yıne facee

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
kızlar size birşey soracam fikri olanların yorumlarını bekliyorum..Erkek arkadaşımın eski sevgilinin profılıne bakmasıyla ilgili konu açmıştım..fakat kız resim koymuyor.ama kızın kuzeni kızla çekildiği her kareyi kendi facene atıyor..erkek arkadasımda ordan bakıyor.kızın facedeki resimleri herkese acık yapmasını nasıl engellerim..öyle bir şeyden rahatsız olsun ki herkese acık yapmasın

kızın rahatsız olup resim koymaması mı önemli, yoksa erkek arkadaşının o resimlere bakmayacağından emin olman mı?? bence ikincisi..

İlginç.Erkek arkadaşınızın resimlere bakmasını bu şekilde önlemek yerine neden onunla konuşmuyorsunuz.Ne bilim ben böyle birşeyi öğrensem eski kız arkadaşını unutamadığını düşünür direk ondan hesap sorardım.Tamam bir şekilde görmesini engelledin artık erkek arkadaşın fotoları göremiyor ya onun beynindeki düşünceleri nasıl sileceksiniz?

kızın rahatsız olup resim koymaması mı önemli, yoksa erkek arkadaşının o resimlere bakmayacağından emin olman mı?? bence ikincisi..

her ikiside...kız resim koymasın erkek arkadasımda bakmasın.ben bıle merak edıp tanıdıklarıma bakıyorum

her ikiside...kız resim koymasın erkek arkadasımda bakmasın.ben bıle merak edıp tanıdıklarıma bakıyorum:44:

Mesaj tekrarıııı...

Son düzenleme:

her ikiside...kız resim koymasın erkek arkadasımda bakmasın.ben bıle merak edıp tanıdıklarıma bakıyorum

Son düzenleme:

ee erkek arkadasın bakmıyorum dediğinde hıc bakmıcakmı sen bundan emın olabılecekmsın

Çok tuhaf... Bakıyor ve sen biliyorsun. Biliyorsun ve normal karşılıyorsun... Sevgiline hesap sormak yerine ki en doğal hakkın, kız kapasın da bakamasın istiyorsun. Kısıtlamalardan dolayı bakmayacak olmasındansa kendisinin yeni bir sevgilisi olduğunu hatırlayıp eskiye bakmaması lazım...

bence kızın resimleri paylaşmamasını engellemeye çaılışıcağına erkek arkadaşınla konuş bakmak isteyen her şekilde bakar

Unutmuşsa niye bakıyor ki ? Bence faceni dondurt ne alaka eski sevgilisine bakıyormuş valla ohh ne rahat..

Unutmuşsa niye bakıyor ki ? Bence faceni dondurt ne alaka eski sevgilisine bakıyormuş valla ohh ne rahat..

Bu çözüm değil ki ya. Zaten Facebook hiçbir zaman problem olmaz. Problem çıkaran birliktelikteki iki kişiden biridir ve güven problemidir. Benim eklemesinden ve ya bakmasından rahatsız olduğum bi'şeyi sevgilim yapıyosa bile bile, burada facebookun ne suçu var.

Fotoğrafa bakamaz belki ama beyninde onu düşünmesini nasıl donduracak arkadaş?

Zaten böyle bir konu benm için ayrılık sebebi ama arkadaş durumu kabullendiği için olayın sadece facebook kısmına yorum yaptım

Benim arkadaşımda var eski sevgililerini unutsa bile onların ne yaptığına bakan ama sen bu durumdan rahatsız olduysan tek çözüm erkek arkadaşına söylemen gibi gözüküyor.Çünkü diğer türlü kızın rahatsız olup ve ya başka nedenlerden genele kapatacağını sanmıyorum.

belki bakıp bakıp "iyi ki ayrılmışız şimdi ne kadar şanslıyım yeni sevgilim daha güzel" diyordur.. bırak elleşme baksın bırak =))

belki bakıp bakıp "iyi ki ayrılmışız şimdi ne kadar şanslıyım yeni sevgilim daha güzel" diyordur.. bırak elleşme baksın bırak =))

Şakadır umarım

Ya hepimizin merak edip bakmışlığı vardır da kaçımızın yeni sevgilisi bilir bu durumu? Kaldıki kaçımız yeni sevgilimize "aşıkken" düzenli bir şekilde eski sevgilinin fotoğrafına bakıyoruz?

aynen öyle.erkek arkadaşımdan eminim kızın faceine bakmıyacağı konusunda ama işimi garantiye almak isterim..

Bence çözüm olan tek şey erkek arkadaşınla konuşman.
Yani sen hayatında varken neden eskiye bakıyor anlamış değilim...

Kızın resim koymasını engelleyeceğine, sevgilinin eski sevgilinin resimlerine bakmasındaki amacı anla..

Bence sevgilinini eski sevgilisini ve kuzenini tümden imha ettir ortada ne fotoğraf çekilecek ne de çekilen fotoğrafları facebooka yükleyecek kimse olmaz ve erkek arkadaşın da olmayan fotoğraflara bakamaz nasıl fikir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…