Yine eve geç gelme konusu

Sirf bu yuzden evleniyorum.
Yasim 28 ama kendimi biliyorum.evlensem hep gözüm dari ambarinda kalacak. Her bilet indiriminde,ekstra bir gunluk tatillerde biryerlere gidesim,yollara cikasim geliyor. Birisine ayak uydurmak -biriyle ortak plan yapmak falan beni cok bayiyor.
O yuzden sevsem de,askimdan ölsem de evlenmeyi düşünmüyorum -tamam ya doydum. Artik ikili yasama mutlu mutlu gecebilirim diyene kadar.
Neden kendimi bildiğim halde mutsuz bir evlilik yapayim ki??
Kocanizin sanirim yasi kucuk. 20li yaslar sokakların guzel oldugu - arkadaslarin eglenceli oldugu yaslardir. Ama boyle bir gun orada bir gun burada serseri hayati cok seviyorduysa neden evlendi? Su hareketleri pekala anne babasının evinde yapabilirdi,sorun da cikmazdi zaten

Aslında birlikte de çıkarız gece. Ama benim erken kalkmam gereken bir işim olduğu için erken uyuyorum hafta içi. Orta yol bulabiliriz sanmıştım ama olmuyormuş.

Yani ne bileyim şu durumda benim gözüme çok büyük bir sorun varmış gibi görünmedi. Gittiği yerleri biliyor, bir halt yemediğinden emin olabiliyorsanız mesele olmamalı bence bu. Hafta içi o tek başına bir kez çıkar hafta sonları birlikte çıkarsınız sürer gider böyle.

Arıza çıkar, manyağa bağla, cinnet geçir ve onu tanıma😂
Yani oldukça büyük ve sert tepkili bir kavga olsun, yaptırımları da bolca olsun ki dingonun ahırı olmadığını anlasın o evin.

Varsa programı insaniyet namına söyler, daha önceden belirlenir, istersen sen de program yap vs denir ve bu sürekli olmaz.
Haftada 1 ok, gece 1 yine tamam.
Ama evli bir adam evinden gecenin körü çıkıp gitmemeli ya.
Artık kendimden şüphe duyuyorum. Çok mu dırdır yapıyorum diye. Ama buradaki görüş de olmaması yönünde. Ne tartışmalar ne güzellikle konuşmalar denedim. Yok düzelmiyor.

Eşinizin bekar arkadaş çevresi sanırım bukadar rahat buluşabildiklerine göre onlar evlendikten sonra rahatlarsınız şuan oda onlarla olmasa aklı kalıyor ve çıkıyor Haa haftada bire düşürse ii olur oturun konuşun sıkarsanız daha da sık çıkmaya başlar

Gerisinde bir problemimiz yok. İlgili vs. Bu yüzden bu kadar arada kalıyorum boşanma konusunda zaten.

Yahu böyle bir sebepten boşanılır mı :D Allah aşkına ortada bir problem var ve siz problemi çözmeyi denemek yerine hadi boşanalım diyorsunuz.

Sadece konuşmak ya da tartışmak da bir problem çözüm yöntemi değil bence. Tabi suçlu siz değilsiniz, eşiniz ama bu yuva ikinizin.

Bunu çözünce sorununuz kalmayacaksa çözüm yollarına bakacaksınız...

Sirf bu yuzden evleniyorum.
Yasim 28 ama kendimi biliyorum.evlensem hep gözüm dari ambarinda kalacak. Her bilet indiriminde,ekstra bir gunluk tatillerde biryerlere gidesim,yollara cikasim geliyor. Birisine ayak uydurmak -biriyle ortak plan yapmak falan beni cok bayiyor.
O yuzden sevsem de,askimdan ölsem de evlenmeyi düşünmüyorum -tamam ya doydum. Artik ikili yasama mutlu mutlu gecebilirim diyene kadar.
Neden kendimi bildiğim halde mutsuz bir evlilik yapayim ki??
Kocanizin sanirim yasi kucuk. 20li yaslar sokakların guzel oldugu - arkadaslarin eglenceli oldugu yaslardir. Ama boyle bir gun orada bir gun burada serseri hayati cok seviyorduysa neden evlendi? Su hareketleri pekala anne babasının evinde yapabilirdi,sorun da cikmazdi zaten
35yaşında. Evlenmek için öldü bitti. O hayata doyduğunu çok aşık olduğunu vs söyleyerek ikna etti beni. Ben de sık sık kendisine onu soruyorum. Bekarlık hayatını bu kadar seviyorsan neden evlendin?

