Sadece yazdıkları değil gelenler de görünüyor değil midur bakalım eğer şüphelerinde gerçekten haklıysan eninde sonunda whatsupa mesaj gelecek
Ben zaten kendime kaydettimBence gerçekten bir psikoloğa acil gitmeniz lazım kendinize zarar veriyorsunuz. Gece sabah her an her eşinizin telefonu çaldığında panik halinde araştırıyorsunuz. Ayrıca kadını eşiniz tanımıyorsa faceden eklememiştir. Aradıysa da eşiniz numarasını kaydetmediği sürece whatsapp görülmez. Ben anlayamadım derdiniz ama eşinize güvenmiyorsanız ayrılın bari rahat edin.
abartıyorsun canım.isterse aynı fotoğraf olsun bu hiç bir şeyi kanıtlamaz.Ben zaten kendime kaydettim
Kendime zarar verdiğimin farkındayım zaten
Ama ne yapayım bu durumda şüphe etmemek mümkün değil
Sadece bir arama olsa bu kadar olmam
Ama Facebook'tan daha önce arkadaşlık teklif eden bayanla aynı fotoğrafı olunca şüpheye düştüm
daha önceki konularınıza bakarak siz hayatınızdaki herşeyi sorun eden bir tipsiniz ki eşiniz çok çok sabırlı biri ailesiyle olan sorunlarınız felan var ayrıca bence daha fazla üstüne gitmeyinBuradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum
Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi
Yanlışlıkla olmuştur dedim
Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım
Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu
Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde
Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var
Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek
Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam
Benim önüme çıkıyordaha önceki konularınıza bakarak siz hayatınızdaki herşeyi sorun eden bir tipsiniz ki eşiniz çok çok sabırlı biri ailesiyle olan sorunlarınız felan var ayrıca bence daha fazla üstüne gitmeyin
Cevabını bildiğiniz soruyu sormasanız yasen gene kaynanana mı taksan,hangisi daha iyi ki
benim de watsapp profil resmim kalp ve gül o kişi miyim ben yoksa.WhatsApp web yükledim eşimin WhatsApp ona bakıyorum
Daha önce hat dökümüne bakmıştım
Birşey bulamadım ama
Yine de resimlerin ayni olması kafamı kurcalıyor
WhatsApp ünü takip ediyorum
Git dalganı başka yerde geçbenim de watsapp profil resmim kalp ve gül o kişi miyim ben yoksa.
ayrıca bir ara benim face profilimle buradaki 2 üyenin profil resmi aynıydı.bunların ikisi de benmiydim
anlattıklarında üzülecek ne var.geçen gece benim tel çaldı.eşimle yanlış herhalde dedik uyumaya devam ettik.ne yani eşim benden şüphelencek mi şimdiCevabını bildiğiniz soruyu sormasanız ya
Şu anki konumun kaynanayla ilgisi yok
Ve kaç günden beri üzülüyorum
dalga değil lütfen kendin çocuğun ve geleceğiniz için tedavi olun.yazık bebeğede bu kafayla nasıl ilgileniyorsun kiGit dalganı başka yerde geç
Bunda birşey yoK taanlattıklarında üzülecek ne var.geçen gece benim tel çaldı.eşimle yanlış herhalde dedik uyumaya devam ettik.ne yani eşim benden şüphelencek mi şimdi
kalp ve gül kimbilir kaç kişinin profilinde var.sanki olmayacak bir resimden bahsediyorsun.Bunda birşey yoK ta
Daha önce arkadaşlık teklif eden bayanın profil resmi ile WhatsApp resmî aynı olması kafamı karıştırıyor
O kadar çok resim arasından neden aynısı
Bu benim kafamı kurcalıyor
Elimde değil gerçekten
Hat dökümüne baktım numarayı bulamadım
Ama içimde bir ses sürekli kandırıldığımı söylüyor
Ben ister miyim böyle olmayı
Buradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum
Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi
Yanlışlıkla olmuştur dedim
Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım
Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu
Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde
Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var
Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek
Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam
Ben seni anlıyorum ve net bi şekilde aöylüyorum aldatılıyorsun dökümde bulamazsın vatsap üzerinden konuşurlar şu vatsap vebi kur telefonuna app storedan arat vatsap kopyalama die özelden anlatırım sana ben öle yakaladm zor bi durum ve bi kadın şüpheleniyorsa o boşuna değil gerçktenBunda birşey yoK ta
Daha önce arkadaşlık teklif eden bayanın profil resmi ile WhatsApp resmî aynı olması kafamı karıştırıyor
O kadar çok resim arasından neden aynısı
Bu benim kafamı kurcalıyor
Elimde değil gerçekten
Hat dökümüne baktım numarayı bulamadım
Ama içimde bir ses sürekli kandırıldığımı söylüyor
Ben ister miyim böyle olmayı
Senin indirdgn nasil denedinmi. Kodu taramani istedimiWhatsApp web benim kullandığım WhatsApp mı
Nasıl olucak bilemedim
Yükledim ama birşey bulamıyorumBen seni anlıyorum ve net bi şekilde aöylüyorum aldatılıyorsun dökümde bulamazsın vatsap üzerinden konuşurlar şu vatsap vebi kur telefonuna app storedan arat vatsap kopyalama die özelden anlatırım sana ben öle yakaladm zor bi durum ve bi kadın şüpheleniyorsa o boşuna değil gerçkten
WhatsApp web e bakıyorum
Ama hiç birşey yok
Eşimin iş yeri grubu var o yazışmalar görünüyor
Beceremedim mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?