkesin kendi ahlakı deyince şaşırdım kusura bakmayın 🙈

Hatırlamıyorsanız siz değilsinizdir o zaman. Baktım Kurabiye1 miş o üye. Aşırı isim benzerliği sanırım... O üye çok tepki almıştı da böyle Bi konuda da herkesin kendi ahlakı deyince şaşırdım kusura bakmayın 🙈
Eski mesajlarıma baktım bulamadım öyle bi yorum ben de sizin çok eski mesajlarıma baktınız sandım. Kızın yaptığı tabiki doğru değil ve bir sosyoloji oğrencisi olarak birçok olumsuz şeyi normallestiriyoruz. Ama bu sekilde olmaz olamaz orospu demek vurmak ne demek konu sahibi çok iyi halt yapmış gibi konu acıyo utanmadan. Sizinle polemiğe girdigimiz için de bos yere 2 miz de ceza aldık

Yok tabi herkesin kendi ahlakı da ben sizi o üye sanınca yorumu garipsedim ondan yazdım. Evet Malesef az da değil valla 3 4 gün oldu.. Tekrar kusura bakmayın lütfen ☺️😇

Back
X