Eşinizin bekar arkadaş çevresi sanırım bukadar rahat buluşabildiklerine göre onlar evlendikten sonra rahatlarsınız şuan oda onlarla olmasa aklı kalıyor ve çıkıyor Haa haftada bire düşürse ii olur oturun konuşun sıkarsanız daha da sık çıkmaya başlar
İlginç ama çıktığı arkadaşları da evli. Ondan yüz buluyor zaten.

Artık kendimden şüphe duyuyorum. Çok mu dırdır yapıyorum diye. Ama buradaki görüş de olmaması yönünde. Ne tartışmalar ne güzellikle konuşmalar denedim. Yok düzelmiyor.
Var sizin gibi arkadaşlarım.
İlk evlendiklerinde ‘aman adamı sıkmamayım’ dediler, karışmadılar.
Sonra ‘hayır gitme bu gece’ dediklerinde kavga çıktı, ‘en geç 1 de gel’ deyince kıyametler koptu.
Çünkü adam alıştı ipsiz sapsız sorumsuz duruma.
Çocuklar olunca ise işkence, kadın evde yemek yemeğe fırsat bulamıyor, adam haftada 2 3dışarda gününü gün ediyor.

Yani hazır yeni sayılırken önünü keseceksiniz bunun bir şekilde.
İlla her hafta olması da gerekmez ki, beraber gidersiniz normal saatte dönersiniz.
Ha erkekler anlaşır program yapar, haftada 1 ya da 2 haftada bir, yine insan gibi gece 2 yi görmeden eve gelir.
Ama bu durumdan sizin bilginiz ve rızanız olur.
Çiftler birbirini haberdar etmek ve bir şey yaparken de gönül almak zorundadır bence.
Dünyanın binbir türlü hali var, gece 2 nerde bu adam diye beklemek zorunda değilsiniz siz.

Selam kızlar. Daha önce de aslında benzer konular açmıştım. Çözüldü zannediyordum ama çözülmemiş. Konu eşimin eve geç gelmeleri, dışarı çıkma aşkı. 1.5 yıllık evliyim. Gece 3e 4e kadar dışarılarda arkadaşlarıyla takılan, gecenin sonunu bi türlü getiremeyen bir eşim var. Konuşarak, kavgayla vs çok uğraştım. O 3 4 1e indi. Ama asla benim eşim rahatsız oluyor deyip bitmedi. Hergün değil haftada 1 2 ama gerçekten çok mutsuzum bu konuda. Son olayda da ben uyuduktan sonra çorba içmeye gitmiş. Bi uyandım yok. 1 saatin sonunda aradım neredesin diye. Çorba içiyorum dedi. Yarım saat sonra geldi. Gelince tabiki kavga kıyamet. Bi de kendi arabasını ihtiyacı olmadığı halde kıyamayıp ablasına verip benim arabamla çıkmıştı. Bıktığımı, bundan sonra ne isterse yapabileceğini, sormayacağımı söyledim ama benim arabamla çıkma insanlar ertesi gün bana arabanız şurdaydı burdaydı demesin dedim. Bu arada gece 2. İlk defa bana bu kadar bağırdı. Apartmana rezil olduk yani. İşte benim arabama bi daha elini sürmezmiş filan. Arabasında benim yedek anahtarım vardı gitti gece gece onu getirdi verdi bana. Ben de sinirlendim giyindim çıktım. Bi de otoparkta bağırdı nereye gidiyorsun filan diye. Neyse ben de biraz dolandım arabayla. Bi sefer arayacağım aç diye mesaj attı açmadım. İşte sana aç dedim gereğini yapacağından şüphem yok yap o zaman yazdı. Ben de peki yazdım. Ertesi gün de seninle yüzyüze gelmek istemiyorum anlayış gösterirsen sevinirim yazdım. Şimdi konuşmuyoruz 2 gündür. Akşam geç gelip salonda yatıyor. Ben de yatmış oluyorum o geldiğinde.Eşimin serseri gibi dışarılarda dolaşmasından çok rahatsızım. Benimle vakit geçirmiyor ilgilenmiyor diyemem ama çok kırgınım. Bana o kadar bağırmasına, gereksiz bir gurur yapıp küsmesine, ayrı yatmasına... Tavrım ne olmalı? Ne yapmalıyım? Boşanmak da dahil olmak üzere tüm önerilere açığım.
Bu yarz seyler okuyunca uzuluyorum hayallerle evlenip hayatlarla karsilasmak
Gece ne isi var corbacida evde pisip yenmiyomu bu corba Allah askina sende o zaman kafana gore ben cikiyorum corbaciya de bakalim napiyi vurmaya bike kalkar Allah bilir ERKEK ya (tobe estgfrllh)
Evliligini karsilikli sorgula ciddiyetini anlasin en azindan bu sekilde ben yurutemem bekar degilsin evli bi adamsin yuzune vur

