Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

Doğurganlık dönemin mi bitiyor yaşın mı var cidden nedir bu ısrar bebek için?? Çok net söylüyorum hiç sağlıklı değil ne ruh halin ne evliliğin. Çocuk iyi bir evliliği bile sarsıyor hele sizin için tam bir dinamit.
[/QUOTEhayır bitmiyor.hayattaki şuan tek amacım çocuk sahibi olmak başka bir amacım yok

Konuş karşındaki kişiye duygularını anlat derim ama eşimle konuşulmuyor sürekli hakaret küfür
Canım sen acı çekmeyi mi seviyorsun? Neden kendine bunu yapıyorsun? O adama muhtaç değilsin. Hakaretlerini hak ediyor musun sence? Ne hadle sana böyle davranır? Gözünü Korkut, gerekirse annenlere git. Çocuk için acele etme.

Bı de bu adamdan çocuk mu istiyosunuz? Özür dile özür dile özür dile. Hakliysaniz neden özür dileyesiniz? Adam sizi baskılama ya calisiyo gormuyo musunuz?

Çok mu kolay geliyor da, eşim çocuk olursa hiçbirseyle ilgilenmeyecek ben üstleneceğim herşeyiyle diye düşünüyorsunuz?

Anladığım kadarıyla ne olursa olsun eşinizden de ayrılmayacaksiniz. Sizi psikolojik olarak sürekli aşşağıya çeken,değer vermeyen eş birde üstüne çocuk sorumluluğu. Fiziksel ihtiyaçlarını yerine getirmekten ibaret değil çocuk.

Ayrıca çocuk problem çözmüyor aksine sorumluluk, özellikle ilk yıllar uykusuzluk, yorgunluk demek ve bu sürecte size destek olan bir eşinizin olması çok kıymetli eşiniz ise değil destek köstek olacak çok belli. Bazen olmayan da hayır vardır, birde böyle düşün.

Canım sen acı çekmeyi mi seviyorsun? Neden kendine bunu yapıyorsun? O adama muhtaç değilsin. Hakaretlerini hak ediyor musun sence? Ne hadle sana böyle davranır? Gözünü Korkut, gerekirse annenlere git. Çocuk için acele etme.
Haklısın ız yapabilirim ama şuan gidemem haftaya seminer ler olacak bir hafta burda olmam lazım rapor alabilirim aslımda

Bı de bu adamdan çocuk mu istiyosunuz? Özür dile özür dile özür dile. Hakliysaniz neden özür dileyesiniz? Adam sizi baskılama ya calisiyo gormuyo musunuz?
Evet aynen öyle yapıyor pr.evlenmeden önce sürekli gezen fotograf paylaşan kitap okuyan biriydim.şimdi baktım en sonresmimi geçen sene paylaşmışım

Evet aynen öyle yapıyor pr.evlenmeden önce sürekli gezen fotograf paylaşan kitap okuyan biriydim.şimdi baktım en sonresmimi geçen sene paylaşmışım

Eee memnun musunuz bu durumdan? Çocuğunuz da olsun artik adam gezer tozar siz de evde çocuk bakarsınız. Kendinize reva gördüğünüz hayata bakın, yazık. O çocuğun yerinde olsam beni öyle bı babayla büyüttüğünuz için sizi asla affetmezdim. Adamın küfürü hakareti de varmış. Sırf kendi keyfiniz için çocuk istiyosunuz

Arkadaşlar sanki bazen tek sorun çocuk olmaması gibi sanki olsa hersey yoluna girecek gibi
Konumu okuyun lütfen. 4 yıl boyunca deli divane aşık olan adam çocuktan sonra değişti. Kaldı ki sizinki şimdiden bir halta benzemiyor. Ayrıca birde rehber öğretmenmişsiniz. Kendinize faydanız yok resmen. Kime ne konuda rehber olmayı yol göstermeyi planlıyorsunuz? Herkes yazmış, önce evliliği yoluna koy sonra çocuk yap diye, siz hala yarın gelmezse tek mi gideyim yazmışsınız.

Konumu okuyun lütfen. 4 yıl boyunca deli divane aşık olan adam çocuktan sonra değişti. Kaldı ki sizinki şimdiden bir halta benzemiyor. Ayrıca birde rehber öğretmenmişsiniz. Kendinize faydanız yok resmen. Kime ne konuda rehber olmayı yol göstermeyi planlıyorsunuz? Herkes yazmış, önce evliliği yoluna koy sonra çocuk yap diye, siz hala yarın gelmezse tek mi gideyim yazmışsınız.
Evet karşımdaki kişi iletişime kapalı olduğu için kendime faydam olmuyor

Evet karşımdaki kişi iletişime kapalı olduğu için kendime faydam olmuyor
Bu yüzden de çocuk yapayım diyorsunuz. Çocuk sorunları bitirmiyor, yenilerini ekliyor. Gece boyu uykusuz kalacaksınız, hormonlar tavan yapacak çaresiz hissedeceksiniz, diş dönemi var bunun, gaz sancısı var, ek gıdaya geçiş dönemi vs vs. Bir tabak sıcak yemeğe hasret kalacaksınız. Ve hepsini yalnız yapacaksınız. Aklınızı başınıza toplayın rica ediyorum. Üniversite de derslerde öğretilenleri falan hatırlayın.

Bağımsızlığınızı kazanmanız gerek. Yalnız kalma korkusu ile özür dilemek kendinizi değersizleştirmek, sorunlu bir evlilikte çocuk istemek çözüm değil sorunu derinleştirmekten başka da bir işe yaramaz . Anladığım kadarı ile eşiniz sizin üzerinizde öfke, hatalı/suçlu hissettirme , yalnız bırakma ile kurulu bir döngü kurmuş , siz de onunla bağımlı bir ilişki kurmuşsunuz . O da bunun farkında .

Yarın cvp yazacağım arkadaşlar o kadar başım ağrıyprki şuan ağlamaktan gözlerim şişti

Hayır zorunda değilim gidecek yerim var ailemin yanına dönebilirim tabi tayinim çıkarsa
O zaman eziyet çekmeyi bırakın zaten bir gün bu kararı alacaksınız gibi görünüyor siz bilirsiniz ama siz degerlisiniz bunu kendinize hatırlatın bence

tebrik ederim
kadrolu kk üyeliğiniz hayırlı olsun

Yani yapın tabiki çocuk çocuk hayaliniz varmış da sperm bankası ya da başka bir adam olsun çocuk yapacagınız adam

Hayallerinizi farklı biriyle de yaşayabilirsiniz
Ha illa illa bundan yapıcam diyorsanız ben çocuğa üzülürüm
Çünkü diğer konu boşanmak istiyorum ama çocuk için duruyorum çocugum babasına çok düşkün falan tarzı olacak

Hayır bir de bu adamla sevişip çocuk yapmak midem almaz benim ya

Back
X