yine daraliyorum ablalarim . . .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onca mesguliyetim arasinda takipcisi oldugum sayili kisilerden biri esmaeslem.Samimiyeti ile ilgili suphem yok keza yazdiklarinin gercekligi veya gercek olmadigi sorgulanmis..Bunu yapacak ise neden boyle bir konu secsin bu konuda okadar yaratici arkadaslar ve konulari varken? Nihayetinde genc bir kardesimiz.. Bazi arkadaslar acilan konu sayisi ve fotograflari incelemeye ayirdigi vakti cumlelere dokse daha faydali olacak oysaki..Empati yapmayi beceremiyoruz ama muhalefet olmaya gelince is cok basariliyiz masallah!!

Son düzenleme:

Resimlerimden yargilama ablacik kamera da açarım.. onlar eski halim eski süslulugum eski kendime bakisim simdi oyle degilim
O o gün beni bi erkekle görmedi iftira atti
Ama evet normalde sevgilimle bulusurdum beni tanimiyosunuz daha dogrusu ozelden hic konusmadik konustugum ablalar taniyo hersekilde herseyi biliyolar bu yuzden yargilamiyolar..

Teşekkür ederim

inanki seni yargılamak bile bana düşmez.konuna yapılan yorumlara bakarak aklmdan geçeni fikrimi söyledim.yoksa konularınıda yorumlarınıda incelemedim. anne konusunda bnde hassasım.empati yapamadıgımıda kmse söyleyemez ve ruh halini anlamadıgımıda neyse. umarım senin içinde herşey yoluna girer.bian önce.acın dinmez ama toparlarsn elbet.kendine ii bak.

Biraz hayatim yoluna giriyo gibi.. tesekkur ederim

Canim ben yeni uye oldum ama uzun suredir forum takipcisiyim.hemen hemen tum konularini okudum cok zor bi olay yasamissin..Rabbim yardimcin olsun senin tek yapman gereken annenin yuzunu kara cikartmamak ve onun kizi oldugunu herkese gostermek.unutulacak bisey degil illaki ama zaman gctikce acin hafifleyecek senin sinavinda buymus demekki...

Amin..Hayatim biraz yoluna giriyo. . Babamla aram
Duzeldi daha dun simsiki sarildim ilkcdefa sevdigini ve sevdigimi hissettim .. yuzunu kara cikartmamayi calisicam.. tesekkur ederim

Kim evladini sevmez ki? Ama oda soktadir buyuk ihtimalle sen annende kalmissin babanin yerine koysana kendini birden bire yani.. Sen yakin olmaya calis insallah daha da yoluna girer hersey cok sevindim senin adina :)

Kim evladini sevmez ki? Ama oda soktadir buyuk ihtimalle sen annende kalmissin babanin yerine koysana kendini birden bire yani.. Sen yakin olmaya calis insallah daha da yoluna girer hersey cok sevindim senin adina :)
Annem yanindayken daha fazla ziyaret edebilirdi senede en fazla 4 -5 kere goruyodum bu yuzden hep sevmedigini dusundum..
InsAllah.. cok tesekkur ederim :).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…