Yine esim yine ailesi

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Uzun zamandan sonra merhabalar. Kızıma aileler dönüşümlü baksın diye konuşmuştuk. Annem yakında oturuyor esimin ailesi uzakta. Ilk 1 ay annem baktı bize geldi akşam da gitti her şey yolundaydı. Sonra kv ve kardeşi geldiler. 1 ay geçti daha 1 ay daha kalacaklarmış. Daha önceden de sıkıntılar olmuştu aynı evde kalmaya ilgili. Tam aileler birbiriyle diyalog kurmaya başladı her şey yolunda derken bana gelenler geliyor yine... bugün de eşimle tartıştık. Surat asıyorum surekli. Eskiden yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum....

iyi de aileler dönüşümlü bakacak diye anlaşmışsınız en başında zaten. Uzakta da oturuyorlarmış hem gelip çocuğunuza bakmalarını hem otelde konaklamalarını mı istiyorsunuz anlamadım. Uzakta oturan birinin sürekli gel git yapması doğru mu? bu sizi mutlu eder mi?

iyi de aileler dönüşümlü bakacak diye anlaşmışsınız en başında zaten. Uzakta da oturuyorlarmış hem gelip çocuğunuza bakmalarını hem otelde konaklamalarını mı istiyorsunuz anlamadım. Uzakta oturan birinin sürekli gel git yapması doğru mu? bu sizi mutlu eder mi?
Aslında ne kadar süre bakacaklar diye konuşmamıştık. Yani annem yakında olmasına rağmen 1 ay baktı. Bunlar muhtemelen iki ayı geçecek. Ne kadar kalacakları bile meçhul.

Kv kendi kardesiyle mi geldi
Ayrica napsin uzak yere git gel mi yapsin

Uzun zamandan sonra merhabalar. Kızıma aileler dönüşümlü baksın diye konuşmuştuk. Annem yakında oturuyor esimin ailesi uzakta. Ilk 1 ay annem baktı bize geldi akşam da gitti her şey yolundaydı. Sonra kv ve kardeşi geldiler. 1 ay geçti daha 1 ay daha kalacaklarmış. Daha önceden de sıkıntılar olmuştu aynı evde kalmaya ilgili. Tam aileler birbiriyle diyalog kurmaya başladı her şey yolunda derken bana gelenler geliyor yine... bugün de eşimle tartıştık. Surat asıyorum surekli. Eskiden yaşadığım şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum....
Sizin çocuğunuza bakmak için ev mi tutacaklar bide?Anlayamadım..

Bu kadar sıkıntı ediyorsanız çocuğunuza kayinvelidenize baktırmayacaksınız. Kadın uzakta oturuyorsa elbette sizde kalıp bakacak.
Bana kalsa baktirmazdim. Annem yakında oturuyor ve kimsenin düzeni bozulmazdı böylece. Ama işte esimin sürekli aileleri yarıştırma merakı bizi buralara getirdi. Kimse kimseden eksik kalmasin

Gelmeleri de beni pek mutlu etmiyor zaten ama işte arada cocuk olunca bir şey demiyorum... simdilik

Ne istediğinizi anlayamadım açıkçası. Kendi kararınız zaten bu.

Gitsin gelmesin mesela :ıslık: beni geçmişte yasanilanlar böyle kötü bi gelin yaptı heralde...
Geçmişi boşverin.
Şuan çocuğunuza bakıyorlar.
Sizinle sıkıntı yaşıyorlar mı?
Huzurunuzu bozacak şeyler felan?
Yoksa eskileri atamadığınız için mi geriliyorsunuz?

Konu sahibi biraz kapalı yazmış konuyu sanırım. Diyor ki kendi annesi tamamen baksa evde yatılı misafir olmayacak , ama kocası annemler de illa çocuğa baksın deyince kv ve kardeşi yatılı olarak gelip kalıyor.
Burda hatalı olan kv değil eşiniz. Eşinizle konuşup yatılı misafirin zor olduğunu ve çocuğa sürekli farklı kişiler bakınca kişisel gelişimi için iyi olmadığını söyleyin. Gerçekten de bir babaanne bir anneanne bakınca çocuğun da düzeni karışır ve verimli olamazlar.

Kalsın ne olucakki.Her gn geliş gidiş mi yapsın kadıncağaz.Senin çocuğuna akşama kadar bakıyor dua etmen gerekırken ben anlayamadım bu tavrınızı.Kadın uykusunu evini bırakıp geliyor herkes rahat rahat evınde oturmak ıster.Neden istemiosunuz kayınvalidenizi.Hemde çocuğunuza bakmak için gelen layın validenizi.

Geçmişi boşverin.
Şuan çocuğunuza bakıyorlar.
Sizinle sıkıntı yaşıyorlar mı?
Huzurunuzu bozacak şeyler felan?
Yoksa eskileri atamadığınız için mi geriliyorsunuz?
Eskileri atamamisim evet. Huzur bozacak bir şey yok ama olacak bu gidişle. Annem bakmaya başladıktan 1 ay sonra geldiler ve ben de 1 aylığına geldiler diye düşünmüştüm. Ama şimdi öğreniyorum ki daha 1 ay kalacaklarmış. Eşimle konuşulmuş ama ben sormasam ogrenemiycem.

Kalsın ne olucakki.Her gn geliş gidiş mi yapsın kadıncağaz.Senin çocuğuna akşama kadar bakıyor dua etmen gerekırken ben anlayamadım bu tavrınızı.Kadın uykusunu evini bırakıp geliyor herkes rahat rahat evınde oturmak ıster.Neden istemiosunuz kayınvalidenizi.Hemde çocuğunuza bakmak için gelen layın validenizi.
Onceden cok olaylar oldu. Bu gelip kalma olayından boşanmanın eşiğinden döndük. Lohusayken kv kaprisi çektim. Dengem öyle bi bozuldu ki hala düzelmemiş simdi anliyorum

Bana kalsa baktirmazdim. Annem yakında oturuyor ve kimsenin düzeni bozulmazdı böylece. Ama işte esimin sürekli aileleri yarıştırma merakı bizi buralara getirdi. Kimse kimseden eksik kalmasin

Ya sizin isteklerinizi hiçe çikaran birini niye baba yapiyorsunuz? Niye ses çikarmiyorsunuz? Çocuğa annem bakacak, en kolayi bu, eğer başka birşey istiyorsan kapi orda. Sevgili anneciğin ile mutluluklar dilerim denmesi niye bu kadar zor?

Yani çok mantiksiz bir olay. Bebeğin bu şekilde kafasi karişir, kv'de ile yaşamak zaten zor. Kv'den ile konuş, teşekkür et baktiğina ve artik bundan sonra annen bakacağini söyle.

Back
X