Yine geldim çünkü dertten nefesim kesildi

brenda chenowith

Kır zincirini, kes iplerini.
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.690
3.429
53
Öncelikle nasılsınız? 2 senedir hayatımda olan ve beni çok sevdiğini bildiğim, emin olduğum söz tarihimizin kesinleştiği kişiden birkaç gün önce ayrıldım. Çünkü son bir iki aydır ilgisizdi yani bariz bir sorun yoktu, aşırı sadıktı vs. Ama her zaman aşırı ilgiliydi ve bu tavrından bir şeyler eksilmişti. Üstelik ben de yalnız biriyim hiç arkadaşım yok nefes alamıyorum zaten. Bunu ona açık yüreklilikle söyledim dikkat et dedim çok kırılıyorum ben hep ortada bir şey yok deyip geçiştirdi.
Geçenlerde arkadaşlarıyla dışarı çıktı eve dönmesini bekliyordum aramız da gayet iyiydi uzun zamandan sonra ama nedense arkadaşlarıyla görüşünce bir haller oluyor kendisine. Eve dönmesini geç saate kadar bekledim konuşmak için pek konuşamamıştık. Ve o bana kısa kısa saçma cevaplar vererek arkadaşlarıyla konuşmaya devam etti bana asla gecenin bir yarısı bu kadar vakit ayırmazdı. Kırıldığımı söyledim beni aradı ve bağırdı telefonu kırarım dedi kapattım ben de. Ve o kadar üzüldüm ki beni kırmasına ben seni böyle tanımadım beni sevmiyorsun ayrılmak istiyorum ben dedim. O da tamam ya yazdı düşünün bu kadar umrunda olmadım. Ve online olarak saatlerce ben tek başıma üzülürken keyifle arkadaşlarıyla konuştu. Sabah da dün gece yok yere kavga çıkardın yine dedi ben de kavga çıkarmadım kırıldım ilgilenmiyordun bana göstermediğin ilgiyi benden başka herkese göstermen üzdü dedim o da bana yine takıntılısın, bıktım bunlardan gibi cümleler kurdu ve yine sinirli tavırlar gösterdi. Daha bir hafta önce sana çok daha özenli ve hassas davranacağım işten dolayı diye söz vermişti ama yine aynı kişiydi. Bunun sonu gelmez sandım. Yeter seni istemiyorum dedim. O da tamam dedi. Çok ilgisizdi, tanıdığım kişiyle alakası kalmamıştı. Mecburen ayrıldım ve hiç umursamadı. Bunaldım buraya içimi döktüm.

Sevgiliyle kavga etmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Kendine ait hayatın olmalı sevgilin merkezin olamaz

En büyük problemim buydu benim. Bir anda yaşadığım şehir değişti, işimi kaybettim ve tek bir arkadaşım bile kalmadı. Hatam sanırım yalnızlığımı ona açık yüreklilikle açmak oldu.

Sevgilinizi triplerinizle bunaltmis olabilir misiniz

Muhtemelen bunalttım. Ama madem bunaldı benimle paylaşıp hayatımdan çıkabilirdi ya da bunalıyorum diyebilirdi. Durmadan benim seninle ilgili bir sorunum yok deyip durdu. Ama biraz da sebeplere bakmak gerekir böyle ilgisiz biri değildi ve alışkın olmadığım şekilde ilgisizleşmeye başladı. Boş trip atmadım hiçbir zaman sadece bunların beni rahatsız ettiğini söyledim rahatsız olduğumda.

Evliliğin fragmanı gibiydi,fazla şey beklemeyiniz bu yaratıklardan çünkü fazlası yok....

Valla değişiyormuş insanlar ya ben nazar değdirdiğim bu çocuğa iki senedr değişmiyor diye anlatıp durdum artık batıl inançlarım oluşmaya başladı, geçenlerde yüzüğümü denettim komşuya ondan mı acaba valla dengem şaştı.

Valla değişiyormuş insanlar ya ben nazar değdirdiğim bu çocuğa iki senedr değişmiyor diye anlatıp durdum artık batıl inançlarım oluşmaya başladı, geçenlerde yüzüğümü denettim komşuya ondan mı acaba valla dengem şaştı.
İstemsizce güldüm:)yok onunla alakası olduğunu sanmam,acaba siz bu ara fazlaca üzerine düşmüş,onun tavırlarına yoğunlaşmış olabilir misiniz,çünkü anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Biz kadınlar biraz fatura kesmeyi severiz,acep muhasebe işine el atmış olabilir misiniz?

