yine çaresiz bıraktı beni

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
onunla çıkmaya başlayalı 1 sene oldu geçen facesine girdim kızlar gözüme çarptı ve bütün kız arkadşlarını sildim benim tanımadıklarım hariç ve sonradan söyledim ona ilk baş kıkançlık damarın falanmı tuttu falan dedi şakaya aldı akşam facesine girince bu ne böyle abartmışsın yazanmı vardı akrabalrımda arkadaşlarımda vardı içlerinde dedi bende geri ekle o zaman dedim küfür eder gibi olmaz dedi facemi donduruyorum ben artık gerek kalmadı senin de istediğin oldu falan diye trip atmaya başladı dün ve bu günde o kadar soğuk davrandı ki bana ve ben ondan defalarca özür diledim abarttım diye ama yine bana karşı tavırları değişmedi en sonunda ben kimim ki zaten senin arkadaşlarını siliyorum merak etme bundan sonra karışmam dedim ve o bana tamam karışma ben yatıyorum dedi cevap vermedim şimdi ne yapcağımı bilmiyorum gerçekten yorukdum neden böyle yaptığına anlam veremiyorum aynı şekilde o bana yapsaydı bi lafım bile olmazdı onu delice seviyorum kaybetmek istemiyorum lütfen yardım edin mesaj atymm mı sizce ?

yaşınız kaç acaba merak ettım ? çocukçaymış çok hanı abes mesajlar yakalarsınız sılersınız ok ama saçma olmuş cidden adamı bogmayın

yaş 20 çocukça bi hareket yaptığımı sonradan farkettim zaten pişman oldum o an nedense o kızların onun fotosunu bile görmesi rahatsız etti beni çok soğuk davranıyor şimdide ne yapcağımı bilmiyorum

Hiç bişey yapma bırak bi süre uzak dur seni özlesin. Malesef yaptığın şeyin sözle bi telafisi olduğunu düşünmüyorum. Resimlerini bile görmesi rahatsız ederse adamı kaybetmeye mahkumsun kusura bakma ama saygısızlık etmişsin. Bırak özlem ve zaman telafi etsin

hemde çok hatalıyım kendime kızıyorm neden böyle bişey yaptığıma bende sonradan anlam veremedim adet dönemimdeydim fazla kıskanç olabiliyorum o dönemimdeyken ondan gaiba aslında onu fazla sıkmam ilk kavgamız diyebilirim hep altan alan taraf ben oluyorum neyse düzelir inşallah herşey teşekkür ederim cevaplar için

Janym benim bende aynysynu yashadym surwkli telf karyshtyryodum sorguya tutyodum nerdesin napyosun yanynda kim var oyle diyinje dahada kisgandirmak istiyo tatlim janini sikma hic bir yere gidemez tamam sen haksyzlyk yapmyshsyn ama bende yapmyshdym sonrasynda pishman oldum bir sure aramady sonrasynda kandi konushmaya bashlady merak etme seni birakamaz cunki erkekler hep boyle ama sende silme karyshtyrma ama kandini kaybetme sende bir dunya guzelisin shuny bilki gururyny kaybetme hayat onunde ha bu arada yashyn kac

Evet boyle bshey yashadygyn zaman kandini cok koti his edyosun yalvarma sakin cunki erkekler dahada ileriye gidiyo bence sen hic karyshma bshey sordygy zaman jevap ver fazla konushma ble cunki seni ozlesin seni kaybetmemek istesin sana yalvarsyn ama genede san bilirsin bandan sana tavsiye janym benim :)

Back
X