Yine en güzel maskelerimi taktım ve eşimle mutlu aileymişiz gibi pozlar verdim..

Bence evlilik iki tarafın da sevgiyle uzlaşma yoluna gitmesi. Yoksa iki farklı insanın uzlaşma olmadan anlaşması imkansız.

Sizde acaba karşılıklı olarak bu mu eksik? Ve belki de şu an her şey inada döndü?

Ben de eşim de inatçı insanlarız. Ama bazen ben ona adım atıyorum, bazı durumlarda o bana atıyor. Ama bunu baştan itibaren yapmasaydim eminim o da asla adım atmazdi.

Sorunlarınız ne tam olarak bilmiyorum, ama büyük olaylar yoksa inadı kırıp adım atın bence, öğrenin öğretin. Evlilik uzun, çetrefilli. Ama uzlaşmayı öğrenince de muazzam güzel bir yol...
Ben baskın bir karakterim eşim de benim dediklerimi yapmadığında çileden çıkıyorum ve kırıp döküyorum herşeyi

Ben baskın bir karakterim eşim de benim dediklerimi yapmadığında çileden çıkıyorum ve kırıp döküyorum herşeyi
kısacası saygınız yok karşınızda ki kişiye.
sizin istedikleriniz kadar eşinizin isteklerine de deger veriyormusunuz?
siz baskın karakteriniz boşanmaya neden yetmiyor.
eşiniz gb katlanacak birini daha bulamam korkusu mu baskın ?

Konu açarken açabilir miyim diye sormayacağım rahatsız oluyorsanız kimse size oku yorum yap nolur diye yalvarmıyor
Konuyu çarpıtmayın. Konu açarken sorun demedim size. Rahatsız olsam, konunuzu okur geçerim.

Eski konularınızı okudum ve ona göre cevap yazdım. Bir kaç konunuza da cevap yazmıştım. Her bir cümlenizden biri “boşanmak” ve kararsızlıklar.
Belki çözüm üretmeye çalışıyorsunuz, belki birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat sizde farkındasınız olmuyor. Ve olmadığını, yürümediğini basa basa dile getiriyorsunuz. Ama boşanamıyorsunuz.

Size diyeceğim kesin karar kıldığınızda boşanmaya o zaman biz üyeler size çözüm üretebiliriz, bu süreçlerde yardım ederiz, fikir üretiriz fakat her konunuz böyle giderse sürekli üyelerden belirsiz yorumlar alabilirsiniz.

Son olarak kocanız sizi önemsemiyor tüm konularınızdan bunu anladım.

Konuyu çarpıtmayın. Konu açarken sorun demedim size. Rahatsız olsam, konunuzu okur geçerim.

Eski konularınızı okudum ve ona göre cevap yazdım. Bir kaç konunuza da cevap yazmıştım. Her bir cümlenizden biri “boşanmak” ve kararsızlıklar.
Belki çözüm üretmeye çalışıyorsunuz, belki birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz fakat sizde farkındasınız olmuyor. Ve olmadığını, yürümediğini basa basa dile getiriyorsunuz. Ama boşanamıyorsunuz.

Size diyeceğim kesin karar kıldığınızda boşanmaya o zaman biz üyeler size çözüm üretebiliriz, bu süreçlerde yardım ederiz, fikir üretiriz fakat her konunuz böyle giderse sürekli üyelerden belirsiz yorumlar alabilirsiniz.

Son olarak kocanız sizi önemsemiyor tüm konularınızdan bunu anladım.

Anlayacağını sanmıyorum maalesef :) o kısa cümleyi anlamayan bu uzun mesaj için baya düşünmesi lazım

Anlayacağını sanmıyorum maalesef :) o kısa cümleyi anlamayan bu uzun mesaj için baya düşünmesi lazım
Her bir mesajının başı “boşanıyoruz” “evliliğimizin son demlerini yaşıyoruz” “bitti” “ama o istemiyor” belirsizlikler had safhada. Umarım anlar diyeceğim de hak veriyorum zor. :)

Valla ben sizin kadar boşanmaya uygun baska bir uye tanımadım. Siz acilen boşanın. Sonra birilerine masa altından eteginizi falan açın, önünüz acık sizin. Yazık evliyken yapmayın

Valla ben sizin kadar boşanmaya uygun baska bir uye tanımadım. Siz acilen boşanın. Sonra birilerine masa altından eteginizi falan açın, önünüz acık sizin. Yazık evliyken yapmayın
Ok ama bunun hesabını sizin gibi kaç yıl önceki konuyu bel altı vurmak için açan bir üyeye vermeyeceğim değil mi? İster bacak açarım ister başka yerimi ve bu da sizin gibilerini asla alakadar etmez ! Konuyla alakasız şeyler yazacaksınız başka yerde saçmalayın

yani düşündüm de iki insan da karşılıklı birbirini sevmiyorsa ayrılır çünkü tahammül edemez, saygi duyuyorsa da ayrılır aramızdaki saygı kaybolmasin der..

Ok ama bunun hesabını sizin gibi kaç yıl önceki konuyu bel altı vurmak için açan bir üyeye vermeyeceğim değil mi? İster bacak açarım ister başka yerimi ve bu da sizin gibilerini asla alakadar etmez ! Konuyla alakasız şeyler yazacaksınız başka yerde saçmalayın
Bacaginizi acmaniz bel alti degil de, benim bu konuyu acmam mi belalti

Şu dünyada en emin olduğum şeylerden biri de şu ki ilişkilerde en çok can yakan şey ruhunun uyuşmadığı bir insanla olmak.
Aldatmak ve aldatılmak çok sıkıntı değildir affedilebilir, aile içi tartışmalar çok sıkıntı değildir affedilebilir.
Ama uyuşamama Durumu zaten sıkıntının kendisidir.
Yani ne yapsanız da çözemezsiniz. Bence kendinize işkence etmeyin.

Şu dünyada en emin olduğum şeylerden biri de şu ki ilişkilerde en çok can yakan şey ruhunun uyuşmadığı bir insanla olmak.
Aldatmak ve aldatılmak çok sıkıntı değildir affedilebilir, aile içi tartışmalar çok sıkıntı değildir affedilebilir.
Ama uyuşamama Durumu zaten sıkıntının kendisidir.
Yani ne yapsanız da çözemezsiniz. Bence kendinize işkence etmeyin.
Sizin kaleminize sağlık.. olayı o kadar güzel özetlemişsiniz ki..

Back
X