- 3 Şubat 2018
- 25.852
- 111.222
- 598
Ben abisi tarafından tecavüze uğrayan bir kadını tanıyorum. Tacize uğrayan bir erkeği de. Bu metres hayatı bir kenara dursun: Böyle birseyi söylüyorsa ciddi alın lütfen ve bu konuda yardım almasına ikna edin. Metres olayına az sonra değinmek istiyorum, ama ilk önce: Lütfen ailenizden herhangi birisi (hangi durumda olursa olsun) taciz edildiğini veya tecavüze uğradığını iddia ediyorsa bu ciddiye alın ve el uzatin. Yukarda bahsettiğim iki kişidede aileler durumu örtbas etti. Olan mağdurlara oldu.
Ben aktif bu metres durumuna birşey yapılır mi cidden bilmiyorum. Karşı tarafın ağzını gözünü dağıtsaniz yine sizin başınıza iş açılır. Karşı tarafı ifşa etseniz size veya kardeşinize zarar verebilir. Ne tür manyak olduğunu bilmiyoruz. Bence tekrar bir psikologa danisin. Gercekten bir taciz olayı varsa (heleki yaşça büyük bir tarafından) o zaman ortada manipülasyonu ihtimali de doğar bence. Simdi herseyi detaylı yazmak fazla zaman alır ama profesyonel biri daha iyi anlar.
Ben aktif bu metres durumuna birşey yapılır mi cidden bilmiyorum. Karşı tarafın ağzını gözünü dağıtsaniz yine sizin başınıza iş açılır. Karşı tarafı ifşa etseniz size veya kardeşinize zarar verebilir. Ne tür manyak olduğunu bilmiyoruz. Bence tekrar bir psikologa danisin. Gercekten bir taciz olayı varsa (heleki yaşça büyük bir tarafından) o zaman ortada manipülasyonu ihtimali de doğar bence. Simdi herseyi detaylı yazmak fazla zaman alır ama profesyonel biri daha iyi anlar.