Yine eşimin ailesi

y1990

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
42
-57
6
34
Çook üzgünüm yine ,sürekli eşimin ailesi yüzünden mutsuz oluyorum ağlıyorum korkuyorım bunalima girmekten daha yeni evliyim ama artık bıktım ..eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok anlayışlı bir insan ama ailesi beni çok yoruyor sürekli onlar yüzünden ağlıyorum arefe günü beni ağlattılar yine ..biz daha yeni evliyiz hiç böyle hayal ettiğim gibi yaşayamıyoruz hep ailesi yüzünden Herşeyi tasarruflu kullanmaya yapmaya çalışıyoruz biraz para biriktirelim diye tatili bile öyle planlıyoruz ,ama kurbanlarını bile biz ödüyoruz ramazanda fitrelerini biz verdik kurbanlarınıa biz kestik sinirden delircem üstelik eşim bunu bana söylemiyor ben telefonunda kardeşıne resim gönderdiğine gördüm ama bende benim rızam olmadan kabul olurmu sonuçta benimde rıskım yani ben helal etmiyorum çünkü..Onların hali vaktide yerinde yani kesebilecek durumdalar..neyaparım yine nederim bilmiyorum ama beni çok üzüyolar ...

Kesinlikle değiller ..bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum şuan

Ben kabul etmiyorum kesilen kurban kabul olur mu ,sizce tutumum nasıl olabilir?

Bizimki de elinden gelse tüm maaşı götürüp verecek ailesine. aileye bağlı olduğu için yapıyor benimki de sizinkini bilemiyorum.

Biriktirdimiz paradan değil aldiği maaşdan ödemiş,daha yeni evli olduğumuz için para biriktirmek istiyoruz o yüzden baya tutumlu harcıyoruz herşeyi onu demek istedim..ama bu böyle giderse olmaz ki yani

Biriktirdimiz paradan değil aldiği maaşdan ödemiş,daha yeni evli olduğumuz için para biriktirmek istiyoruz o yüzden baya tutumlu harcıyoruz herşeyi onu demek istedim..ama bu böyle giderse olmaz ki yani

Onun aldigi maas sizin evinizin parasi zaten. Neden cunku siz bir ailesiniz artik. Esin senden habersiz veriyorsa sana saygisi yoktur. Sen tutumlu harcarken esinin o parayi ailesine vermesi sizin cok uyumlu ve iyi anlasan bir cift oldugunuzu gostermiyor ne yazik ki. Sorun esinde.

Ne fark eder maası vermesi daha uzucu.
Koca bir ay durumu ıyı ailesıne kurban almak ıcın calısmıs.
Adamı aklamak istiyorsun anlıyorum da, o vermese kimse ondan kurbanı zorla almaz.
Hele parasını asla.
Yeni evliyiz durumumuzu biliyorsunuz dese aılesı bence saygı duyar.
Sorunu ailede arama, sorun senınle aynı evde.

Peki siz neyapıyorsunuz ben tahammül edemiyorum böyle ?
Biz çok ciddi bir kaç kavgadan sonra toparladık gibi. Hatta ben yememden içmemden kısıyordum para biriksin diye bakıyordum ailesine vermis. Hadi verdiği bişey değil benim boğazımdan bile kestigim para babasının içki parası olunca daha çok zoruma gidiyordu. İki kere sinir krizi gecirdim. Şimdi iyi gibi eğer benden gizli vermiyorsa tabi

Almanyada olduğumuz için burda kurbanlar biraz daha uygun ama yinede bana söylenmemesi beni çok üzdü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…