yine daraliyorum ablalarim . . .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer konunda da yazmıştım..
İstersen tıbbi destek alabilirsin,bir psikologa görünebilirsin.Çünkü bu böyle olmaz..

Her güne oflayarak puflayarak isyan ederek başlıyorsun. Normaldir , böyle hissediyor olman..

Daralma alt metinli konuların 100ü aşmış keşke tek bir konuda daralsan, insanlar da sana daha rahat yardımcı olur.

24 saat net de olmamin sebebi baska yapcak hic biseyimin olmamasi bide .telefondan giroyorum sürekli elimin altinda.. Yorumlarinizi takiyorum "yorumlariniz rahatlatiyo " bunuda cogu kez yazdim yorumlar denilenlsrde haklilar bunu biliyorum ama dediklerini yapamiyorum cogu yorumda da ablalarim destekleyici seyler yaziyolar onlara cevap olarak yazicak birsey bulamiyorum "peki tesekkur ederim" hariç.. . Bide ben yalan soylemem veya insanlarin zamanini bosa harcamak istemem yalaninda gunahini biliyodrum.. Saka yapmak bile gunah o yuzden dediginiz gibi sahte kimlikde sahte konular açmam . Annem öldu ve bunu aşmaya calisiyorum . Tesekku ederim

Ben dilinizi çok sert buldum.Bu kızımızla özelden yazışıyorum ve elimden geldigince destek olmaya çalışıyorum.

Söylediklerinizde doğrular olabilir.ama sizlerin de dediği gibi yeni üyelik almış.Ne yapacagını bilmiyor.Sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var.Destek aldıkça ,güzel sözler duydukça içi rahatlıyor.koluna bacagına faça atıyormuş sıkılıp bunaldıkça.bir arkadaş resimlerden gördü çıkardı.depresyonda oldugu yada yas sürecini çok agır yaşadıgı kanaatindeyim.

Psikolog için ben bulundugu yere yakın belediyeden ücretsiz bir danışmanın iletişim numaralarını buldum kendisine ilettim.Ama ifadesi üzerine babasına konuyu açması ve haberdar etmesi gerekiyor oraya gidip gelebilmesi için.Konu çok açılmıştır evet.ama biraz önce baktım moderatör ancak uyarı yapmış.Forum kurallarını hangimiz çok iyi biliyoruz ki...

YAPICI ELEŞTİRİLER YAPABİLİRDİK.ABLACIGIM BU KADAR SAYFA AÇMA BİRİNDEN DEVAM ET.ZAMAN GÜNCEL OLUNCA İSTEYEN YİNE YORUM YAZAR DİYEBİLİRDİK.

Gelelim avukat mevzusuna .Avukat degilim...ama olsaydım esmaeslem gibiler için çalışırdım emin olunuz.
SADECE ANNEYİM.BENİM esmaeslem DEN SADECE 5 YAŞ KÜÇÜK BİR KIZIM VAR.VE O DA TEK ÇOCUK.KANSER HEPİMİZİN KAPISINDA.

DAHA GEÇEN HAFTA BİR AKRABAMIZIN İKİ GÖGSÜ ALINDI...O KADAR YAKIN Kİ ÖLÜM...
BEN ŞAYET ERKEN ÖLSEM KIZIMA BİRİLERİNİN MERHAMET EDİP EL VERMESİ BENİ MEZARIMDA RAHAT YATIRIRDI.

Merhamet, sadece merhamet...FEYK demişsiniz ESMAESLEME bende söyledim buraya da yazayım.Ufacık bir kız çocugu keşke böyle acı çekmesinde BEN SALAK YERİNE KONMAYA RAZIYIMMM...KEŞKE FEYK ÇIKSAN ESMAESLEM...KEŞKE

Mübarek ramazan ayının ilk günü...pek çogu kişi oruçlu...oruç zihnin,ruhun,vicdanın,aklın,sabrın da ilacıdır...Her birimizin daha aklı selim ve daha iyi niyetli olacagı günler dilerim...

dediğim gibi saydırmaktan ,çatmaktan ,hakaret etmekten hiçbirimize fayda yok...ama vebali çok....

istemiyor musunuz SADECE GÖRMEZDEN GELECEKSİNİZ...

ya bazı kadınlar var kadınlığımdan utanıyorum gerçekten. kadınlığı bırak insanlığımdan utanıyorum. empati diye bişi var, lütfen onu kullanın.

ya kim annesini kaybettiğinde sakin olabilir allah aşkına. insanlar annesini kaybettiğinde kendini yerden yere vuruyorlar acıdan. yıllarca yas tutuyor. anneden bahsediyoruz burda başka birşeyden değil.

