Yine dedikodumuz yapılmış...

Leithia

Frühling in Paris
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
983
2.105
113
Reklam amaçlı açmadım, cidden yeni keşfettim siteyi. Yazılanlar da dikkatimi çekti. süslü sözlük diye bir site.

ama ne yalan söyleyeyim, bir hesap açtım süslü kokona olarak.

Son düzenleme:
hmmm

ilginc. ne kadar da cok elestirmisler negatif yonde. Sanki hic mi pozitif yanimiz yokmus ki bizim cannnnnllllaaaarrrriiiiimmmmmm :)

:9:

acaba siteye uye olup canim cicim diye konu mu yazsam diye dusunmedim deyil hani

Son düzenleme:
Benimde ters bulduğum, beğenmediğim yönler oluyor ama bu kadar kötülemekte garip :51: ben seviyorum burayı kim nederse desin iyisiyle kötüsüyle :kkk:

Niye sözlüklere bu derece takılıyorsunuz anlamıyorum. Ben de uzun yıllardır sözlük yazarıyım, sözlüğün üslubu böyle. Yapacak bir şey yok, bu derece abartılması anlamsız.

Taktigimizdan deyil. Alindigimizdan, en azindan kendi adima oyle soyliyeyim. Biz ne kadar banalmisiz, mahalle karilari gibiymisiz filan.
Bir kac uye baya rencide edercesine yazmis. Sonucta burasi kac uyeli bir forum, bu kadar insana boyle soylenmesini hos bulmadim. Bu is nerdeyse bir zamanlar gobegini kasiyan adam olayina donmus.

:) ben gobis demeyi cok severim ya hosuma gidiyor zaten gobek cok sevimli bir sey neyse :) onlar sozluk dilleri bu :)

Kendileri Einstein'in kadın versiyonu. :44: O yüzden domain isimleri cok manidar. :26: Hadi canım kalabalık yapma, ilerle. :27:

Not: Koçis, hamiş gibi yeni tür kelimeleri bende beğenmeyenlerdenim ama KK kadınlarla alakalı bilgi paylaşma açısından Türkiye'nin en geniş platformlarından biri. Böyle kelimeler var diye KK yi kötüleyemeyiz.

Son düzenleme:
Ekşiden,inciden sonra birde süslü çıktı başımıza.:ssz:
Ne çok uğraşıyorlar kk mızla yahu.:51:
Ne kadar popüler bir siteye üye olduğumu bir kez daha gördüm.
Bence süslü de kk hakkında "kaka,böyğğğ,cicişler" vs diyenlerin hepsi zamanın da kk ya üye olmuş ve üyelikleri iptal olmuş hanımlar.
Yazılanları okudukça kuyruk acılarını taaaa burdan hissettim.:51:
Neyse....
Şimdi kocişimle birlikte film keyfi yapayım,kucağımda kedişimiz,elimde kahvişimle.
İyi gecişler hanımlar.

Sözlüklerde bazı eleştiriler aşırı olabiliyor fakat kociş,hamiş,göbüş,bebiş,burnuş ve türevleri bende de şiddete meyil yaratıyor,doğruya doğru:106:

Son düzenleme:
Kociş,bebiş,hamiş yorumlarına ben de katılıyorum.:51: Yeni evlenip balayından dönen herkesin ilk söylediği kocişim oluyor.:12:

Geçenlerde bir şey gördüm,hamişdaş.:53: Bu nedir Allah aşkına ?

Ben kızmıyorum adamlara.:ssz:
Hamişdaş mı:53::53:
Allahım ya:27:
Bende sitede göbüş ve hamiş hakkında yaptıkları yoruma katıldım
ama diğer yorumlarında çekemedikleri aşikar:51:

Back
X