- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
sizde yorumlarınızda kendi çapınızda haklısınız ben bu arkadaşa daha evvel açtığı konularda pozitif yorum yaptım fakat görüyorumki diğer arkadaşların yorumları dahil kimseninki tınında değil
madem tınlamayacak ne diye konuları açıp açıp duruyor
maksadı acaba kafa bulanıklığımı
yoksa kadınları tiye alan çakma hayal ürünü bir karektermi
burası şüpheli
he diyelimki gerçek
zaten yazdıklarımda kendimce sıkıntıyok
benim düşünceme göre annesine sıkıntı verir bu kızın ruh hali
malum kk de dini içerikli konular yasak ya!
bu konunun dini boyutuna şuan inemiyorum
vicdanım gayet rahat öl geber evet haklısın ennen ölmüş sende öl demedik ya aklını başına al dedik.
ben kendimce bu konuyu böyle değerlendiriyorum
ya bazı kadınlar var kadınlığımdan utanıyorum gerçekten. kadınlığı bırak insanlığımdan utanıyorum. empati diye bişi var, lütfen onu kullanın.
ya kim annesini kaybettiğinde sakin olabilir allah aşkına. insanlar annesini kaybettiğinde kendini yerden yere vuruyorlar acıdan. yıllarca yas tutuyor. anneden bahsediyoruz burda başka birşeyden değil.
gencecik bi kız var karşınızda. hayatı daha bilmiyor, üvey annenin boyunduruğu altında yaşıyor. babası bi odaya hapsetmiş. yapmayın arkadaşlar hepimizin bi annesi var, bigün kızlarımız olacak belki de. daha 16 yaşında taze bi hayatın bu kadar acı karşısında bunları yaşaması ve yardım istemesi çok normal.
vicdanınıza sesleniyorum, yapmayın yapmayın. kimse yaşadığı hayatı seçemiyor, ve kime ne olacağını bilemezsiniz. aynı şey başınıza gelse sizde burda 40 tane konu açar, yardım istersiniz. karşınızda ruhu örselenmiş herşeyden önce bir çocuk var. bunu görün.
esmaeslem, tatlım herşeyden önce başın sağolsun. anneciğinin mekanı cennet olsun hayatım. çok güzel bir kızsın, hayatın ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu maalesef çok erken yaşta öğrenmişsin. güçlü ol hayatım. hayatın çok kıymetli ve değerli. insanlar çok acımasız, bazı insanlar ruhsuz ve bunları görmek bu kadar şeyin üstüne daha çok yoruyor insanı çok iyi anlıyorum. çok yalnız olduğunu hissediyor olman çok doğal, sabret bitanem. ilerde o kadar güçlü bir kadın olacaksın ki. sana kimseler dokunamayacak. demir gibi sağlam bi kadın olacaksın. kimse kaldıramayacağı bi acıyı yaşamazmış. evladını kaybeden anneler, annelerini kaybeden evlatlar.. bu kadar acı çok fazla, insan duramaz kendini vurmak ister kıyılara ama bilki anneciğin senin gibi dünyalar güzeli bi kız doğurmuş, yetiştirmiş, herşeyden önce onun için ayakta duracaksın. annen için ayakta duracaksın güzelim. ah ah, o kadar gençsin ki.... zaman bitanem, zaman böylesi acıların dünyada bulunan tek ilacı....
psikomarmelat, sen ne güzel insansın.......
Konularinizi takip ediyorum baya hicte inandirici gelmiyosun nedense
Konunun sahte olup olmadigini bilemeyecegimize gore daha merhametle yaklasmamiz lazim. Esma kardesim yaşadığın aci cok buyuk bir an iyi bir an kötü olman cok cok normal canim duygularin dalgali olacak simdi senin. Aci sabrini artirsin canim
Tesekkur ederim..pess yaa konu neden sahte olsun ınsanın annesının vefat etmesı cok mu olağanustu.. ayrıca kızcagız bellı kı yenı uye ve konu yenı konu acıyor acısı da taze onu mu dusunecek rahatsız olan gırmeyiverir konulara...
slm kizlar trakiya deyince nerden acaba bende trakiyali sayilirimdasen sürekli nette misin canım ya kolların ağrır tabi hem radyasyondan hem de elinden telefon düşmediği için, biraz hava al yemek yemediysen bişeyler atıştır mesela domates ekmek ımm çok tatlı olur,bende kısır yapıcam canım çekti :) dışarı çıkmıyosan pencereyi aç balkona çık biraz oksijen al iyi gelir, aç müziği kendi kendine dans et spor hareketleri yap çok eğlenirsin hatta bizim trakyanın roman müzikleri var onlardan birini aç oyna sıkıntı stres kalmaz:))
slm kizlar trakiya deyince nerden acaba bende trakiyali sayilirimda
Edirne canım sen neresi
kolum ariyor diyorsun Allah sifa versin gecer canim sen hep icerde durma biraz disari cik hava al biraz dolas yuru yoksa hep icerde hasta olursun senin baska kardesin falan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?