- 21 Kasım 2017
- 22
- 38
- 3
- 40
Canım sakin ol önce, bu şekilde davranarak kocanın temkinli davranmasına sebep olursun. Bir durum varsa bile senden bunu rahatça saklayabilir. Herşeyden önce kocana hiç soru sormadan üstüne gitmeden bı süre bekleyip güvenliğini hissetirmen gerek yoksa aklına kurt düşürmek istemem ama senden kaynaynakli tedbir aldıysa ikinci telefon kullanıyor olabilir o durumda zaten programla birşey bulamazsın. Çaktırmadan sezdirmeden araştırma yapmalısın yoksa zaten saklar. Senin kendi sağlığın içinde bı piskologa gorusmende fayda varPsikolojim şu sıralar hiç ama hiç iyi değil
Eşimin daha önce Facebook açması güvenimi yerle bir etti
Güvensiz çöm zor oluyor
Herşeyde aklıma geliyor
Gece telefon çalması çoğu kişiye göre normal burada
Ama benim kafamda hep soru
Acaba internette biriyle görüştü o mu arıyor
Niye beni kimse aramıyor
Niye erkek değil bayan
Acaba başka hat mı kullanıyor
Aklıma geliyor da geliyor
Kafayı yemek üzereyim
Teşekkür ederimbak arkadaşım burda kızıyoruz sana ister istemez
ama inan iyiliğin için
sen burda ne yapıyorsun psikoloğa görünmeyip aynı şeyleri yapıp aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsun
bu sefer ne oluyor kızıyoruz sana
aklını başına al ve doktor arayışına gir
bırak casus programını filan
eşine desen destekler mi psikoloğa gitmeni yardım eder para verir mi?Teşekkür ederim
Gerçekten o kadar çaresizim ki
Ortada birşey olsa net İnan'ın bu kadar moralim bozulmucak
Her gün kafamda
En mutlu olduğum bir anda bile aklıma geliyor
Psikoloğa gitmek istiyorum
Başka türlü olmucak
Destekler iyi olucaksan git diyoreşine desen destekler mi psikoloğa gitmeni yardım eder para verir mi?
oda önemli
gelecek inşallahDestekler iyi olucaksan git diyor
Psikolog iyi gelir mi acaba
Sanki bu durumuma hiç bir şey iyi gelmicek gibi
Ya bisi dicem siz esinize guvenmiyormusunuz? Nedir bu surekli takip ve kntrol etme geregi?? Siz paranoyak olmussunuz gercekten bunlar etkiliyorsa sizi kapatin face hesaplari kaldirin whatsaplari eger kafaniz rahatlicaksa, böyle evlilik surmez arkadasim hayati hem kendinize hem esinizin zindan etmeyin..Buradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum
Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi
Yanlışlıkla olmuştur dedim
Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım
Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu
Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde
Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var
Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek
Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam
Gerçekten çok kötüyümYa bisi dicem siz esinize guvenmiyormusunuz? Nedir bu surekli takip ve kntrol etme geregi?? Siz paranoyak olmussunuz gercekten bunlar etkiliyorsa sizi kapatin face hesaplari kaldirin whatsaplari eger kafaniz rahatlicaksa, böyle evlilik surmez arkadasim hayati hem kendinize hem esinizin zindan etmeyin..
Ben eşim dahil kimseye güvenmemO kafa sesinizi susturucaksiniz dinlemiceksiniz ve takibi birakicaksiniz. . Kendi huzurunuz esinizin huzuru ve evliliginiz icin.. ama yok benim esimde yapar guvenmiyorum diyorsaniz o whatsapdaki kisiye mesaj atin ogrenin ve isler sarpa sarsin daha cikilmaz hale gelsin nedimm...
Güvenim vardıKendine yaparsin iste böyle .. guvenin yoksa neden evlendin yuva kurdun acaba ?? Seni birisinin silkeleyip kendine getirmesi gerekiyor cunku gercekten paranoyak bir durum alicak sendeki bu durum ve emin ol böyle evlilik surmez..
( o kim ki derken kv küçümsemek değil kasıt. Kimse için hayatınızı zorlaştırmayın)Sizin ciddi problemleriniz var ama kendinizle alakalı, çevrenizde gelişen olaylar yalnız size özel değil hepimizin başına gelebiliyor. Ve siz çok fazla Tepki gösteriyorsunuz. Açtığınız bütün konuları okudum nerdeyse hep probleminiz kv.Hayatınızı karmaşık hale getirmeye değermi? Bukadar konu açıp açıp kafayı sıyırmaya değer mi? Değmez. Kötülerse bayramda seyranda görüşürsün eşin görüşmek istediği zaman gider görüşür nedir yani 50 tane kv için konu açmak. O kim ki ben kafamı bukadar takayım , hayatımı altüst edeyim.
Sadece kayınvalide değil kiSizin ciddi problemleriniz var ama kendinizle alakalı, çevrenizde gelişen olaylar yalnız size özel değil hepimizin başına gelebiliyor. Ve siz çok fazla Tepki gösteriyorsunuz. Açtığınız bütün konuları okudum nerdeyse hep probleminiz kv.Hayatınızı karmaşık hale getirmeye değermi? Bukadar konu açıp açıp kafayı sıyırmaya değer mi? Değmez. Kötülerse bayramda seyranda görüşürsün eşin görüşmek istediği zaman gider görüşür nedir yani 50 tane kv için konu açmak. O kim ki ben kafamı bukadar takayım , hayatımı altüst edeyim.
Ne geldi başınıza allah aşkına ? Yazıyorsunuz işte herşeyi incik cincik zaten.Biz uzayda falan mı yaşıyoruz da başımıza değişik olaylar gelecek. Bütün kv ler aynı yaşanılanlar aynı burdaki birçok bayan ben dahil sizin yaşadıklarınızdan çok daha ağırlarını yaşadık ama sizin kadar abartmıyoruz. Anlatmak istediğim bu yaşanılanlar sadece sizin başınıza geliyor gibi bit algınız varSadece kayınvalide değil ki
Öncelim eşim
Onunla olan sorunlarım
Benim başıma gelen olaylar sizin başınıza mı geldi ki olabilir diyorsunuz
Kayınvalideden bahsetmiyorum hanım efendiNe geldi başınıza allah aşkına ? Yazıyorsunuz işte herşeyi incik cincik zaten.Biz uzayda falan mı yaşıyoruz da başımıza değişik olaylar gelecek. Bütün kv ler aynı yaşanılanlar aynı burdaki birçok bayan ben dahil sizin yaşadıklarınızdan çok daha ağırlarını yaşadık ama sizin kadar abartmıyoruz. Anlatmak istediğim bu yaşanılanlar sadece sizin başınıza geliyor gibi bit algınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?