Yine eşim yine tartışma..

Siz bebeğinizin ağlamasından dolayı üzüldüğünüz için devamlı sormuşsunuz ama karşınızdaki kişiler abartmış herşeyi..Zaten bir kadın doğum yapıyor lohusalığı yanındaki karşısındaki berikindeki ne varsa onlar geçiriyor..ben hhiç bişey anlamadım bu işten..

Ben olsam önce eşimle güzelce konuşurdum..ailesiyle bir sorunum olmadıgını sadece bebekten dolayı hassas davrandıgımı anlatırdım baktım olmuyo bir çıngar cıkarırdım ..Güzellikten anlamıyorlarsa yapacak pek bişey yok..Ufack konudan mevzu boşanmaya gelmiş..Ne saçmalıktır bu..Çok meraklıysa boşamaya kapı orda derdim açık ve net..

Bu arada tavsıyem bir saat degil 5 dk. bile kimseye bırakma bebegini..mecbursanda yanında götür..

Yavrusunu arayıp sormasından daha doğal ne var Allah aşkına? Bu arada 25günlük bebeği kendi annem dışında birine 15dkdan fazla emanet edeceğimi sanmıyorum çünkü kv kp birşey olsa bile bana gerçeği anlatacağına inanmıyorum!
Onlar bilenmiş bahane aramışlar saldırmak için, kocan da dangozmuş belliki dolduruşa gelmiş, restine rest deseydin keşke, reste karşı yumuşalık gösterince kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar hem de en haklısından!

Bi arkadaş da yazmış, nedir bu gebelerin etrafındakilerin loğusa sendromları Allah aşkına???

El insaf!

Komple herkes abartmış sen ,kv,kaynın ve de eşin hepinizin birden iyiyce abartmışsınız.Sen lohusalıktan anne içgüdüsü merak ettin ama fazla dile getirmişsin.Diğerleri de seninn lohusalığını gözönüne alıp gereksiz alınganlık yapmışlar.Eşin hele boşanmayı bile düşünmüş en çok saçmalayan da o olmuş bu kadar kolay bir şekilde boşanmayı dile getirmesi yani bu sebepten boşanma başka bir sıkıntınız mı vardı

ayyy amma abarttınz ya valla eşiniz haklı çekilecek bi tarafınız yok.
bırakmasaydınız o zaman siz de.
hem hatırınıza işinizi halledin diye bebeğinize bakmayı kabul ediyolar
hem de gördükleri muameleye bak insanların
ben olsam size daha da beterini yaparım
bi teşekkürler diyeceğinize dövmediğiniz kalmış
sanki çocuğnuza işkence etmişler gibi bu ne tavır
çocuk bu ağlar siz merak etmeyin diye söylememişlerdir
gidin özür dileyin eşinizden ve ailesinden de
emin olun onlara daha çok işiniz düşecek bebeğiniz büyüyene kadar

Aglayınca ne olacak bebek bu gıkı cıkmasın mı ?
Cidden ikide bir arayip agladı mi ?agliyor mu? napiyor ?..
eve gelip agladi demi filan cidden cok bunalticisiniz dunyadaki tek cocuk sizde yok
Gorumcem kucucuk bebegini evde annesine birakip kac saat bizimle kuaforde kosturdu hic boyle sacma sapan hareketler yaptigini gormedim.

Okurken bana daral geldi o insanlar çok bunalmıştır yani.. Resmen eşinizin ailesine İnanmamış, guvenmemişsiniz ve bunu da itina ile yansıtmışsınız karşı tarafa. Bi kere ararsın duruyo mu duruyo tamam bitti.. Arattırıp, arayıp yok niye sallanıyo, aglıyo di mi, hadi hadi beni keklemeyin aglıyo işte tarzı konuşmalar.. Bi de eve gelince de devam ettirmişsiniz.. Bu durumda madem zırt bırt arıcan, soyledıklerımıze inanmıcan o zaman 25 gunluk bebeği bırakıp gitmicen derler adama..

aha aynı benim dengesiz kaynananam torunları yüzünden kızlarını düsman etti simdide barısın diyor kocanda belli onlar gibi yazık cok ugracsana sana tek tavsiyem mümkün oldugunda kaynanana gitme esin 1 kavga edeer 2 eder 3üncüde susar susmazsa korkutmak acısındna ailenin yanına gidersin bi kac gün

