Karşıdan nasıl saçma bir durum gibi geliyor değil miÖnce sakinleş aldatsa bile ölüm yok ucunda değil mi? Bu kadar panik yapmanı gerektirecek bir durum yok zaten ortada. Sadece olayları birbirine bağlıyor ve anlam çıkarmaya çalışıyorsun. Gerçekten önce sakinleşmen gerekli.
Hayır saçma gelmiyor. Seni bu duruma getiren, tetikleyen bilinçaltında bir şeyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.Karşıdan nasıl saçma bir durum gibi geliyor değil mi
Ama içim içimi yiyor şu an
Anlam çıkaramaya çalışıyorum ama birşey elde edemiyorum
İyi olmak istiyorum
En güzel zamanlarımı böyle geçiriyorum
AtamıyorumHayır saçma gelmiyor. Seni bu duruma getiren, tetikleyen bilinçaltında bir şeyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Bu kadar panik yapmanı, kesinliğini öğrenmeden karalar bağlamanı gerektirecek bir durum yok ortada.
Daha önce de eşine karşı güvensizliğinle alakalı konular açmışsın, ablanın benzer durumundan bahsetmişsin. Bu ortam sana iyi gelmemiş belli ki. Çözülmeyecek sorun yok, sen önce bir kendine gel, şu kötü halini at üzerinden. Eşini takip edersin, yakalarsan yanlışını ister boşanır ister affedersin. Belki cidden tesadüftür, eşinin hiç suçu yoktur. Bir sürü olasılık var şuan hemen kötüye odaklanma.
Buradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum
Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi
Yanlışlıkla olmuştur dedim
Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım
Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu
Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde
Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var
Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek
Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam
Ne kandırması filan derBence direk yem at ortaya
"daha ne kadar beni kandırmayı planlıyorsun"gibi.
sağlam ve kendinden emin durmalısın ama
bu böyle gitmez baya sıyırmak üzeresiniz.
Evet fotoğraflar aynı ve de bu beni şüphe içine sokuyorYa eşinin seni aldattigina kendini nasıl bu kadar çabuk inandirdigini anlamadım? Soyleki durum iki şeyden ibaret değil mi? 1.Eşini biri faceten eklemiş esin tanımıyorum demiş.
2.Sen o zaman whatsuptan bakmışsın bulamamissin. Sonra tekrar bakmışsın benzer foto varmış....
Eşinin seni aldattigina nerden vardin?
ya olur niye olmasın... hem bana daha çok eşinin seni aldatıyor olması değil, eşini rahatsız eden bir kadın varmış gibi geldi....Evet fotoğraflar aynı ve de bu beni şüphe içine sokuyor
Neden hiç bana olmuyor
Hep eşimi buluyor
Bu kadar şey tesadüf olabilir mi
Bir kadın neden eşimi rahatsız etsin kiya olur niye olmasın... hem bana daha çok eşinin seni aldatıyor olması değil, eşini rahatsız eden bir kadın varmış gibi geldi....
WhatsApp web yükledim eşimin WhatsApp ona bakıyorumŞüphelenmekte haklısın ama bence eşin bir şey yapmıyor. Öyle denk gelmiş sadece yada kadın rahatsız ediyor. Korkusu olan insan, senin yanında o numarayı arayamazdı bana kalırsa. Numarayı da kaydettiysen, whatsapptan eşinle o numaranın online olma durumlarına fln bak ama denk de gelebilir tabi , o da kesin anlama yöntemi değil.
canım ne kadınlar var...Bir kadın neden eşimi rahatsız etsin ki
Çok yakışıklı zengin bir adam değil
Ne diye rahatsız etsin yani
Beni neden kimse rahatsız etmiyor
Rahatsız etme mi kaldı bu devirde
görebilirsin geçmişe bile ulaşılabiliyormuşWhatsApp web te eşimin mesaj silse ben görebiliyor muyum her türlü yazışmayı
Bilenler yazabilir mi
Ben yüklediğimde sadece iş için olan gruptaki yazışmalar vargörebilirsin geçmişe bile ulaşılabiliyormuş
dur bakalım eğer şüphelerinde gerçekten haklıysan eninde sonunda whatsupa mesaj gelecekBen yüklediğimde sadece iş için olan gruptaki yazışmalar var
Hiç birşey göremeyince merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?