Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

Olgunlaşmamış adamlar evlenmesin ya neymiş 3 gündür aç yatıyormuş bak sen çocuk bile karnını doyurur git aç dolabı yumurta kır ye bu nedir :KK67:

Kızlar son durum sabah doktora gideceğim gelecekmişim yoksa ben tek gideceğim dedim tamam gelirim dedi bana gelirsen kahvaltılık şeyler almış gittik .

Çok zor gerçekten çocuğu kendim için istiyorum çocuk hayalim var yarında gelmezse kendim giderim
Sırf hayaliniz diye ilerde sapma sapan bir babası olma ihtimali de yuksekken üstelik bu kadar anlaşmazlık içinde birde çocuk yapıp o çocuğun vebalini neden alacaksın sorunlarıniz varsa bu çocuktan sonrada devam edecek boşanma derecesine gelecekseniz yazık etme sabiye

Sırf hayaliniz diye ilerde sapma sapan bir babası olma ihtimali de yuksekken üstelik bu kadar anlaşmazlık içinde birde çocuk yapıp o çocuğun vebalini neden alacaksın sorunlarıniz varsa bu çocuktan sonrada devam edecek boşanma derecesine gelecekseniz yazık etme sabiye
Kızlar zaten olmuyor benden özür diledi kendi.evet biraz yazık olacak kavga eden bir ailede büyütecek ama belki değişiriz

Bakın evlat hasreti çekiyor olabilirsiniz anlıyorum.
Kızlar zaten olmuyor benden özür diledi kendi.evet biraz yazık olacak kavga eden bir ailede büyütecek ama belki değişiriz
Şu an şu söylediklerimi anlamuyacaksiniz muhtemelen ama yinede soyleyim böyle düşünüp burda çok çocuk sahibi olan oldu ama evlilikleri değişmedi ah keşke degisse mutlu oluruz ama bir adam ökuzse okuzdur bugunde aynı bundan 5 10 yok sonrada aynı olucak bebek sahibi olamamak kötü anlayabilirim ama olsun da kavga gürültüden büyükse büyüsün önemli değil o iş öyle olmuyor işte ilerde yureginin sizim sizim sizlamasin istiyorsan önce evliliğini yolun koy

Şu an şu söylediklerimi anlamuyacaksiniz muhtemelen ama yinede soyleyim böyle düşünüp burda çok çocuk sahibi olan oldu ama evlilikleri değişmedi ah keşke degisse mutlu oluruz ama bir adam ökuzse okuzdur bugunde aynı bundan 5 10 yok sonrada aynı olucak bebek sahibi olamamak kötü anlayabilirim ama olsun da kavga gürültüden büyükse büyüsün önemli değil o iş öyle olmuyor işte ilerde yureginin sizim sizim sizlamasin istiyorsan önce evliliğini yolun koy
Haklısınız yazık çocuğun da psikolojisi bozulacak

Bu konusahibi beni sinirlendiriyor sayfalarca yazılıyor hala hayalim çocuk istiyorum diyor,bi de meslektaşım sayılır,ayy çığlık atıcam. Bana ne oluyorsa 😁

yardımcı olmaya çalışmaktan pes edip konuyu takipten çıkıyorum. Allah gönlüne göre versin...

Siz o evi bi kere terk edin asla geri dönmeyecem diyerek bakın ne yapıyor. Çocuk falan da doğurmayın allah aşkına buna çocuk mu doğrulur ..

Çocukta çocuk diye tutturmanın bir anlamı yok bence böyle sürekli küsen kocayı en iyi ben bilirim...Çekilmez oluyorlar narsist oluyorlar koşacaksın ömür törpüsü oluyorlar...İnsan tükeniyor birde çocuk olunca ne olacak düzelecekmi zannediyorsun herşey daha b.ka saracak...Çocuğun bakımı ilgisi zaten çok zor birde böyle ukala koca ohhooo valla kafayı yersin...Bence önce bir evliliğini adamı değiştirmeye çalış (ki çok zor bence) olmazsa vur tekmeyi gitsin(eskiden böyle yorumlara çok sinirlenirdim evliliği yıkmak bu kadar kolaymı bu ne biçim yorum diye ama şimdi yüzde yüz hak veriyorum bu dünyaya bir kere geliyoruz sürekli bir kocanın nazını kaprisini edepsizliğini dayağını saygısızlığını vs...çekmektense hayatından çıkarmak en doğru kararmış hele birde arada çocuk bağı yoksa...Ömür gidiyor ne gerek var annesinin adam edemediği erkeği biz mi adam edecez)

Soyle soyleyeyim esimle bebegimiz olmadan once toplamda 10 senelik bir iliskimiz vardi, toplasan 10 senede 10 kere kavga etmedik, ayrilma bosanma vs. agzimiza almadik. Bebegim 9 aylik az once bebegimiz dogdugundan beri 5. bosanma konusmamizi gerceklestirdik. Kahvalti kavgamiz, aksamustu kavgamiz gibi rutin kavga zamanlarimiz var artik. Bebek evliligi zaten cok zorluyor, sen daha evlilik oturmadan bebek istiyorsun. Evliligin altina dinamit dosemek gibi birsey bu.

Back
X