- 30 Eylül 2022
- 82
- -8
- 1
- 31
- Konu Sahibi yorgunkizz
Bence yok yaNi yokmuş bende bunu yeni yeni öğreniyorum görüyorumSizin evliliginizde var miymis peki ask ben pek goremedim de. Bu adamdan olmaz bence donmeyin geri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yok yaNi yokmuş bende bunu yeni yeni öğreniyorum görüyorumSizin evliliginizde var miymis peki ask ben pek goremedim de. Bu adamdan olmaz bence donmeyin geri.
Papuayenigine mesafe olarak yeterli olacaktirSizde uzak mı durmalıyım ondan
E sen boşa niye onun keyfini bekliyosun? Boşanmaya niyetin varsa ver mahkemeyeEn basından anlatıyorum benim güzel arkadaşlarım eşim eski esinin bir yakının cenazesine gitmek istemesiyle başladı herşey kavgamız burada basladı bana saçma geldi eski esinin yakınının cenazesine gitmesi eski eşi arayıp haber verdi Buda bi hevesle gidicem diye tutturdu sonra kavga etmeye başladık konu uzadı sürekli bana boşanalım boşanalım diyor ilk zamanlar mahvoluyordum bu cümlelerde ama attık beynimin içine işledi direk tamam diyebiliyorum sonra ama hiç bişey olmamış gibi geri geliyor dün kavgamızda evi artık otel gibi kullanacağını olmasam da olacağını söyledi bende tamam ayrılalım dedim yine yanaşmadı annenleri arayacağım dedi ona da tamam dedim gece 3 de geldi eve yattı uyudu ben sabah işe gittim o gitmedi bugün yazdım artık eve gelecekmisin diye belli olmaz gelmeyeceğim bilirim dedim ve biz evleneli 4 ay oldu daha bende gelmeyeceksen ben gidiyorum anneme dedim gitme gelicez işte dedi bi baktım ki kahve de içip kumar oynuyor yaNi bana diyor ki sen evde bekle ben keyfimi yapıp geleyim bende çıktım anneme geldim
4 ay mıEn basından anlatıyorum benim güzel arkadaşlarım eşim eski esinin bir yakının cenazesine gitmek istemesiyle başladı herşey kavgamız burada basladı bana saçma geldi eski esinin yakınının cenazesine gitmesi eski eşi arayıp haber verdi Buda bi hevesle gidicem diye tutturdu sonra kavga etmeye başladık konu uzadı sürekli bana boşanalım boşanalım diyor ilk zamanlar mahvoluyordum bu cümlelerde ama attık beynimin içine işledi direk tamam diyebiliyorum sonra ama hiç bişey olmamış gibi geri geliyor dün kavgamızda evi artık otel gibi kullanacağını olmasam da olacağını söyledi bende tamam ayrılalım dedim yine yanaşmadı annenleri arayacağım dedi ona da tamam dedim gece 3 de geldi eve yattı uyudu ben sabah işe gittim o gitmedi bugün yazdım artık eve gelecekmisin diye belli olmaz gelmeyeceğim bilirim dedim ve biz evleneli 4 ay oldu daha bende gelmeyeceksen ben gidiyorum anneme dedim gitme gelicez işte dedi bi baktım ki kahve de içip kumar oynuyor yaNi bana diyor ki sen evde bekle ben keyfimi yapıp geleyim bende çıktım anneme geldim
Kimden?İki gündür olanlardan sonra dün gece eve 3 de geldi kahvedeymiş
Dünden beri de hiç konuşmadık zaten en son bu akşam yazdım eve gelecekmisin diye belli olmaz dedi bende iyi o zaman Annemlere gidiyorum ben dedim ben geç gelirim gitme evde kal dedi bende yine de anneme geldim
Sizde uzak mı durmalıyım ondan
Hahhahahah sesli kahkaha attımmmNe anlattiginizi anlamadim desem? Muhtemelen buralarda taninan unlu birisiniz ve herkes sizin hayatinizi biliyor. Ben bilmedigim icin lutfen kusuruma bakmayin.
bir daha geri dönmeyin ama madem gittinizEn basından anlatıyorum benim güzel arkadaşlarım eşim eski esinin bir yakının cenazesine gitmek istemesiyle başladı herşey kavgamız burada basladı bana saçma geldi eski esinin yakınının cenazesine gitmesi eski eşi arayıp haber verdi Buda bi hevesle gidicem diye tutturdu sonra kavga etmeye başladık konu uzadı sürekli bana boşanalım boşanalım diyor ilk zamanlar mahvoluyordum bu cümlelerde ama attık beynimin içine işledi direk tamam diyebiliyorum sonra ama hiç bişey olmamış gibi geri geliyor dün kavgamızda evi artık otel gibi kullanacağını olmasam da olacağını söyledi bende tamam ayrılalım dedim yine yanaşmadı annenleri arayacağım dedi ona da tamam dedim gece 3 de geldi eve yattı uyudu ben sabah işe gittim o gitmedi bugün yazdım artık eve gelecekmisin diye belli olmaz gelmeyeceğim bilirim dedim ve biz evleneli 4 ay oldu daha bende gelmeyeceksen ben gidiyorum anneme dedim gitme gelicez işte dedi bi baktım ki kahve de içip kumar oynuyor yaNi bana diyor ki sen evde bekle ben keyfimi yapıp geleyim bende çıktım anneme geldim
Sürekli eşinizin eski eşiyle alakalı konu açmaktan usanmadınız mı gerçekten? Üstelik şiddete uğradığıniz bir evlilikte tek derdiniz eski eş mi?En basından anlatıyorum benim güzel arkadaşlarım eşim eski esinin bir yakının cenazesine gitmek istemesiyle başladı herşey kavgamız burada basladı bana saçma geldi eski esinin yakınının cenazesine gitmesi eski eşi arayıp haber verdi Buda bi hevesle gidicem diye tutturdu sonra kavga etmeye başladık konu uzadı sürekli bana boşanalım boşanalım diyor ilk zamanlar mahvoluyordum bu cümlelerde ama attık beynimin içine işledi direk tamam diyebiliyorum sonra ama hiç bişey olmamış gibi geri geliyor dün kavgamızda evi artık otel gibi kullanacağını olmasam da olacağını söyledi bende tamam ayrılalım dedim yine yanaşmadı annenleri arayacağım dedi ona da tamam dedim gece 3 de geldi eve yattı uyudu ben sabah işe gittim o gitmedi bugün yazdım artık eve gelecekmisin diye belli olmaz gelmeyeceğim bilirim dedim ve biz evleneli 4 ay oldu daha bende gelmeyeceksen ben gidiyorum anneme dedim gitme gelicez işte dedi bi baktım ki kahve de içip kumar oynuyor yaNi bana diyor ki sen evde bekle ben keyfimi yapıp geleyim bende çıktım anneme geldim
Bazı herifler çok kıymetli. O kadar falsosuna rağmen kapış kapış gidiyor. Vay be.Sürekli eşinizin eski eşiyle alakalı konu açmaktan usanmadınız mı gerçekten? Üstelik şiddete uğradığıniz bir evlilikte tek derdiniz eski eş mi?
Hakikaten ya. Ağız burun kırılıyor yine de kocam da kocam diye dolanıyorlar.Bazı herifler çok kıymetli. O kadar falsosuna rağmen kapış kapış gidiyor. Vay be.