Bence esınızden ve aılesınden ozur dılemeyın
çünkü eğer hatalı davrandıysanız size söyleyebilirlerdi
direk eşinizi doldurarak aranızı bozmaya yönelik davranmışlar
eşinizde ufak bir hatada boşanmayı dile getirmiş

bir annenin evhamı ne yuva yıkmak için eşine, ne de eşini doldurması için eşinin ailesine fırsat verecek bir hata asla olamaz

sende abartmıssın esinde abartmss hepsi abartms bebek bu seen olsan hic mi aglamıcak bu cocuk bırakma bi daha kmseye olsun bitsin

gercekten amma büyütmüşsün olayı
bebegı mı yıyeceklerdı sandın yoksa? hem senınleyken hiç aglamadı mı bu bebek. kaynının eşini arayıp söylemesı de normal degıl. sen büyütmüşsün ok. ama annesın ve bebeğin çok yeni k. valıdenın az anlayıslı olması gerekırdı. tabii ki bu senın yaptıgını da haklı cıkarmaz. bırakmayacaktın o zaman bebeği.
eşin de ayrı bı dava
hepınız ayrı bı garipmişsiniz aslında :=)

Biraz buyutmussun gerçekten olayı onların da torunu sonuçta eğer gerçekten sıkıntı çıksa ve sana ihtiyacı olduğunu düşünseler bebeğinin arar kendileri söyler gelin bebeğin annesine ihtiyacı var diye. Biz de o süreçlerden geçtik ama bıraktığını kişiler ailenizse dert edilecek birşey yok. Biz dışarı çıktığımızda eşim hadi gidelim çocuk huzursuzlanir derdi ben de rahat ol bıraktığımız kişi annelerimiz derdim.

Oy daral geldi, bebek dediğin ağlamaz tabii, öyle pisi gibi büyür gider.
Günü kendinize de eşinize de ailesine de rezil etmişsiniz, tebrikler.

25 gunluk bebek AGLAR..annesi olsa da aglar..ne buyutmussunuz ya durumu..
telefonda sordugunuz yetmiyor bide eve girdiginiz gibi insanlari sIk bogaz ediyorsunuz..
hadi lohusaliginiza verelim durumu ama kendinizi frenleyin nedir bu boyle?
insanlarin bebeginize eziyet edecegi yok,salladiysa emanet oldugu icin sallamistir kv..ne var yani bunda..

Ben eşimle düzelmek istiyorum. Ne desem adam ymursamıyor varsa yoksa onlar sanki ben ailesi degilim

eşinden önce sen düzel. sanki çocugunu dövdüler , darp ettiler. nedir bu hastalıklı kocam çocugum durumu ya . ben herşeyi yaparım ama iyi niyetimden mantıgıyla nice kalpler kırılıyor. kocan haklı insanları tahrik etmişsin

sen sonuna kadar haklısın canım, o düşüncesiz kocana yalvarma bence. sen haklı olduğun halde ailesine laf söyletip bir de üste boşanalım diyorsa hay hay buyur mahkeme orada de. ne sanıyor kocan ve ailesi kendini?
ben eşimle parka gönderirken bile kızlarımı, eşimi arıyorum, camdan bakıp kontrol ediyorum, göremezsem yine arıyorum ki pencereden görebileceğim yerde dursunlar diye. anneme bıraksam bile 5 dk da bir arayıp soruyorum. neden, çünkü onlar benim canımdan parça, onlardan çok kimseyi umursamıyorum.
eşin dibine kadar haksız, sakın ona boyun eğme.

Ben eşimle düzelmek istiyorum. Ne desem adam ymursamıyor varsa yoksa onlar sanki ben ailesi degilim
sen de onu umursama. kv ler ailesiyse, sen de ailesisin. sen karısı ve çocuğunun anasısın. sen daha mı değersizsin?

Bazı yorumlara inanamıyor insan ;
Sanki hanım, kayınvalide kayınpederine hakaret etmiş !
Alt tarafı , aklı bebeğinde kalmış, üç kere arayıp bebeğini sormuş, aman ne büyük kabahat ..

Konu sahibi, bırak eşin ne hali varsa görsün ,
Hiç de alttan alma, ufacık bir mevzu yüzünden yeni anne olmuş hanımını bu denli üzebiliyorsa, Allah ıslah etsin onu ..

Şu dedikoducu ve ara bozucu kv ve kayna da söyleyecek Söz bulamadım . Allah başka dertler vermesin .

Diger konularina da baktim da boyle bir adama cocuk yapmasaymissin keske. Okuzun teki. Zaten inatci, dusuncesiz ve ailene de dusman.
Dittiri cekmemissin sen hic ve tepene cikmislar.

Bence cok haklisin her lohusa anne hele bebegi sorunluys senin yaptigini yapardi. Aman abartmissn diyenler bunlari bilmedigi icin sana haksizzin demis ama asik herseyi okusalardi seni anlarlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…