Gerçekten çok şaşırdım şuan demekki birbirlerini gazlıyolar onların eşlerini tanıyorsanız sizde birlik olun çıkmalarını engelleyin en azından hepiniz aynı anda arayın eve gelin diye geçe kalmamalarını sağlayın

Yahu böyle bir sebepten boşanılır mı :KK70: Allah aşkına ortada bir problem var ve siz problemi çözmeyi denemek yerine hadi boşanalım diyorsunuz.

Sadece konuşmak ya da tartışmak da bir problem çözüm yöntemi değil bence. Tabi suçlu siz değilsiniz, eşiniz ama bu yuva ikinizin.

Bunu çözünce sorununuz kalmayacaksa çözüm yollarına bakacaksınız...
Ama çözüm yolu bulamıyorum işte 1.5yıldır. Geri kalan yanlarına çok güvendiğinden bu kadar rahat bence. Ama artık benim sabrım kalmadı. Emin olunmaz biliyorum ama aradığım her an açmasından, davranışlarından vs biliyorum aldatma değil. Dışarıya çıkmayı çok seviyor.

Evlenmeden önce de böyle miydi eşiniz?

Haftada bir dışarı çıkmak normal geliyor bana ama 3-4 kadar dışarıda durup ne yaptığı da önemli. Hayat tarzınız aynı mı eşinizle ?

Benim eşimde dışarı çıkar ama geliş saati ve gittiği ortamlar belli olduğunu için aramızda sorun olmaz.

Eşinizin ki başka bir boyuta geçmiş o saatlerde kadar ne yapıyor bu adam o da düşündürürdü beni ve kabul edilecek bir konu değil.

Sakinleştikten sonra tekrar konuşun ama olmuyorsa olmuyordur, sizin sinirleriniz bozulur böyle bir evlilikte.
Ben de eminim nerede olduğuna. Ama işte sinirlerim bozuluyor benim. Rahatsız olduğumu bile bile yapmasından. Bekarken de böyleymiş bence. Ben farkına varamamış ona inanmayı seçmişim.

Haftada bir iki calisan bir insan icin cok geldi bana, gece 3 4 diyorsunuz cunku.
Ama isi farkli mesai saatlerinde ise, biraz o tarz meslek sahiplerinin hayatlari duzensiz oluyor gordugum, yine de tabi duzen istemek hakkiniz.

Haftada bir iki calisan bir insan icin cok geldi bana, gece 3 4 diyorsunuz cunku.
Ama isi farkli mesai saatlerinde ise, biraz o tarz meslek sahiplerinin hayatlari duzensiz oluyor gordugum, yine de tabi duzen istemek hakkiniz.
Evet işe belli bir gitme saati yok. Benimse var. Bence de sorun buradan başlıyor . İstiyor ki birlikte o saatlere kadar dışarıda olalım. Ama mümkün olmayınca kendi çıkıyor.

Evet işe belli bir gitme saati yok. Benimse var. Bence de sorun buradan başlıyor . İstiyor ki birlikte o saatlere kadar dışarıda olalım. Ama mümkün olmayınca kendi çıkıyor.

Yani cok zor.
Benim kardesim de cok evcimendir, esi ise parti adami.
Valla nasil yapiyorlar bilemiyorum ama uzun zamandir evliler, yurutuyorlar bir sekilde.
Ama siz mutlu degilseniz degisir diye omrunuzu feda etmeyin.

o ne yapıyorsa sen de onu yap . demekki empati yap kendini benim yerime koy üzülüyorum gbi bir konuşmadan anlayacak bir tip değil . bazı insanlara yaşattığını yaşatmak gerekli seni anlaması için

Back
X