kızın rahatsız olup resim koymaması mı önemli, yoksa erkek arkadaşının o resimlere bakmayacağından emin olman mı?? bence ikincisi..
kızın rahatsız olup resim koymaması mı önemli, yoksa erkek arkadaşının o resimlere bakmayacağından emin olman mı?? bence ikincisi..
İlginç.Erkek arkadaşınızın resimlere bakmasını bu şekilde önlemek yerine neden onunla konuşmuyorsunuz.Ne bilim ben böyle birşeyi öğrensem eski kız arkadaşını unutamadığını düşünür direk ondan hesap sorardım.Tamam bir şekilde görmesini engelledin artık erkek arkadaşın fotoları göremiyor ya onun beynindeki düşünceleri nasıl sileceksiniz?
Unutmuşsa niye bakıyor ki ? Bence faceni dondurt ne alaka eski sevgilisine bakıyormuş valla ohh ne rahat..
Bu çözüm değil ki ya. Zaten Facebook hiçbir zaman problem olmaz. Problem çıkaran birliktelikteki iki kişiden biridir ve güven problemidir. Benim eklemesinden ve ya bakmasından rahatsız olduğum bi'şeyi sevgilim yapıyosa bile bile, burada facebookun ne suçu var.
Fotoğrafa bakamaz belki ama beyninde onu düşünmesini nasıl donduracak arkadaş?
belki bakıp bakıp "iyi ki ayrılmışız şimdi ne kadar şanslıyım yeni sevgilim daha güzel" diyordur.. bırak elleşme baksın bırak =))
Şakadır umarım
Ya hepimizin merak edip bakmışlığı vardır da kaçımızın yeni sevgilisi bilir bu durumu? Kaldıki kaçımız yeni sevgilimize "aşıkken" düzenli bir şekilde eski sevgilinin fotoğrafına bakıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?