Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yapmıyor işte Zaten yumurta kursa daha çok koyarım kirletti diye mutfağıOlgunlaşmamış adamlar evlenmesin ya neymiş 3 gündür aç yatıyormuş bak sen çocuk bile karnını doyurur git aç dolabı yumurta kır ye bu nedir![]()
Sırf hayaliniz diye ilerde sapma sapan bir babası olma ihtimali de yuksekken üstelik bu kadar anlaşmazlık içinde birde çocuk yapıp o çocuğun vebalini neden alacaksın sorunlarıniz varsa bu çocuktan sonrada devam edecek boşanma derecesine gelecekseniz yazık etme sabiyeÇok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim
Kocan çok dengesiz. Acilen destek almalıKızlar son durum sabah doktora gideceğim gelecekmişim yoksa ben tek gideceğim dedim tamam gelirim dedi bana gelirsen kahvaltılık şeyler almış gittik .
Kızlar zaten olmuyor benden özür diledi kendi.evet biraz yazık olacak kavga eden bir ailede büyütecek ama belki değişirizSırf hayaliniz diye ilerde sapma sapan bir babası olma ihtimali de yuksekken üstelik bu kadar anlaşmazlık içinde birde çocuk yapıp o çocuğun vebalini neden alacaksın sorunlarıniz varsa bu çocuktan sonrada devam edecek boşanma derecesine gelecekseniz yazık etme sabiye
Bakın evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz anlıyorum.
Şu an şu söylediklerimi anlamuyacaksiniz muhtemelen ama yinede soyleyim böyle düşünüp burda çok çocuk sahibi olan oldu ama evlilikleri değişmedi ah keşke degisse mutlu oluruz ama bir adam ökuzse okuzdur bugunde aynı bundan 5 10 yok sonrada aynı olucak bebek sahibi olamamak kötü anlayabilirim ama olsun da kavga gürültüden büyükse büyüsün önemli değil o iş öyle olmuyor işte ilerde yureginin sizim sizim sizlamasin istiyorsan önce evliliğini yolun koyKızlar zaten olmuyor benden özür diledi kendi.evet biraz yazık olacak kavga eden bir ailede büyütecek ama belki değişiriz
Haklısınız yazık çocuğun da psikolojisi bozulacakŞu an şu söylediklerimi anlamuyacaksiniz muhtemelen ama yinede soyleyim böyle düşünüp burda çok çocuk sahibi olan oldu ama evlilikleri değişmedi ah keşke degisse mutlu oluruz ama bir adam ökuzse okuzdur bugunde aynı bundan 5 10 yok sonrada aynı olucak bebek sahibi olamamak kötü anlayabilirim ama olsun da kavga gürültüden büyükse büyüsün önemli değil o iş öyle olmuyor işte ilerde yureginin sizim sizim sizlamasin istiyorsan önce evliliğini yolun koy
Şu okuduğum yorumlarinizdan sonra sözünde piskolinizin iyi olmadığı kanaatindeyim bence sizde önce bir psikolojik destek alın önce kendiniz iyi olun sonra herşey nasıpse olurHaklısınız yazık çocuğun da psikolojisi bozulacak