gencecik bi kız var karşınızda. hayatı daha bilmiyor, üvey annenin boyunduruğu altında yaşıyor. babası bi odaya hapsetmiş. yapmayın arkadaşlar hepimizin bi annesi var, bigün kızlarımız olacak belki de. daha 16 yaşında taze bi hayatın bu kadar acı karşısında bunları yaşaması ve yardım istemesi çok normal.

vicdanınıza sesleniyorum, yapmayın yapmayın. kimse yaşadığı hayatı seçemiyor, ve kime ne olacağını bilemezsiniz. aynı şey başınıza gelse sizde burda 40 tane konu açar, yardım istersiniz. karşınızda ruhu örselenmiş herşeyden önce bir çocuk var. bunu görün.

esmaeslem, tatlım herşeyden önce başın sağolsun. anneciğinin mekanı cennet olsun hayatım. çok güzel bir kızsın, hayatın ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu maalesef çok erken yaşta öğrenmişsin. güçlü ol hayatım. hayatın çok kıymetli ve değerli. insanlar çok acımasız, bazı insanlar ruhsuz ve bunları görmek bu kadar şeyin üstüne daha çok yoruyor insanı çok iyi anlıyorum. çok yalnız olduğunu hissediyor olman çok doğal, sabret bitanem. ilerde o kadar güçlü bir kadın olacaksın ki. sana kimseler dokunamayacak. demir gibi sağlam bi kadın olacaksın. kimse kaldıramayacağı bi acıyı yaşamazmış. evladını kaybeden anneler, annelerini kaybeden evlatlar.. bu kadar acı çok fazla, insan duramaz kendini vurmak ister kıyılara ama bilki anneciğin senin gibi dünyalar güzeli bi kız doğurmuş, yetiştirmiş, herşeyden önce onun için ayakta duracaksın. annen için ayakta duracaksın güzelim. ah ah, o kadar gençsin ki.... zaman bitanem, zaman böylesi acıların dünyada bulunan tek ilacı....

psikomarmelat, sen ne güzel insansın.......

Son düzenleme:

Amin..
Güçlü olmaya calisiyorum ama beceremiyorum.. insallah dediginiz gibi biri olabilirim .. aslinda bu sabah cok iyi uyandim icinde bi huzur var.. tesekkur ederim

Konunun sahte olup olmadigini bilemeyecegimize gore daha merhametle yaklasmamiz lazim. Esma kardesim yaşadığın aci cok buyuk bir an iyi bir an kötü olman cok cok normal canim duygularin dalgali olacak simdi senin. Aci sabrini artirsin canim

pess yaa konu neden sahte olsun ınsanın annesının vefat etmesı cok mu olağanustu.. ayrıca kızcagız bellı kı yenı uye ve konu yenı konu acıyor acısı da taze onu mu dusunecek rahatsız olan gırmeyiverir konulara...

Konularinizi takip ediyorum baya hicte inandirici gelmiyosun nedense

Inanmak veya inanmamamk size kalmis , ama eger inandirici gelmiyosam lutfen konularima girmezmisiniz ? Girdiysenizde yorum yapmasaniz ?
Cunku yorumlariniz canimi yakiyo

Son düzenleme:

Amin tesekkur ederim

Tesekkur ederim..

ya pes gerçekten pes
çocukluk şaka yapılcak bi mevzu mu bu ?
neyin derdindesiniz şu mübarek günde rahatsız oluyosanız inanmıyosanız evet GİRMEYİVERİN O KADAR ZOR DEĞİL GÖRMEYİN YANİ
kızın tek dayanağı burası ve gerçekten yorumları takılıyo insanın kafasına
yapmayın bacılar yazıktır günahtır ya

slm kizlar trakiya deyince nerden acaba bende trakiyali sayilirimda

kolum ariyor diyorsun Allah sifa versin gecer canim sen hep icerde durma biraz disari cik hava al biraz dolas yuru yoksa hep icerde hasta olursun senin baska kardesin falan yokmu

konuları yorumları yalanmı gerçek mi şaka mı yapıo eglenio mu bilmemde bana o resimler pek inandırıcı gelmio.
albümünü tesadüfen gördüm konularına girdim hiçte evde tıkılıp kalan , babasının ve üvey annesinin altında kalacak bi kıza da benzemiyo ..
resimler ve konular bende bagdaşmadı.ya resimler sana ait degil yada tümden bu hesap :26:
madem üvey annen seni dışarda bi erkekle gördü die babana söylemiş yalan diosn o cocukta kim nasıl görüşüosns ne bilim.yanlış anlamış oladabilirim.banada inandırıcı gelmedi. bu vicdansızlıkla empati yapamamakla alakalı bişi de degil.
okadar cok konu geldiki bu bir derdim var'a herkesin vaktinide duygularınıda sömürdü.insan artık bi "acaba" diyo.
dogruysada allah sabır versin.16 yaş cok sarsıntıda ergenlkte bunu yaşamak aşmak biraz daha zor olsa gerek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…