• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş yine hüzün..

hiç yorum okumadan fikrimi söylüyorum

eşin konuşmayı uzatmaya çalışmış. bu kadar tutkunu olduğu oyunla ilgili bir kıza çekim duyması ihtimal dahilinde. o oyunu silene kadar ben olsam suratına bakmazdım.

bunun yeni insanlarla tanışmayla alakası yok, kızla özel muhabbet etmeye çalışmış resmen bir ilgi var.

ben sıcak bakmıyorum bu tür konuşmalara diğer arkadaşlarında dediği gibi 2 kelimeyle başlar canımla başlayan cümlelere dönüşür bu. size göre basit bişeydir saygı duyarım. ama ben şuan bu kadar üzgünsem demek ki benim kaldırabileceğim bişey değil
Bir de su var sevgili konu sahibi
Esiniz gunde kac saat evde yok? Kac saat isyerinde veya disarida? İsyerinde hic kadin gormuyor mu? Disarida kadin yok mu? Komsunuz vs yok mu? Veya normal baska bir arkadasi? Bunlardan daha cok tehlike gelir. Haberiniz bile olmaz. Esinize guvenmiyorsaniz devam etmeyin onunla. Zira kimse esine yular takamaz,etrafina duvar oremez. O adam illa ki bir kadin goruyordur degil mi? Gorup gorecegiyle de takilir gider o zaman

günaydın arkadaşlar..

benim eşim online bi oyun oynuyor. skype ta oynadığı kişilerle falan görüşüyor. oyunda bir tane kız olduğunu biliyodum rehberinde denk gelince oyundan bi kız konuşmayız etmeyiz demişti e bende inandım. 1 yıldır tanışıyoruz 3 aydır evliyiz ve ben bu süre içinde bi konuşma yakalamadım. neyse dün telefonu elimdeyken kızdan mesaj geldi. eşim demiş oyundan düşmüşsünüz diye kızda eve geç gidecem sen gir oyna gibi bişeyler demiş. hanımefendinin sınavı varmış eşim başarılar umarım iyi geçer demiş. arkasından havalar nasıl orda diye sormuş eşim ben soğuğu hiç sevmiyorum demiş kız hava durumu raporu vermiş falan konuşma bu şekilde. ben delirdim tabi. baya kavga ettik bende aynısını yapacam bu yaşadığımı sende yaşayacaksın falan dedim. yaklaşık 1 saat dil döktü ama neye yarar? bence aldatmak sadece cinsel birleşme değildir. sen birisine soğuk havaları sevmiyorum diyebiliyosan kafanda sohbet etme düşüncesi vardır.

nedir bu durum?
ben açıkcası böyle muhabattlerden hoşlanmam.yarın öbür gün ne konuşucaklarının garantisi var mı.oyununu hiç konuşma yapmadan da oynayabilir ben bu tür şeyleri ergenlik olarak görüyorum gereksiz şeyler.

karısına karşı tavrından bu anlamı çıkardım ben.
yoka ahlakı bozuk olan her ortamda aldatır.
Aynen ya. Sanirsin kadin bir tek internette var. Diger turlusu daha kolay. Komsu var arkadas var isyeri arkadasi var zibilyon tane ihtimal

hanımlar,
bu konuda en önemli ayrıntı sanal-reel.
gerçek hayatta asla cesaret edemeyeceği şeyler, insanlara sanal ortamdaki "nick"ten dolayı daha cazip, rahat geliyor.
reelde yaptıklarının karşılığı olduğunu biliyor. sanalda ise bir tıkla bitiyor her şey.

Aynen ya. Sanirsin kadin bir tek internette var. Diger turlusu daha kolay. Komsu var arkadas var isyeri arkadasi var zibilyon tane ihtimal
mesela benim eşimin işi gereği müşterilerinin % 90 ı kadın. aldatmaya niyeti olsa ooooo.

hanımlar,
bu konuda en önemli ayrıntı sanal-reel.
gerçek hayatta asla cesaret edemeyeceği şeyler, insanlara sanal ortamdaki "nick"ten dolayı daha cazip, rahat geliyor.
reelde yaptıklarının karşılığı olduğunu biliyor. sanalda ise bir tıkla bitiyor her şey.

Tamam sokakta bir sürü kadın var ama sanalda tutkunu olduğu bir oyun kisvesine sığınıp kadından telefonu almak daha kolay işte. İş yerinde eğer sürekli diyaloğu olması gereken, aynı departmandan biri değilse gidip kadından isteyemez telefon numarasını. Eski eşim de bu şekilde cevizler kırdığı için ben pek masum bulmuyorum bu davranışları.

Tamam sokakta bir sürü kadın var ama sanalda tutkunu olduğu bir oyun kisvesine sığınıp kadından telefonu almak daha kolay işte. İş yerinde eğer sürekli diyaloğu olması gereken, aynı departmandan biri değilse gidip kadından isteyemez telefon numarasını. Eski eşim de bu şekilde cevizler kırdığı için ben pek masum bulmuyorum bu davranışları.
ben de onu savunuyorum. reelde risk daha çok. sanalda aldatmak daha kolay.

Bende 1 senedir online bir oyun oynuyorum çokda güzel sarıyor:)
Oyunda yazışmalar falan oluyor ama ben eşimin adıyla oynuyorum bana hep abi diye hitap ediyorşar:KK53: bazen klana kızlar geliyor evliyim dememe rağmen whtsapp varmı buluşmalar ayarlıyonuzmu abicim abicim diye telefon numarasını almak için 40 takla atıyorlar:KK11:
Gerçekten bu sanal alemdeki kızlar çok tehlikeli dikkatli olun

Back
X