Yine eşim lütfen bana bir akıl verin

Yarın da doktor kontrolü ne mesaj atacağım geliyor musun diye gelmesse tek mi gideyim gitmeyim mi
Gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee. Pazardan alış veriş yapmaya benzemez çocuk yapmak. Aranızdaki iletişim sorununu çözün önce. Birçok insan sana aynı şeyi söyledi

Yarın da doktor kontrolü ne mesaj atacağım geliyor musun diye gelmesse tek mi gideyim gitmeyim mi
Bu evliliği yuretemeyecekseniz gitmeyin ben şuan boşanıyoruz ve çocuk var inan daha zor oluyor birde bence bir aile terapistine gidin sonra çocuk düşünün çocuk da harap olmasın sonra

Yeter ki Boşanmayım da ölsem de olur diyorsunuz yani. Kocanızın hangi özelliği sizin canınızı daha değersiz hale getiriyor. Kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu? ( bu adamı da her konuya yazıyorum ama hoş adam beee. )
Ayrıca bugün size küser, yarın Çocuğunuza küser. Sonra siz ona küsersiniz. Sonra çocuğunuz size küser. Sonra hep beraber uşağa...
boşluğuma geldi çok pis kahkaha attım ajakaksksksk😂 e bunlar karı koca çocuk gibiler zaten insan eşine aşkım ekmek yok alıverde bi yemek yiyelimi de demiyosa ohooooo

Diyorum ki yarın gideyim bir bilet alıp ailemin yanına.ailem 10 saat uzaklıkta kızlar ben zaten rehber öğretmenim evdeyim ne yapayım zaten benle konuşmuyor yüzüme bakmayacakmış gideyim de rahatlasın

Keşke çocukların da söz hakkı olsa dünyaya gelirken. Psikolojim bozuk diyor evlilik dersen sallanmakta ama çocuk istiyor. Lol bebek alın efendim. Canlısına yazık etmeyin. Bakın bu domino etkisi. Siz o çocuğun ruh sağlığını o çocuk da başkasının sağlıklı çocuğunun ruh sağlığını bozacak. Üreme bence. Ha bir de boşan.

Yani bu iki yıllık süreç beni çok yıprattı çocuğun olmaması aramızdaki problem bundan kaynaklanıyor olabilir
Emin misin? Bence eşin problemli bir kişilik. Bizim de 2 senedir çocuğumuz olmuyor sebepsiz yere ama kocam bana senin b.k çocuğun olur demiyor. Aksine “bana sen yetersin, isterse hiç çocuğumuz olmasın” diyor. Yavrum, sen al kocanı karşına konuş. Gerekirse ailelerle konuşun, gerekirse rest Çek ya danışmana gelirsin ya bu iş biter de. Değer mi bu hakaretlere?

Diyorum ki yarın gideyim bir bilet alıp ailemin yanına.ailem 10 saat uzaklıkta kızlar ben zaten rehber öğretmenim evdeyim ne yapayım zaten benle konuşmuyor yüzüme bakmayacakmış gideyim de rahatlasın

Bir de rehber öğretmen misin 🙄

Konu feyk herhalde ya da tavayla filan kafana mı vurdu 😐 Gerçek değilsindir diye umuyorum

Arkadaşlar sanki bazen tek sorun çocuk olmaması gibi sanki olsa hersey yoluna girecek gibi

Yahu şu evliliğe çocuk istediğin için en az kocan kadar bencilsin. Bir meleğin ne senin gibi annesi olmalı ne de o adam gibi babası. Farkındalık sıfır bencillik gırla. Allahım böyle evliliklere çocuk verme, her çocuk mutlu bir aileyi hakediyor

Kim haklı kim haksız bilemiyorum çocuk yapma... Çocuk evliliği düzeltmez. Terapiste gidin

Kızlar artık tükendim bittim yoruldum neyle mücadele edece m şaşırdım kaldım.eşim hiç ama hiç önemli olmayan bir mesele yüzümden bana küstü benim yüzüme bakmayacamış konuşmayacakmış özür dile diyip duruyor yoksa senin yüzüne bakmayacağım diyor artık neyle savaşayım doktora gidip çocuk sahibi olmak istiyorum yarına gün aldım ona da gelmez bunun la mi uğraşayım ölsem de kurtulsam
Onla olmak zorunda olmanızın bir sebebi var mi?Cok mu asiksiniz?Gidecek yeriniz mi yok?

Bir de rehber öğretmen misin 🙄

Konu feyk herhalde ya da tavayla filan kafana mı vurdu 😐 Gerçek değilsindir diye umuyorum
Hayır gerçek .heralde tavayla felan vuruldu bilmiyorum uğraştıkların verdiğim emekler için üzülüyorum ailemin yanından tayin isteyip geldim birde bunun için mi

Hayır gerçek .heralde tavayla felan vuruldu bilmiyorum uğraştıkların verdiğim emekler için üzülüyorum ailemin yanından tayin isteyip geldim birde bunun için mi

Doğurganlık dönemin mi bitiyor yaşın mı var cidden nedir bu ısrar bebek için?? Çok net söylüyorum hiç sağlıklı değil ne ruh halin ne evliliğin. Çocuk iyi bir evliliği bile sarsıyor hele sizin için tam bir dinamit.

Back
X