YİNE EVE GELMEYECEKMİŞ

Kadinlarin cogu siddete, aldatmaya maruz kalsa ekonomik gucu yerinde bile olsa bosanmiyor. Bu yuzden bosanmis bir erkekle evlenecek olsam kesinlikle herseyini arastirirdim. Adam gibi dogru duzgun, anlasamadigi icin bosanan erkek sayisi cok az. Gordugunuz gibi sizin esinizde kumarbazmis. Eski esiyle ask olmamasi falan bahane yani. Aranizda gecen diyaloglar bile sacma, iki cocugun evliligi gibi. Bosanmak istiyorsa anlasin ve bosanin. Bu evliligi cocukla taçlandırmak gibi bir hata yapmayin

En basından anlatıyorum benim güzel arkadaşlarım eşim eski esinin bir yakının cenazesine gitmek istemesiyle başladı herşey kavgamız burada basladı bana saçma geldi eski esinin yakınının cenazesine gitmesi eski eşi arayıp haber verdi Buda bi hevesle gidicem diye tutturdu sonra kavga etmeye başladık konu uzadı sürekli bana boşanalım boşanalım diyor ilk zamanlar mahvoluyordum bu cümlelerde ama attık beynimin içine işledi direk tamam diyebiliyorum sonra ama hiç bişey olmamış gibi geri geliyor dün kavgamızda evi artık otel gibi kullanacağını olmasam da olacağını söyledi bende tamam ayrılalım dedim yine yanaşmadı annenleri arayacağım dedi ona da tamam dedim gece 3 de geldi eve yattı uyudu ben sabah işe gittim o gitmedi bugün yazdım artık eve gelecekmisin diye belli olmaz gelmeyeceğim bilirim dedim ve biz evleneli 4 ay oldu daha bende gelmeyeceksen ben gidiyorum anneme dedim gitme gelicez işte dedi bi baktım ki kahve de içip kumar oynuyor yaNi bana diyor ki sen evde bekle ben keyfimi yapıp geleyim bende çıktım anneme geldim
E sen boşa niye onun keyfini bekliyosun? Boşanmaya niyetin varsa ver mahkemeye

En basından anlatıyorum benim güzel arkadaşlarım eşim eski esinin bir yakının cenazesine gitmek istemesiyle başladı herşey kavgamız burada basladı bana saçma geldi eski esinin yakınının cenazesine gitmesi eski eşi arayıp haber verdi Buda bi hevesle gidicem diye tutturdu sonra kavga etmeye başladık konu uzadı sürekli bana boşanalım boşanalım diyor ilk zamanlar mahvoluyordum bu cümlelerde ama attık beynimin içine işledi direk tamam diyebiliyorum sonra ama hiç bişey olmamış gibi geri geliyor dün kavgamızda evi artık otel gibi kullanacağını olmasam da olacağını söyledi bende tamam ayrılalım dedim yine yanaşmadı annenleri arayacağım dedi ona da tamam dedim gece 3 de geldi eve yattı uyudu ben sabah işe gittim o gitmedi bugün yazdım artık eve gelecekmisin diye belli olmaz gelmeyeceğim bilirim dedim ve biz evleneli 4 ay oldu daha bende gelmeyeceksen ben gidiyorum anneme dedim gitme gelicez işte dedi bi baktım ki kahve de içip kumar oynuyor yaNi bana diyor ki sen evde bekle ben keyfimi yapıp geleyim bende çıktım anneme geldim
4 ay mı🥺 sizinde mi ikinci evliliğiniz. Niye bu adamla hala aynı evdesiniz? Dışarı eşyalarını altın kapınızın kilidini değişin gitsin nerde ne yiyorsa yesin. P*vy*na gidiyordur belki de. Ya da ilk eşinin yanına. Böyle sabretmek eziyet değil mi zaten evli sayılmazsınız anlattığımız şeye bakılırsa.

İki gündür olanlardan sonra dün gece eve 3 de geldi kahvedeymiş
Dünden beri de hiç konuşmadık zaten en son bu akşam yazdım eve gelecekmisin diye belli olmaz dedi bende iyi o zaman Annemlere gidiyorum ben dedim ben geç gelirim gitme evde kal dedi bende yine de anneme geldim
Sizde uzak mı durmalıyım ondan
Kimden?

Eski eşinin bunu kumarbaz olduğu icin kapıya koymuş olması o yüzden bu adamın cenazeyi bile bahane etmiş olması ihtimali?? Bence iyice düşünün ama devamlı boşanma ağzında sizi tehdit etmesi çok kötü sizi ciddiye almıyor sanırım öyle diyip sonra uyuması falan .. Allah yardımcınız olsun ciddi şekilde konuşun artık hakkınızda en hayırlısı olsun . Bu süreçte iyi korunun

Allah aşkına kahvede ne yapıyor🤦‍♀️ ergenken evleneceğim adamı kıskanırım ben dışarıda sokakta dolaşmasın ya hep evde otursun ya da kahvelerde otursun oh orda hiç kadın yok ne güzel diyordum ahajsjf allah korusun ya kahvenin ne batak olduğunu neredeyse yeni yemi öğrendim bende gayet masum ali rıza beyin takıldığı gibi çay iç otur dertles hos sohbet muhabbet misali bir mekan sanıyorum 🤢 birde oturduğu yerden emir vermiş paşa hazretleri

bir daha geri dönmeyin ama madem gittiniz
eski eşe şirin görünecek yaa hayret bişey

sizden boşanırsa eskisi evlenecek mi onla bakalım

eski eşi eşinize neden haber veriyor ne münasebet yani

Sürekli eşinizin eski eşiyle alakalı konu açmaktan usanmadınız mı gerçekten? Üstelik şiddete uğradığıniz bir evlilikte tek derdiniz eski eş mi?

Sürekli eşinizin eski eşiyle alakalı konu açmaktan usanmadınız mı gerçekten? Üstelik şiddete uğradığıniz bir evlilikte tek derdiniz eski eş mi?
Bazı herifler çok kıymetli. O kadar falsosuna rağmen kapış kapış gidiyor. Vay be.

Back
X