Yine en güzel maskelerimi taktım ve eşimle mutlu aileymişiz gibi pozlar verdim..

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Eşimle senelerdir anlaşamıyoruz o ve ben farklı dünyaların insanlarıyız , o kendi istediği olsun istiyor ben kendi istediğim ve her konuda güçler çatışması yaşadığımızdan o da beni bastıramadığından arada sevgi saygı hiçbir şey kalmadı..

Bitirelim istiyorum buna da yanaşmıyor, çocuk da yok..

Dün akşam akrabaların düğünündeydik, yine en güzel maskelerimi takıp mutluluk pozları verdim ama bunlar hep sahte mutluluklar ve ben gerçekten bu sahte hayattan çok yoruldum..

Eşimle senelerdir anlaşamıyoruz o ve ben farklı dünyaların insanlarıyız , o kendi istediği olsun istiyor ben kendi istediğim ve her konuda güçler çatışması yaşadığımızdan o da beni bastıramadığından arada sevgi saygı hiçbir şey kalmadı..

Bitirelim istiyorum buna da yanaşmıyor, çocuk da yok..

Dün akşam akrabaların düğünündeydik, yine en güzel maskelerimi takıp mutluluk pozları verdim ama bunlar hep sahte mutluluklar ve ben gerçekten bu sahte hayattan çok yoruldum..
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki? Düzeltmek için evlilik terapistini düşündünüz mü hiç?

Hadi çocuk olsa diyeceğim ki çocuk yıpranmasın diye anlaşmalı boşanmaya ikna olmasını bekliyorsunuz...

E çocuk yok. Adam istemiyor diye neden mutsuz geçiriyorsunuz aylarınızı yıllarınızı?

Hala umut kırıntıları mı var içinizde? Yoksa depresyona girdiniz de çekişmeli boşanmaya yetecek gücü mü bulamıyorsunuz kendinizde?

Neden ayrilmaya yanasmiyor .seni seviyosa eger bir orta yol bulunur neden bu inat hayatinizi mahfetmeyin. Eger birbirinize karsi bi aldatma siddet vs yk ise sankibu evliliksansi hakediyo gibime geliyo yani o alttan almiyorsa sen biraz al sen alnca oda alir belki.bir sorum daha evlenemden ocne nasildi anlasablyor mydnz ozaman

Neden ayrilmaya yanasmiyor .seni seviyosa eger bir orta yol bulunur neden bu inat hayatinizi mahfetmeyin. Eger birbirinize karsi bi aldatma siddet vs yk ise sankibu evliliksansi hakediyo gibime geliyo yani o alttan almiyorsa sen biraz al sen alnca oda alir belki.bir sorum daha evlenemden ocne nasildi anlasablyor mydnz ozaman
Evlenmeden önce böyle değildi yani gerçek yüzünü hep gizliyordu evlendikten sonra asıl geçimsizlikler başladı herşeye karışmaya herşeyi kısıtlamaya başladı

Bence evlilik iki tarafın da sevgiyle uzlaşma yoluna gitmesi. Yoksa iki farklı insanın uzlaşma olmadan anlaşması imkansız.

Sizde acaba karşılıklı olarak bu mu eksik? Ve belki de şu an her şey inada döndü?

Ben de eşim de inatçı insanlarız. Ama bazen ben ona adım atıyorum, bazı durumlarda o bana atıyor. Ama bunu baştan itibaren yapmasaydim eminim o da asla adım atmazdi.

Sorunlarınız ne tam olarak bilmiyorum, ama büyük olaylar yoksa inadı kırıp adım atın bence, öğrenin öğretin. Evlilik uzun, çetrefilli. Ama uzlaşmayı öğrenince de muazzam güzel bir yol...

Bosanmak isteyen insan her sartta bosanir
Bana hic inandirici gelmiyor " o bosanmiyor" cumleleri.
Zorla guzellik olmaz diye bir soz var bilmem bilir misiniz.
Hosunuza gidiyor demek ki

Back
X