Yine eşim yine tartışma..

nar38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.601
1.270
138
bana akıl verin artık... Dün dr kontrolümüz vardı memlekete gittik zaten 1 saat mesafedeyiz dr sonrası kv lerdeydik öğleden sonra bi işimiz vardı eşim gidelim birlikte dedi durdu ben bebegi bırakmak istemiyordum fakat o ısrar edince karnını falan doyurdum yatırdım uyumak üzereydi bıraktım. Bebegim 25 günlük zaten. Sonra gittik bi ara eşimi arattım napıyormus sor diye duruyormus sakin uyumamıs dedi. Neyse bişey demedim sonra onun işleri vardı biraz daha ben arabada bekliyordum zamanda gecti diye ben aradım napıyor diye kp cıktı tlfna annen sallıyor kucagında dedi aglıyorsa durmuyor agzına meme almadan biliyorum bende niye sallıyonuz aglıyormuki dedim yok falan dedi ama inanasım gelmedi o arada sesi geldi kulagıma aglıyo demi faln ddedim ben yok dedi tekrar uslu dedi neyse kapattık tlfnu. Sonra ben kapattım onlar eşimi aramışlr kaynım var bekar o aramış benim aramamı annlatmıs. Ama eve gidene kadar benim haberim yok. Eve gittik ben cocuga arladım hemen agladı demi ya falan diyorum o arada eşim kardeşini odadan cıkardı kv ne aglaması aglamadı falan dedi bunu duyunca eşim döndü ve kavga cıktı iyice vayy güvenmediysem bırakmasaydım falan filan diye evde harp ilan ettik. Boşanalım bile diyor bana fakat benim böyle bir niyetim yok. Tüm aile beni sucladılar ne yapacagım bilmiyorum. Eşimden ayrılma niyeitmde yok. Annemler bizdeler ablama yolladım onlarıda durumu düzelteyim diye yalanlar söyledim anlaşılmasın diye ama eşim kaskatı bana karşı. Ne tür yol izlemem lazım eleştirici olmadan lütfen bana akıl verin bana yardım edin lütfen lütfen

Anlamadigim niye insanlari sık bogaz ediyorsunuz? Aglamiyor diyorlar israrla agladi dimi diye soruyorsunuz. Ben okurken bile bunaldim bu hareketlerinizden 25 gunluk bebegi birakmasaydiniz madem esiniz hakli. Lohusalik psikolojinize veriyorum bu tavri, esinize durumunuzu izah edin anlayis gosterecektir o da.

Pardon da o dediğiniz bebek anlayacak tabi zırt pırt neden aradınız gerçekten güvenmiyosanız bırakmayacaksınız. ailesi eşinin tepki vermesi normal ama işin boşanmaya dayanmasına çok üzüldüm.

:) Bu tür telaşlar normal.. Lohusalığınız , bebeğinizin daha çok küçük olması v.s sizi bunu yapmaya itmiş yanlışta olsa.

Eşiniz ayıp ediyor, böyle bir durumla boşanmayı dile getirerek.

Alın karşınıza güzelce konuşun. Bunun güvensizlik olmadığını, sadece yeni bebeği olan bir annenin tatlı telaşı olarak görmesi gerektiğini , lohusalığınızın da etkisiyle horman dengesinin bu şekild karmaşık olabileceğini anlatım ona güzellikle.
Ve böyle bir meseyle bile boşanmayı dile getirdiğine çok kırgın olduğunuzu bastırarak söyleyin.
İyi günde , kötü günde söz verilen bir evlilik, basit bir anne kaprisiyle bu hale gelmemeli.

Dokunarak anlatın ona. Anlamazsa mesaj yazın güzel bir şekilde. Kırgınlığınızı da eklemeyi unutmayın.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşaallah.

"Güvenmediysen niye emanet ettin" demişler, iyi demişler. Eşinize aratmışsınız, biraz zaman geçti diyorsunuz -ki bu 10dk sonrası da olabilir net belirtmemişsiniz, rahat etmeyip bir daha aramışsınız. "Ağladı dimi?" "Niye sallıyorsunuz? Ağladı dimi?". Eşinizin buna tepki göstermesi son derece normal. (Konuyu boşanmaya getirmesi abartı olmuş olsa da) Kaldı ki bebektir ağlayacak yani, "Sıcak bastı bi açıverin üstümü" diyemeyeceğine göre...

Yani surekli sorman dogru olmamis tabi. Bebek bu aglayabilir .aglamis olsun biraz noolacakki.gerci esinde fazla tepki vermis. Oda yanlis bu kadar kati olmak niye.
Coxuklarinizin ustune fazla dusmeyin aglicaklar dusecekler kalkacaklar . Mecbur bazen birakmak zorunda kalacaksin olabilir. Bu kadar tepki vermeyin herseye

anlıyorum sizi fakat bu kadar evham yapmaya gerek yok neticede kayınvalideniz sizden daha tecrübeli kendisi de cocuk büyütmüş bir kadın ne yapacağını gayet iyi biliyordur huzurunuzu kaçırmayın bu şekilde eşinin kızması da normal yani

Yazık bebeğin neden bıraktın ki?
Madem bırakıyorsun bebek bu ağlar tabı kuzum acıkmıştırrr

Sana aglamadi dedikleri halde neden diretiyosunki ilaki agladi diye

Esin hakli yani , madem güvenmiyosun ozaman hic birakmamaliydin bebegi

Ama tabiki bosanma debebi degil eger öncesi yoksa...

Yani bencede sen hatali davranmissin
Habire agliyormu diye sk bogaz etmissin aglamiyor dedikleri halde inanmayip illa agliyor diye israr etmissin
Hem bebek bu iki aglasa ne olucakki
Ben olsam guvenmiyorsan bidaha birakma derim yani pardon ama cok itici olmussun

Canım seni anlıyorum annesin merak edersin ağlaması seni telaslandırır bide bebek küçük o yüzden merak etmişsin ama KV ve kp düşün onlarda siz rahat olun diye sorun yok demişler içinden geçeni sesli söylemişsin olmamış bu onlarda küçük değiller sonuçta ondan alınmışlardir biraz kendini yerine koy bebek sürekli ağlar ve 25 günlük acikmistır

Bebek bu ağlayacak tabi birde yenidoğan bebek çoğunlukla gazdan ağlar ,ne kadar da büyütmüşsünüz

abartmıssın canım ama bende senın gbııydım anlıyorum senı...zaman gectıkce ınsan hatasını anlıyor
lakın esınınde olayı boşanmaya kadar getırmesı cok ayıp
ayrıca 25 gunluk bebegı kaç saat ıcın bıraktın...sıksık acıkır zaten o...

Ben torununa kötü davranacak yada onunla ilgilenmeyecek bir babaanne henüz görmedim. Bir anne evladini seviyorsa evladinin yavrusuna tapar. Ben yaziyi okurken bile fenalik gecirdim. Abartmissin demeyecegim resmen ayip etmissin. O insanlara her zaman ihtiyacin olacak. Ben yerinde olsam yeni bir anne olarak etrafimdaki insanlari kaybetmemeye calisirim. iki tatli kafla gönül alinir. Yeterki sen iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…