Yine eşimle ilgili

dur bakalım eğer şüphelerinde gerçekten haklıysan eninde sonunda whatsupa mesaj gelecek
Sadece yazdıkları değil gelenler de görünüyor değil mi
Bakıyorum ben de inşallah bildirim gitmiyordur

Ben zaten kendime kaydettim
Kendime zarar verdiğimin farkındayım zaten
Ama ne yapayım bu durumda şüphe etmemek mümkün değil
Sadece bir arama olsa bu kadar olmam
Ama Facebook'tan daha önce arkadaşlık teklif eden bayanla aynı fotoğrafı olunca şüpheye düştüm

abartıyorsun canım.isterse aynı fotoğraf olsun bu hiç bir şeyi kanıtlamaz.

daha önceki konularınıza bakarak siz hayatınızdaki herşeyi sorun eden bir tipsiniz ki eşiniz çok çok sabırlı biri ailesiyle olan sorunlarınız felan var ayrıca bence daha fazla üstüne gitmeyin

daha önceki konularınıza bakarak siz hayatınızdaki herşeyi sorun eden bir tipsiniz ki eşiniz çok çok sabırlı biri ailesiyle olan sorunlarınız felan var ayrıca bence daha fazla üstüne gitmeyin
Benim önüme çıkıyor
Ben durup dururken sorun çıkarmıyorum
Birşeyler yaşanıyor ki ben sinir oluyorum
Ailesiyle ilgili üzerine gitmiyorum zaten
Benim kendi sıkıntım bana yetiyor

WhatsApp web bağlantım gitti
Neden gitmiş olabilir bilmiyorum
Tekrar mı yüklemem gerekiyor

sen gene kaynanana mı taksan,hangisi daha iyi ki

WhatsApp web yükledim eşimin WhatsApp ona bakıyorum
Daha önce hat dökümüne bakmıştım
Birşey bulamadım ama
Yine de resimlerin ayni olması kafamı kurcalıyor
WhatsApp ünü takip ediyorum
benim de watsapp profil resmim kalp ve gül o kişi miyim ben yoksa.

ayrıca bir ara benim face profilimle buradaki 2 üyenin profil resmi aynıydı.bunların ikisi de benmiydim

benim de watsapp profil resmim kalp ve gül o kişi miyim ben yoksa.

ayrıca bir ara benim face profilimle buradaki 2 üyenin profil resmi aynıydı.bunların ikisi de benmiydim
Git dalganı başka yerde geç

Cevabını bildiğiniz soruyu sormasanız ya
Şu anki konumun kaynanayla ilgisi yok
Ve kaç günden beri üzülüyorum
anlattıklarında üzülecek ne var.geçen gece benim tel çaldı.eşimle yanlış herhalde dedik uyumaya devam ettik.ne yani eşim benden şüphelencek mi şimdi

anlattıklarında üzülecek ne var.geçen gece benim tel çaldı.eşimle yanlış herhalde dedik uyumaya devam ettik.ne yani eşim benden şüphelencek mi şimdi
Bunda birşey yoK ta
Daha önce arkadaşlık teklif eden bayanın profil resmi ile WhatsApp resmî aynı olması kafamı karıştırıyor

O kadar çok resim arasından neden aynısı
Bu benim kafamı kurcalıyor
Elimde değil gerçekten

Hat dökümüne baktım numarayı bulamadım

Ama içimde bir ses sürekli kandırıldığımı söylüyor
Ben ister miyim böyle olmayı

kalp ve gül kimbilir kaç kişinin profilinde var.sanki olmayacak bir resimden bahsediyorsun.

benim bahçede çok güzel güllerim var.resmini çekip face de paylaştım.o resmi hiç tanımadığım birinin profilinde gördüm.benim çektiğim bahçemdeki fotoğraf.

Yine eşimle ilgili yerine "yine benim takıntılarım" yazmalıydınız.
Tesadüf olabilir. Ne gördünüz de bu kadar şüphecidiniz bilmiyorum ama daha önce aldatıldıysanız veya bişyeler yakaladıysanız,güvenmiyorsanız ayrılmalıydınız ki hala ayrılmalısınız. Bu şekilde sağlıklı bir evlilik yaşadığınızı düşünmüyorum,herşeyi geçtim sizin psikolojiniz hiç iyi değil bu takıntılar yüzünden.. bence destek almalısınız.

Ben seni anlıyorum ve net bi şekilde aöylüyorum aldatılıyorsun dökümde bulamazsın vatsap üzerinden konuşurlar şu vatsap vebi kur telefonuna app storedan arat vatsap kopyalama die özelden anlatırım sana ben öle yakaladm zor bi durum ve bi kadın şüpheleniyorsa o boşuna değil gerçkten

Yükledim ama birşey bulamıyorum
Sen nasıl şüphelendin ki

WhatsApp web e bakıyorum
Ama hiç birşey yok
Eşimin iş yeri grubu var o yazışmalar görünüyor
Beceremedim mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…