Yine eşim yine tartışma..

25 günlük bebeği bırakıp gidiyorsunuz ve ağlayıp ağlamadığını sorguluyorsunuz bence saçmalık sizde bebek bu tabiki ağlıcak bıraktığınız kişilerde babaannesi dedesi çocuğa işkence edecek halleri yok. senin aklın kalmasın diye ağlamıyor demişlerdir.

25 günlük bebegin aglayacagı kesin zaten
sen rahat et diye aglamıyor demişlerdir
birdaha bırakmazsın

Bir bebeğin ağlamasından doğal ne var?
Ama 25 günlük bebeğin kayınvalideye bırakılması bana çok doğal gelmedi açıkçası.

Herkes kadını suçlamis da araması kadar doğal bişey yok. Kötü bir niyeti de yok
Kaynin çok gerizekalı biri olmalı ki olayı büyüttü. Esin de sana bosanalim diyorsa canı cehenneme der bırakır giderdim. Aileye bak ya ne olay yapmışlar. Anne bu ya.. ben eşime biraktigimda bile sürekli sorarım. Hiç de kavga etmedik

Bakmadılar diye degil zaten doyurup uykusunda bıraktım arkadaslar 1bucuk saatlik bir sürecti daha önceki konuşarıma bakarsanız hastanede falan kaldı bebek o nedenle ilk defa bıraktım zaten sadece kendim basını bekliyordum o sürecte uyanmayacagını biliyorum o nedenle gitmemde gerekti gittim mecbur kaldım yani.

Eşime anlatmazmıyım arkadaslar uyurken bile yanından gitmiyorum bebegin bunu falan biliyor takıntılı oldugumu aglarsa durmaz diyerek gittim zaten aklım kalarak.ben acele etmeyeyim diye öyle söylediklerini düsündüm agladımı diye ısrarla sordum ne yapayım ki

tamam o zaman sende bır daha olursa bukadar abartmazsın olur cnm....anneyız bazen cok abartıyoruz hele ılk gunlerde...onlarda azcık anlayıslı olsalardı olay buyumezdı bu kadarda neyse

25 günlük bebegin aglayacagı kesin zaten
sen rahat et diye aglamıyor demişlerdir
birdaha bırakmazsın
İşte bende öyle düsündügüm için ısrarla sordum ama yanlıs anlasıldı

tamam o zaman sende bır daha olursa bukadar abartmazsın olur cnm....anneyız bazen cok abartıyoruz hele ılk gunlerde...onlarda azcık anlayıslı olsalardı olay buyumezdı bu kadarda neyse
Evet ben eşimle düzelmek derdindeyim onu bana düsman etti bu durum sadece

ee

e kv doldurmustur bıze guvenmıyor dıye hepsı aynı bunların
Biz eve gelene kadar ortam zaten hazırdı 4 kişi bana yüklenme halinde hepsi ayrı telden beni suçladı durdu

2 yaşında artık oğlumu bırakabilirim emmiyor çünkü bğr sinemaya gidelim dedik.
Anneme bıraktık. Kapıdan çıktım aradım arkamdan ağladımı. Arabaya bindim aradım. Avm 10 dk mesafe inince aradım sinemaya girerken aradım. Seans arası sinemadan çıkınca. Araba ileeve gelirken. Kaç oldu sayamadım. Anneme her seferinde kapılar kilitli dimi balkona çıkmayın diye diye. Zamanla arama sürelerim düştü. Şimdi ise 4 yaşında geçen düğünümğz var gece yemeğe gidilecek sabah 9:30 da bıraktım gece de orda kaldı. Bu arada bu oğlumun gece biz olmadan biyerde ilk kalışı. 3 kere falan aramışım dır.

Yani yavaş yavaş alışıyor insan. Ama 25 günlük çocuğu sadece içeride Banyoyu yıkamak üzere birine teslim ederim yan odada.

Hele kv ye asla bırakmam. Aneme nazım geçer ama kv olunca böyle olur işte.

Haklısın bende gecen kendim hastaneye gittim annem vardı sürekli aradım onu ama kendi annem demiyor birşey. Ama el işte adı batsın

Haklısın bende gecen kendim hastaneye gittim annem vardı sürekli aradım onu ama kendi annem demiyor birşey. Ama el işte adı batsın
Evet ben bunu yaptığım zaman laf olur diye çekindiğim için bırakmadım kv ye. Birde annem çocuk bişey yemek istese bile önce beni arar vereyimmi diye. Dondurma falan gibi. Ama kv hiç öyle bir gereksinim duymaz. Bazen eşimle oplum gider. Ozman bile aklım kalır. Ahh ahh zaman geri gelse keşke dimi. Bırakmazdınız ozman. Ama bişeyi anlamları lazım. Bir gaflet de bulunup bıraksanız da endişe etmeniz çok doğal. Bence kv kp ile konuşun. Ben daha 25 günlük anneyim eşim ısrar etti diye bıraktım. Bu güvenmemek değil. Anneme bile aynı şeyi yaptım. Eşime şikayet ettiniz boşanmak istiyor torunu uzun hayrına mı oldu bu durum diyin gerekirse.

Gerçi insanlarsa anlarlar

Sen hem gezmeye çık 25 günlük bebeği bırakıp
Hem insanları sık boğaz et ağladı dimi ağladı dimi ya ben buradan sinir oldum sana az bile demişler bence

Ara gonul al annecim sen beni anlarsın lohusayım sanki benden başka kimse bakamaz gibi hissediyorum seni kırmak istemedim de anlar seni

karsılıklı hatalar
bebegınızı kımseye guvenıp emanet edemıyorsanız yanınızdan ayırmayın
bırıne emanet edıyorsanız agladımı sorunuza hayır aglamıyor demesıne ragmen 87498748924794 agladı dımı agladımı ya aglarsa dersenız ınsanın ömrunu yer bıktırırsınız
esınızınde soyledıgı yanlıs olmus hemen bosanmak ne ya ne cırkın laf etmıs oyle

Esinizde abartmis bosanmak be yaa..
Sizin akliniz kalmadi diye aglamadi demislerdir. Israrla agliyor dimi demeniz karsi tarafi gerer. Zaten muskil bir durum olsa emin olun arayip gelin derler.

Canım keşke surekli ağladı mi ağladı mi demeseydin karşı tarafı da bogmus yanı . bebek bu ağlaması normal yanı . sizi de anlıyorum lohusaliktan ama keşke böyle davranmasaydiniz . esiniz bence ileri gitmiş bosanalim demekle . arayıp gönlünü almayı deneyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…