- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Bakmadılar diye degil zaten doyurup uykusunda bıraktım arkadaslar 1bucuk saatlik bir sürecti daha önceki konuşarıma bakarsanız hastanede falan kaldı bebek o nedenle ilk defa bıraktım zaten sadece kendim basını bekliyordum o sürecte uyanmayacagını biliyorum o nedenle gitmemde gerekti gittim mecbur kaldım yani.abartmıssın canım ama bende senın gbııydım anlıyorum senı...zaman gectıkce ınsan hatasını anlıyor
lakın esınınde olayı boşanmaya kadar getırmesı cok ayıp
ayrıca 25 gunluk bebegı kaç saat ıcın bıraktın...sıksık acıkır zaten o...
Bakmadılar diye degil zaten doyurup uykusunda bıraktım arkadaslar 1bucuk saatlik bir sürecti daha önceki konuşarıma bakarsanız hastanede falan kaldı bebek o nedenle ilk defa bıraktım zaten sadece kendim basını bekliyordum o sürecte uyanmayacagını biliyorum o nedenle gitmemde gerekti gittim mecbur kaldım yani.
İşte bende öyle düsündügüm için ısrarla sordum ama yanlıs anlasıldı25 günlük bebegin aglayacagı kesin zaten
sen rahat et diye aglamıyor demişlerdir
birdaha bırakmazsın
Evet ben eşimle düzelmek derdindeyim onu bana düsman etti bu durum sadecetamam o zaman sende bır daha olursa bukadar abartmazsın olur cnm....anneyız bazen cok abartıyoruz hele ılk gunlerde...onlarda azcık anlayıslı olsalardı olay buyumezdı bu kadarda neyse
Mecburen bıraktım 1 1 bucuk saat sürdü zatenBir bebeğin ağlamasından doğal ne var?
Ama 25 günlük bebeğin kayınvalideye bırakılması bana çok doğal gelmedi açıkçası.
Evet ben eşimle düzelmek derdindeyim onu bana düsman etti bu durum sadece
Biz eve gelene kadar ortam zaten hazırdı 4 kişi bana yüklenme halinde hepsi ayrı telden beni suçladı durduee
e kv doldurmustur bıze guvenmıyor dıyehepsı aynı bunların
Haklısın bende gecen kendim hastaneye gittim annem vardı sürekli aradım onu ama kendi annem demiyor birşey. Ama el işte adı batsın2 yaşında artık oğlumu bırakabilirim emmiyor çünkü bğr sinemaya gidelim dedik.
Anneme bıraktık. Kapıdan çıktım aradım arkamdan ağladımı. Arabaya bindim aradım. Avm 10 dk mesafe inince aradım sinemaya girerken aradım. Seans arası sinemadan çıkınca. Araba ileeve gelirken. Kaç oldu sayamadım. Anneme her seferinde kapılar kilitli dimi balkona çıkmayın diye diye. Zamanla arama sürelerim düştü. Şimdi ise 4 yaşında geçen düğünümğz var gece yemeğe gidilecek sabah 9:30 da bıraktım gece de orda kaldı. Bu arada bu oğlumun gece biz olmadan biyerde ilk kalışı. 3 kere falan aramışım dır.
Yani yavaş yavaş alışıyor insan. Ama 25 günlük çocuğu sadece içeride Banyoyu yıkamak üzere birine teslim ederim yan odada.
Hele kv ye asla bırakmam. Aneme nazım geçer ama kv olunca böyle olur işte.
Evet ben bunu yaptığım zaman laf olur diye çekindiğim için bırakmadım kv ye. Birde annem çocuk bişey yemek istese bile önce beni arar vereyimmi diye. Dondurma falan gibi. Ama kv hiç öyle bir gereksinim duymaz. Bazen eşimle oplum gider. Ozman bile aklım kalır. Ahh ahh zaman geri gelse keşke dimi. Bırakmazdınız ozman. Ama bişeyi anlamları lazım. Bir gaflet de bulunup bıraksanız da endişe etmeniz çok doğal. Bence kv kp ile konuşun. Ben daha 25 günlük anneyim eşim ısrar etti diye bıraktım. Bu güvenmemek değil. Anneme bile aynı şeyi yaptım. Eşime şikayet ettiniz boşanmak istiyor torunu uzun hayrına mı oldu bu durum diyin gerekirse.Haklısın bende gecen kendim hastaneye gittim annem vardı sürekli aradım onu ama kendi annem demiyor birşey. Ama el işte adı batsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?