- 11 Eylül 2014
- 104
- 12
- 33
- 34
- Konu Sahibi VaneSsa___
-
Tabi saygı duyarm yorumunuza ama elimde dğl çok rahatsz oldum yengesi küçük kardeşinn eşi 2sene önce evlendiler,bilmiyorum nasıl çözülcek bi sorun hiç sevmiyorum dediği kızın sözüne değer veriyomuş gibi davranıyo sanki o karer vericek ne zaman gideceklerineelti konusundada haksizsiniz,kac senelik yengesi sormasi gayet dogal
Tabi saygı duyarm yorumunuza ama elimde dğl çok rahatsz oldum yengesi küçük kardeşinn eşi 2sene önce evlendiler,bilmiyorum nasıl çözülcek bi sorun hiç sevmiyorum dediği kızın sözüne değer veriyomuş gibi davranıyo sanki o karer vericek ne zaman gideceklerine
Elti konusunda haklıyım ve çok kızgınım ama evt abarttım kuzen konusunda kız büyüyüncede öyle olmasından korktum sanırım
Kız benden de küçük.belki sizin eltiniz ölçülü biridir o yüzden benimki öyle değil ki nerde duracağını bilmeyen biri nişanlımda biraz yumuşak yüzlü çok yüz verdiğini düşünüyorum inş konuşup halledebiliriz bu konuyu diğer kardeşinn eşiyle ilgili bi sorunum olmadı meselakiskanclik duygularinizi bir kenara birakin,eltinizi ablaniz gibi görüp degerlendirin
benimde eltim var esimden ufak ,sohbetleri beni hic rahatsiz etmedi etse kendimde sorun arardim
evlendikten birde cocuk sahibi olduktan sonra kiskancligin cok azalacak yada bitecek ama bu zaman icerisinde kendinizi frenlemeyi ögrenin ,nisanliniz bunalip nikahtan vazgecebilir hakkidirda böyle devam ederse
Kız benden de küçük.belki sizin eltiniz ölçülü biridir o yüzden benimki öyle değil ki nerde duracağını bilmeyen biri nişanlımda biraz yumuşak yüzlü çok yüz verdiğini düşünüyorum inş konuşup halledebiliriz bu konuyu diğer kardeşinn eşiyle ilgili bi sorunum olmadı mesela
Aslında çok kıslanç görünmüyosun ama anlattıklarına göre:) bu anlattıklarının biri olsa biz nişanlımla çoktan ayrılmıştık sanırım:)
İyi anlaşmamalı saymamalı diycm olmyck o zaman şöyle diyim sohbet ortamı olur konuşulur gerekdiğinde konuşulur fazlası beni rahatsz eder bir de onu sayması çok saçma herkes eşini saysınbenim eltim sen sakrak biridir,severim öyle insanlari
ölcü yabancilara yeni tanistigimiz insanlara koyariz,demekki nisanlin yengesiyle iyi anlasiyor yengesini sayiyor
bunlari takmayin nasil gelinlik sececeksiniz dügününüz nerde olacak bunlari konusun
evlendikten sonra güven saglandimi kiskancligin zerresi kalmiyor,mutluluklar .. iyi geceler
Alıntı yaptım sanıyorum güya:)yukarda uzunca bşyler anlatan bi arkadaşn mesajna cvp verydm olmamışKime bu
Alıntı yaptım sanıyorum güya:)yukarda uzunca bşyler anlatan bi arkadaşn mesajna cvp verydm olmamış
İnanmıyorum, benim de mutasıp çok tanıdığım var, ama bu kadarını görmedim. Sıkıntılı bir kafa yapınız var, daha çok canınız sıkılır sizin, sorun olmayan şeyden sorun üretebiliyorsunuz, n'olmuş eltine sorsa, o da zaten KV'de ye soracak değil mi? 10 yaşında üstelik kuzeni olan bir çocuğu kıskanmak ne demek.İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir
Pardon hastamısınız? On yaşında çocuğun sarılmasına rahatsız oluyorsanız büyüyor die direk doktora gidin. Allahım akıl fikir ihsan eylesin size inanın başka bişey diyemicem yoksa kalbiniz kırılcak...İyi geceler hanımlar ben yine direk konuya gircem.aslında şimdi çk mutlu olmam gerekirdi çünkü bu akşam benim nişanım vardı evde aile arasında..herşey güzeldi aslında ama bana zehir oldu.
Sorun benim kıskançlık yapmam.birincisi nişan takldı yemek yendi oturdk öyle sohbet ediyo herkes bi yerde nişamlım eltime dediki kaç gibi kalkarsınz ne zamn geleyim ben.(nişan sadece bayanlara oldu erkek olarak sadece nişanlım vardı oda nişandan snra gidecekti.sabh erkeklere yemk verilmişti yani ikiye bölünerek yapıldı)işte ben tabi sinir oldum hayır yani annene sorsana ona soracağına omu karar veriyo!savunması annem orada yoktu oldu yani o an oturduğumuz yerde değildi ama bu neden olamaz.
İkincisi 10yaşında kız kuzeni var otururken gelip nişanlıma sarıldı öptü ben tabi yine sinir oldum tmm şimdi çocuk ama büyüyo sonuçta hep böylemi olacak.bu konuyuda konuştum az önce abartysn dedi snra tmam dedi ama canım çok sıkkın resmen zehir oldu herşey bana tabi kuzeninin eşitlede sohbeti ayrı bi dert ama en çok eltmle olan sohbeti üzüyo beni mesafe herzaman daha güzel değilmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?