Aynen öyleBence ailelerde de var sorun.Artık çocuğu nasıl büyütüyor nasıl işliyorlarsa büyüyünce sen de bize bakarsın ya da evlenince bizi bırakmaz bizim oğlumuz gibi...Sonuçta böyle yetişen bir adam ailesine hayır diyemiyor.Aile dese ki senin kendi ailen var kendi ihtiyacların var oğlum adam o zaman hee demek ki doğrusu bu der.Ama böyle ailelerin çocukları da böyle oluyor maalesef
Git git kestiğimiz kurbanın eti de güzelmiş keseme bereket deBayramda ziyarer etsem mi etmesem mi diye düsünüyorum simdi ,zaten öncedende bir sorun olmustu konusmuyorum o günden beri kv ile..
Biz gönderiyoruz burda kesmiyoruz yoksa yapardimGit git kestiğimiz kurbanın eti de güzelmiş keseme bereket de
Kendiniz de yemiyor musunuz?Biz gönderiyoruz burda kesmiyoruz yoksa yapardim
Eşim çok fazla iyi niyetli
Ahahaha bunu desin de bakalım o çok anlayışlı ve ihi niyetli kocadan eser kalacak mı?Kocana biriktirdiğim yerken bile kıstıgım parayı, ailene benden habersiz hibe etmekten vazgeç demekle basla ise
Kurbanlık ordan alınabilir ama onlar öder sonuçta, eşinle iletişimini ayarlaman lazım buraya konuştum ama dinlemiyorda yazmamışsın. Bi konuş eşinle böyle le para biriktiremeyiz vs. Ne diyor bakalım sadece kurbanlık sa sorun olmaz ama hep böyleyse sorunAlmanyada olduğumuz için burda kurbanlar biraz daha uygun ama yinede bana söylenmemesi beni çok üzdü..
Başkasının parası
dedim diyor benim hic bir kötü huyum yok parayi savurmuyorum konu o degil esimin bunu benden habersiz yapması ..bu ufak birşey ama benim güvenimi sarsdı ileride daha büyük miktarlarda olabilir şimdi boyun eğip birşey demezsem ileride daha büyük sorunlar olur.eşimle daha tam konuşamadık ben sinirli halde saydırdım oda bana cevap verdi.ama işden geri dönsün sakin bir şekilde anlatmayı deniyecem sorun kayınvalidem inanin bana daha önce yaşadıklarımda (düğün öncesi) bunları doğruluyor.oğlumun parası bende yerim diye düşünüyor bu böyle benim gerizekalı eşimde o kadına inanıyor işte acıyor işte ..Ahahaha bunu desin de bakalım o çok anlayışlı ve ihi niyetli kocadan eser kalacak mı?
Görsem çok dindar bir kayınvalidem var ama demek ki herkes işine göre yaşıyor dininiBaşkasının parası ile kurban kesmek ne ya. Millet te akıl yok mu.
Onlar kurban kesmiş olmuyorki. Havadan et yemiş oluyorlar.Görsem çok dindar bir kayınvalidem var ama demek ki herkes işine göre yaşıyor dinini
Yok biz zaten almanyada yaşadığımz için parayı diyanete gönderiyoruz türkiyede kesiliyor bizim adımıza .biz yemiyoruz burada zatenOnlar kurban kesmiş olmuyorki. Havadan et yemiş oluyorlar.
Kayınvalidengilde mi öyle yapıyor.Yok biz zaten almanyada yaşadığımz için parayı diyanete gönderiyoruz türkiyede kesiliyor bizim adımıza .biz yemiyoruz burada zaten
Evet yani eşim onlar adıma para yatırmış oluyorKayınvalidengilde mi öyle yapıyor.
Tabiki kabul olmaz parasını vermedilerseBen kabul etmiyorum kesilen kurban kabul olur mu ,sizce tutumum nasıl olabilir?
Evet yani eşim onlar adıma para yatırmış oluyor
İlk kadın akıllılık edip kaçıp kurtulmuş işte. Siz de 10 yılda panik ataklar geçirmişsiniz, bir de konu sahibine boşver idare et diyorsunuz. Kadında mı sizin gibi sinir hastası olsun? Çocuğunuzu bari kendiniz gibi loser yetiştirmeyin.Esin sana ne diyo peki? Ben bizim evliligimizde boyle idareci olmasam iki dk bile evli kalamayiz herhalde. Annesiyle 2 ay degil 2 dk konusmasam illa ozur dileyeceksin der. Zaten esimin 2. Evliligi. Ama hic umru bile degil
Çok tuhafEvet yani eşim onlar adıma para yatırmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?