- 21 Kasım 2017
- 29
- 202
- 8
Sen gizliden takip et tedbirli ol ama asla çaktırma oyun oyna yaniHat dökümüne baktım internetten
Daha önce hiç böyle bir numarayla görüşülmemiş
Mesaj yazılmamış
Evlendiğimden beri ediyorum zatenSen gizliden takip et tedbirli ol ama asla çaktırma oyun oyna yani
HaklısınızAldatıyorsa elbet Allah bir şekilde karşına çıkarır emin ol. Bu kadar didikleyip küçük düşmenin anlamı var mı? Ben evlendiğimde eşim senin yaptıklarını bana yapsa vallahi o kapıdan içeri girip eşimin yüzüne bakmak istemem çok açık söylüyorum. Biraz rahat ol, bırak akışına..Sen kontrol ediyorsun veya sıkıyorsun diye mi aldatmayacak yani, çok gurur kırıcı bir durum bu senin için. Sen huzur vermediğinde eşini farklı düşüncelere itebilirsin. Tabi ki aldatmanın asla asla bir bahanesi olamaz ama erkeklerin düşüncesi bizden çok farklı. İçinde aldatma düşüncesi olan bir adam işe gidiyorum diye çıkar başka bir kadınla görüşür ruhun duymaz. Veya faturaları ödeyip geliyorum der aldatmaya gider. Telefon karıştırmakla bitmiyor yani.. Güvenmen şart. Lütfen kendine saygın olsun ve biraz rahatla. Adamı da rahat bırak, ki kendinden daha da uzaklaştırma. Elbet öyle bir durumda öğrenirsin zaten bunu düşün...
Bu kadar tesadüf normal mi diyorsunuz yaniDestek almanız şart....
Kendinize de eşinize de hayatı zehir etmeyin...
adam seni aldatana kadar uğraş angelBugün eşimin online dökümüne baktım
O numara var mı diye
O numara çıkmadı
Ne alakası varadam seni aldatana kadar uğraş angel
14 hesap açtın Kazen bey nasıl tutuyor seni bu platformda hayret
bende diyorum ki insan durduk yerde neden didikler bu kadarNe alakası var
Konuyu çarpıştırma
Adam seni aldatana kadar uğraş demen hiç samimi değil
Kafama takılan konuları araştırmam çok mu kötü
Ne alakası var
Konuyu çarpıştırma
Adam seni aldatana kadar uğraş demen hiç samimi değil
Kafama takılan konuları araştırmam çok mu kötü
Yani gözle görülür bir durum olmadıSLM ANGEL,
EŞİN SENİ DAHA ÖNCE ALDATTI MI; YA DA BİR HATASI MI OLDU DA BİR TELEFON ÇALMASINDAN OLAYI BÜYÜTTÜN.
Daha önce Facebook hesabı açılmış kendi adınaiyide bir olay olur kafana takılır.
bak üstte yazmışsın evlendiğimizden beri takip ediyorum diye.
normal ve sağlıklı düşünce yapısına sahip olmadığını kabul etmek neden zor geliyor da hayatı zehir etmek kolayına geliyor?
destek al kurtul bu kadar.
Böyle karışıklık olabiliyor tesadüf olmuşOoo bunlar normal canım neler var neler. " Da ben gece gece ne işi onu anlayamadim "
Annemi bir kadın aradı bir gün. Bağırdı çağırdı eşimi ayartiyosun diye. Bahsettiği kadınla annemin ismi de aynıbu kadar olur. İş yerine gelecem, seni rezil edecem felan gibi konuştu. Kadın ne söylese annemin hayatına uyuyor bilmeyen biri olsa gerçek zanneder. O derece denk düştü yani. Annem güzel dille yanlış aradığını soyledikce kadın cirkeflik etmiş. Annemde en sonunda dayanamamis. Sinirlenmiş, Adama gına gelmistir bu çeneden iyi ki yapmış demiş, sen cekilmezsin demiş kapatmış. Kadın daha aramamış :) Bu derece denk düşen var abartma bence.
Ne demek istiyorsunEşinizi de hep gece arıyorlar maşallah artık kafanızda kurduğunuzu düşünüyorum. Psikolojik destek alın lütfen her sabah eşinizin telefonunu elinize alıp bakmak gerçekten çok yorucu olmuyor mu yanii. Her konuda ya gece ya sabah arayan biri var tamam eşiniz sizi aldatıyor duymak istediklerinizi söyleyelim bari ee boşanın o zaman bu güvensizlikle evlilik mi yürür ki zaten senaryo kıvamına geldi konular.
İkisini yapamamikisini de yap mantıklı hareket edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?