- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
onunla çıkmaya başlayalı 1 sene oldu geçen facesine girdim kızlar gözüme çarptı ve bütün kız arkadşlarını sildim benim tanımadıklarım hariç ve sonradan söyledim ona ilk baş kıkançlık damarın falanmı tuttu falan dedi şakaya aldı akşam facesine girince bu ne böyle abartmışsın yazanmı vardı akrabalrımda arkadaşlarımda vardı içlerinde dedi bende geri ekle o zaman dedim küfür eder gibi olmaz dedi facemi donduruyorum ben artık gerek kalmadı senin de istediğin oldu falan diye trip atmaya başladı dün ve bu günde o kadar soğuk davrandı ki bana ve ben ondan defalarca özür diledim abarttım diye ama yine bana karşı tavırları değişmedi en sonunda ben kimim ki zaten senin arkadaşlarını siliyorum merak etme bundan sonra karışmam dedim ve o bana tamam karışma ben yatıyorum dedi cevap vermedim şimdi ne yapcağımı bilmiyorum gerçekten yorukdum neden böyle yaptığına anlam veremiyorum aynı şekilde o bana yapsaydı bi lafım bile olmazdı onu delice seviyorum kaybetmek istemiyorum lütfen yardım edin mesaj atymm mı sizce ?