Yine eşimin telefonu

Canım sakin ol önce, bu şekilde davranarak kocanın temkinli davranmasına sebep olursun. Bir durum varsa bile senden bunu rahatça saklayabilir. Herşeyden önce kocana hiç soru sormadan üstüne gitmeden bı süre bekleyip güvenliğini hissetirmen gerek yoksa aklına kurt düşürmek istemem ama senden kaynaynakli tedbir aldıysa ikinci telefon kullanıyor olabilir o durumda zaten programla birşey bulamazsın. Çaktırmadan sezdirmeden araştırma yapmalısın yoksa zaten saklar. Senin kendi sağlığın içinde bı piskologa gorusmende fayda var

Teşekkür ederim
Gerçekten o kadar çaresizim ki
Ortada birşey olsa net İnan'ın bu kadar moralim bozulmucak
Her gün kafamda
En mutlu olduğum bir anda bile aklıma geliyor

Psikoloğa gitmek istiyorum
Başka türlü olmucak

eşine desen destekler mi psikoloğa gitmeni yardım eder para verir mi?
oda önemli

Buradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum

Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi

Yanlışlıkla olmuştur dedim

Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım

Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu

Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde

Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var

Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek

Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam

Ya bisi dicem siz esinize guvenmiyormusunuz? Nedir bu surekli takip ve kntrol etme geregi?? Siz paranoyak olmussunuz gercekten bunlar etkiliyorsa sizi kapatin face hesaplari kaldirin whatsaplari eger kafaniz rahatlicaksa, böyle evlilik surmez arkadasim hayati hem kendinize hem esinizin zindan etmeyin..

Gerçekten çok kötüyüm
Bu kadar tesadüf olabilir mi
İçimde hep bir ses var tesadüf değil diye
Ben ne yapıcam ya

O kafa sesinizi susturucaksiniz dinlemiceksiniz ve takibi birakicaksiniz. . Kendi huzurunuz esinizin huzuru ve evliliginiz icin.. ama yok benim esimde yapar guvenmiyorum diyorsaniz o whatsapdaki kisiye mesaj atin ogrenin ve isler sarpa sarsin daha cikilmaz hale gelsin nedimm...

Ben eşim dahil kimseye güvenmem
İnsan sonuçta
Bu kadar tesadüf çok tuhaf resimler bile aynı

Gidipte sen kimsin diye mesaj yazıcak halim yok
Hiç birşey ispatlayamam

Kafayı yer otururum

Kendine yaparsin iste böyle .. guvenin yoksa neden evlendin yuva kurdun acaba ?? Seni birisinin silkeleyip kendine getirmesi gerekiyor cunku gercekten paranoyak bir durum alicak sendeki bu durum ve emin ol böyle evlilik surmez..

Kendine yaparsin iste böyle .. guvenin yoksa neden evlendin yuva kurdun acaba ?? Seni birisinin silkeleyip kendine getirmesi gerekiyor cunku gercekten paranoyak bir durum alicak sendeki bu durum ve emin ol böyle evlilik surmez..
Güvenim vardı
Ama şimdi azaldı
Bu tarz durumda olan kim olsa benim gibi güveni giderdi

Ozaman daha once birseyini gordun veya yakaldin eşiniki simdi huzursuz ve rahatsizsin. . Lutfen bunu yapma kendine herseyden once kendini dusun..

Bu tarz şeyler
Bende habersiz Facebook açması
Ortak hesabımıza bir bayanın arkadaşlık teklif etmesi
Gece1 buçukta bir bayanın araması
Ve bayanın WhatsApp resmî ile
BiZe arkadaşlık teklif eden Bayanın profil resminin aynı olması
Bunlar yeterli değil mi

Sizin ciddi problemleriniz var ama kendinizle alakalı, çevrenizde gelişen olaylar yalnız size özel değil hepimizin başına gelebiliyor. Ve siz çok fazla Tepki gösteriyorsunuz. Açtığınız bütün konuları okudum nerdeyse hep probleminiz kv.Hayatınızı karmaşık hale getirmeye değermi? Bukadar konu açıp açıp kafayı sıyırmaya değer mi? Değmez. Kötülerse bayramda seyranda görüşürsün eşin görüşmek istediği zaman gider görüşür nedir yani 50 tane kv için konu açmak. O kim ki ben kafamı bukadar takayım , hayatımı altüst edeyim.

( o kim ki derken kv küçümsemek değil kasıt. Kimse için hayatınızı zorlaştırmayın)

Sadece kayınvalide değil ki
Öncelim eşim
Onunla olan sorunlarım
Benim başıma gelen olaylar sizin başınıza mı geldi ki olabilir diyorsunuz

Sadece kayınvalide değil ki
Öncelim eşim
Onunla olan sorunlarım
Benim başıma gelen olaylar sizin başınıza mı geldi ki olabilir diyorsunuz
Ne geldi başınıza allah aşkına ? Yazıyorsunuz işte herşeyi incik cincik zaten.Biz uzayda falan mı yaşıyoruz da başımıza değişik olaylar gelecek. Bütün kv ler aynı yaşanılanlar aynı burdaki birçok bayan ben dahil sizin yaşadıklarınızdan çok daha ağırlarını yaşadık ama sizin kadar abartmıyoruz. Anlatmak istediğim bu yaşanılanlar sadece sizin başınıza geliyor gibi bit algınız var

Kayınvalideden bahsetmiyorum hanım efendi
Ben burda eşimle huzursuzluğum var diyorum
Siz takmışınız kayınvalideye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…