Yine eşimle ilgili

Karşıdan nasıl saçma bir durum gibi geliyor değil mi
Ama içim içimi yiyor şu an

Anlam çıkaramaya çalışıyorum ama birşey elde edemiyorum
İyi olmak istiyorum
En güzel zamanlarımı böyle geçiriyorum

Hayır saçma gelmiyor. Seni bu duruma getiren, tetikleyen bilinçaltında bir şeyler mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Bu kadar panik yapmanı, kesinliğini öğrenmeden karalar bağlamanı gerektirecek bir durum yok ortada.
Daha önce de eşine karşı güvensizliğinle alakalı konular açmışsın, ablanın benzer durumundan bahsetmişsin. Bu ortam sana iyi gelmemiş belli ki. Çözülmeyecek sorun yok, sen önce bir kendine gel, şu kötü halini at üzerinden. Eşini takip edersin, yakalarsan yanlışını ister boşanır ister affedersin. Belki cidden tesadüftür, eşinin hiç suçu yoktur. Bir sürü olasılık var şuan hemen kötüye odaklanma.

Atamıyorum
Öyle tuhaf bir durumdayım ki
İşten çıkınca eşime belli etmicem diye strese giriyorum
Yüzümden anlıyor
Nasıl bu kadar stres içindeyken rahat davranıcam
Eskisi gibi değil evliliğimiz

Hemen hat dökümüne baktım
Ama yok
Başka ne yapıcam
Boş boş bekliyim mi
Napayım ben Allah aşkına

Bence direk yem at ortaya
"daha ne kadar beni kandırmayı planlıyorsun"gibi.
sağlam ve kendinden emin durmalısın ama
bu böyle gitmez baya sıyırmak üzeresiniz.

Direk olarak eşinize sorsanız aklıma takıldı bu durum bu kişi ile bu kişi aynı kişi mi ve neden o saatte seni aradı içimde bu durum ile ilgili şüphe oluştu deseniz Doğruyu söyler mi ? Ben direk sorarım aklıma takılani

Bence direk yem at ortaya
"daha ne kadar beni kandırmayı planlıyorsun"gibi.
sağlam ve kendinden emin durmalısın ama
bu böyle gitmez baya sıyırmak üzeresiniz.
Ne kandırması filan der
Ben biliyorum
Kabul etmez
Kafayı sıyırmama az kaldı
Gerçekten içim çok kötü

Ya eşinin seni aldattigina kendini nasıl bu kadar çabuk inandirdigini anlamadım? Soyleki durum iki şeyden ibaret değil mi? 1.Eşini biri faceten eklemiş esin tanımıyorum demiş.
2.Sen o zaman whatsuptan bakmışsın bulamamissin. Sonra tekrar bakmışsın benzer foto varmış....
Eşinin seni aldattigina nerden vardin?

Evet fotoğraflar aynı ve de bu beni şüphe içine sokuyor

Neden hiç bana olmuyor
Hep eşimi buluyor
Bu kadar şey tesadüf olabilir mi

Whatscan yükledim
Eşimin whatsapı görünüyor
Şimdi ona herhangi bir yazı gelince görebilecek miyim
Bilgisi olan var mı

Whatsapp web
Eşimin whatsabında sildiği mesaj olursa ben kendim o mesajı görebiliyor muyum

Evet fotoğraflar aynı ve de bu beni şüphe içine sokuyor

Neden hiç bana olmuyor
Hep eşimi buluyor
Bu kadar şey tesadüf olabilir mi
ya olur niye olmasın... hem bana daha çok eşinin seni aldatıyor olması değil, eşini rahatsız eden bir kadın varmış gibi geldi....

ya olur niye olmasın... hem bana daha çok eşinin seni aldatıyor olması değil, eşini rahatsız eden bir kadın varmış gibi geldi....
Bir kadın neden eşimi rahatsız etsin ki
Çok yakışıklı zengin bir adam değil
Ne diye rahatsız etsin yani
Beni neden kimse rahatsız etmiyor
Rahatsız etme mi kaldı bu devirde

Bence gerçekten bir psikoloğa acil gitmeniz lazım kendinize zarar veriyorsunuz. Gece sabah her an her eşinizin telefonu çaldığında panik halinde araştırıyorsunuz. Ayrıca kadını eşiniz tanımıyorsa faceden eklememiştir. Aradıysa da eşiniz numarasını kaydetmediği sürece whatsapp görülmez. Ben anlayamadım derdiniz ama eşinize güvenmiyorsanız ayrılın bari rahat edin.

Şüphelenmekte haklısın ama bence eşin bir şey yapmıyor. Öyle denk gelmiş sadece yada kadın rahatsız ediyor. Korkusu olan insan, senin yanında o numarayı arayamazdı bana kalırsa. Numarayı da kaydettiysen, whatsapptan eşinle o numaranın online olma durumlarına fln bak ama denk de gelebilir tabi , o da kesin anlama yöntemi değil.

WhatsApp web yükledim eşimin WhatsApp ona bakıyorum
Daha önce hat dökümüne bakmıştım
Birşey bulamadım ama
Yine de resimlerin ayni olması kafamı kurcalıyor
WhatsApp ünü takip ediyorum

Bir kadın neden eşimi rahatsız etsin ki
Çok yakışıklı zengin bir adam değil
Ne diye rahatsız etsin yani
Beni neden kimse rahatsız etmiyor
Rahatsız etme mi kaldı bu devirde
canım ne kadınlar var...
hiç bir özelliği yoksa sen niye evlendin o zaman? sen bence eşine bakış açını değiştir. eşini böyle kuşkular yüzünden itmek yerine kazanmaya çalış..

WhatsApp web te eşimin mesaj silse ben görebiliyor muyum her türlü yazışmayı
Bilenler yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…