Yine eşimle ilgili

Whatscan yükledim
Eşimin whatsapı görünüyor
Şimdi ona herhangi bir yazı gelince görebilecek miyim
Bilgisi olan var mı
Whatsapptan başka mesajlaşma programları da var .telegram gibi ..
Bence erkeklerin çoğu artık bunları öğrendi ve ona göre adım atıyor .yanlıs bilmiyorsam da başka bir cihazda açtığınızda eşiniz ayarlardan bunu görebiliyor .
Diger konularınızı da biliyorum ,psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçiyorsunuz .bunlarla uğraşıp iyice kendinizi yıpratmak yerine enerjinizi kendinizi iyiyleştirmek için harcayın .ne zamana kadar bu şekilde yaşayabilirsiniz ki?

Telegram ne ki
Ben hiç görmedim
Bunu yüklediğini görmedim
WhatsApp ı bile Yen'i açtı

Tedavi olucam zaten ama bir yandan da takip etmek istiyorum

Bence siz bu adamı boşayın.
Sürekli birşeyini yakalamaya çalışıyorsunuz ama elde var Sıfır
kendini boşuna bu kadar strese üzüntüye sokuyorsun.
Sürekli düşünüp ağlıyorsun
yazık değilmi sana?

Güvenim sarsıldı bir kere
Güveni sarsılan herkeste araştırır bence

Burda bana hak veren bayanlarda oldu
Şüphe duymam normal

WhatsApp ına bakıyorum
Ama birşey bulamadım
Başka araştıracağım birşey var mı
Başka nerden takip edebilirim ki

Ben bu tarz seyleri kadınların hissettiklerine inanıyorum. Ama siz çok kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi bana. Gerçekten bir şeyler hissediyor musunuz ? Bana kalırsa içiniz hiç bir zaman rahat etmeyecek. Gözlerinizle görseniz bile acabalariniz bitmeyecek. Bu en çok size zarar verir.
Eğer içiniz rahatlayacaksa eşinizin adından kadına mesaj atın. Facebooktan olabilir veya akşam eşinizin telefonundanda atabilirsiniz. Sanki tanıyormus gibi mesela. Beni aramissin noldu,niye aradin tarzı bir şey olabilir.

Gözlerimle görünce acabalarım niye bitmesin ki

Hayır anlayamadım ki neyi görünce acabalarım devam edicek
Ben size bir öneri sundum. Ona takilmadinizda bu cumleye mi takildiniz ? Burda herkes yok yere alinganlik yapıyorsun diyor onlari görmezden geliyorsunuz 1 2 kişi suphelenmekte haklisin dedi diye kendinizi haklı görüyorsunuz. Eşiniz aldatmadigini ispatlasa bile içiniz rahat etmeyecek,kurcalamaya devam edeceksiniz demek istedim. Bence benim kurdugum cümleye takılmak yerine sorunlarıniza odaklanmaniz sizin için daha iyi olur.

Niye ispat edince acabalarım devam etsin ki
Ayrıca nasıl ispat edicek
Yanımda aradı
Ben kendim takip ederek öğrenebilirim ancak

Siz sanıyormusunuz ki ben bu halimden memnunum
Bayılmıyorum böyle olmaya

1-2 kişi hak vermedi
5 -10 kişi hak verdi

WhatsApp web yükledim
Eşim herhangi bir numarayı silse
Ben silinen numarayı görebilir miyim
Bunu merak ediyorum

WhatsApp web yükledim
Eşim herhangi bir numarayı silse
Ben silinen numarayı görebilir miyim
Bunu merak ediyorum
eşiniz telefonundan mailine giriyor mu? Yani maili telefonunda kayıtlı mı otomatik olarak? Eğer öyle ise, ve mail adresinin şifresini biliyorsanız, bilgisayardan eşinizin mailine girin, silinmiş öğelere bakın, orada telefonundan sildiği numaralar görünüyor.

Nasıl telefondan sildiği numaralar
WhatsApp web te silinen numaralar görünmüyor mu
Bir tane mail adresi vardı
Oda iş maili

Nasıl telefondan sildiği numaralar
WhatsApp web te silinen numaralar görünmüyor mu
Bir tane mail adresi vardı
Oda iş maili
whatsap web hiç kullanmadım bilmiyorum ama şöyle eşinizin maili kayıtlıysa telefonuna, yani örneğin ıphone da ekranda, aşşağıda telefon mail safari fln yazıyor bende, orada maile basınca otomatikman eşinizin mail adresi açılıyorsa, ve siz şifresini biliyorsanız, bilgisayardan ayrıca eşinizin mailine girerseniz, silinimişlerde , rehberinden sildiği numaralar görünüyor.

Yok mu hiç bu kadar bayan arasında WhatsApp web kullanan bilgisi olan
Eşimin WhatsApp ında birşey bulamadım

Silinen mesaj olsa da görünüyor mu

Silinen mesajları göremezsiniz. Ama şöyle bir şey var eşinizin telefonundan watsabı yedekleyebilirsiniz bazı telefonlar otomatik yedekleme yapıyormuş iPhone ise manuel yapılıyor diye biliyorum. Yalnız böylesine takip sizin psikolojinizi bitirir takibin sonu yok bunu unutmayın. Yazdığınız yorumlara baktım da watsap weble bile aldatılmadığınıza ikna olmamışsınız durumunuz pek iyiye gitmiyor bunu yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…