Yine eşim yine tartışma..

Hele kayin. Erkek demege kirk sahit lazım. Dedikoducu mahalle karisi gibi.

Ayıp etmişsin bence.

Ya bizim gelinde var sanki esir alıyoruz çocuğunu ellyince içi gidiyor tobe Yarabbi nedir bu erkek ailesi alerjiniz aglasa noluak ölmez ya ayıp olmus

İnsanin kendi annesi olsa aaaaa yeter ama abarttin aglamiyo der gecer. Ama kaynana olunca boyle oglunu dolduruyo iste. Direkt yuzune soyleseymis kizim bize guvenmiyo musun askolsun diye. Kocana da diyecek laf bulamiyorum. Deli mi ne bu yuzden bosanilir mi.

selam biz de de sorunlar oluyordu kurana uymamak Allah korkusu olmadığından evlilik Allah rızası için olmazsa nefis şeytan girer güzel söz güzel ağaç gibidir her zaman meyvesini verir

Haklısınız haksızsınız muhabbetine girmiyeceğim çünkü herkes lohusalığı aynı geçirmez, dışarıdan nasıl göründüğünüze gelince, çok itici. Yani aranır tabi aranmaz değilde 1,5 saatte 2 kere arayıp ağladı mı, yok yok ağlamıştır diye diretmeniz itici olmuş. Kendiniz diyorsunuz el işte, alınmışlar. Ama eşiniz tam sopalık boşanmak ne alaka yani. Biraz ortam soğusun bakalım sz üzerine düştükçe zıplamış galiba. Kendinizi iyice ifade edin, daha da anlamazsa geri çekilin bekleyin.

Bosanmanizi tavsiye ediyorum. Bende hem esim tarafindan hem de ailesi tarafindan surekl suclandim. Cok sabrettim ama bitmiyor. 7 aydir annemlerdeyim bir aylik bebegim var. Bosaniyorum dinen coktaan bosandim7 aydirda gorusmuyorum.

sen abartmışsın, onlar büyütmüş, eşin ayıp etmiş. düzelir aranız merak etme. böyle bi meseleden boşanmaya gitmez kimse.

Kocaniz benimkinden kalin olmasin pek kalin masallah lohusa kadina yaptigina bak hele ailesi insan degil benim basimda da var igrenc insanlar nasil ogullari o minicik cocukla bosayacagim derken ortalagi yatistirmadilar.Kimsenin Allahtan korkusu kalmamis.

Tuhaf bi insansınız. 25 günlük bebeği neden bırakıyorsunuz bu bir. İkincisi neden ısrarla ağladı dimi deyip insanları bunaltıyorsunuz. Hayır cevabını anlamayıp ısrarla üstelemeniz çok gıcık bi durum.
Ayrıca boşanma lafını ağzına alan bi adama ısrarla yamanmaya çalışmak nedir ya. Gurursuzluğun son perdesi bence. Defolsun gitsin o kadar meraklıysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…