Önceden senin yanında olmak yalnızlığını dindirmene yardımcı olmaktan keyif alıyormuş sanırım.
Fakat artık bu görevinden sıkılmış gibi geldi bana.

Belki sende sosyalleşme adına beklediği bir gelişme görmediğinden
Belki monotonluktan..

Biraz zaman hem ona hem sana iyi gelir.

Bu kadar asosyal olmaniz normal degil. Arkadasiniz cevreniz yok, nefes alamiyorsunuz diye hayatinizdaki insaninda girtlagini sikmak zorunda misiniz? Nereye kadar bu yapisikliga devam edecegini saniyordunuz?

Simdi olmasa evlenince bikardi. Hangi insan evladi katlanir buna sonsuza dek ? Gecistirsenizde Illa biyerde patlar bu soyliyeyim.
Kirk yilda bi arkadasimla bulustum diye telefon basinda aglayacak kadar kendine yetersiz bir insani asla hayatima sokmazdim. Umarim ikinizde kendiniz icin dogru kararlari verirsiniz.

Bu kadar asosyal olmaniz normal degil. Arkadasiniz cevreniz yok, nefes alamiyorsunuz diye hayatinizdaki insaninda girtlagini sikmak zorunda misiniz? Nereye kadar bu yapisikliga devam edecegini saniyordunuz?

Simdi olmasa evlenince bikardi. Hangi insan evladi katlanir buna sonsuza dek ? Gecistirsenizde Illa biyerde patlar bu soyliyeyim.
Kirk yilda bi arkadasimla bulustum diye telefon basinda aglayacak kadar kendine yetersiz bir insani asla hayatima sokmazdim. Umarim ikinizde kendiniz icin dogru kararlari verirsiniz.

Doğrudur bu. Ben sıkılmış olmasına hak veriyorum ama ona daha bir hafta önce söyledim çok iyi değilim biraz desteğine ihtiyacım var dedim. Bana destek olacağını söylemişti. Her zaman sıkıldıysan, bıktıysan ya da bir sorun varsa benimle konuş dedim. İlişkimize gerçekten değer veriyordum sosyalmiş gibi görünebilirdim, bu kadar güçsüz olduğumu belli etmeyebilirdim, merakını canlı tutabilirdim ama onun yerine halimi ona açıkça anlattım. Bu geçici bir süreçti. Keşke dayanamıyorsa kendi söyleseydi bunu.

Önceden senin yanında olmak yalnızlığını dindirmene yardımcı olmaktan keyif alıyormuş sanırım.
Fakat artık bu görevinden sıkılmış gibi geldi bana.

Belki sende sosyalleşme adına beklediği bir gelişme görmediğinden
Belki monotonluktan..

Biraz zaman hem ona hem sana iyi gelir.

Bu yazdıklarınız benim kendime söylediğim cümleler inanın. Bence de bıktı. Bu da beni çok üzüyor.

İstemsizce güldüm:)yok onunla alakası olduğunu sanmam,acaba siz bu ara fazlaca üzerine düşmüş,onun tavırlarına yoğunlaşmış olabilir misiniz,çünkü anladığım kadarıyla zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Biz kadınlar biraz fatura kesmeyi severiz,acep muhasebe işine el atmış olabilir misiniz?

Evet böyle bir dönemden geçiyordum. Ve bu onu sıktı, ayrılmak zorunda kaldım. O da bana dur gitme demedi gerçekten sıkılmış ve itiraf edememiş. Hem gururum incindi hem sevdiğim birini kaybettim.

Evet böyle bir dönemden geçiyordum. Ve bu onu sıktı, ayrılmak zorunda kaldım. O da bana dur gitme demedi gerçekten sıkılmış ve itiraf edememiş. Hem gururum incindi hem sevdiğim birini kaybettim.
Ben bittiğini düşünmüyorum; sadece biraz düşünmen için, kendini yoklaman için zaman tanımış gibi...
Aslında eski sizi özlemiş,siz kendinizi özlemediniz mi?
Her ne ise sorun her şey yoluna girer,tabi bu gününüzde yanınızda olması da takdir edilirdi ama ilişkinizin daha fazla yıpranmasından ve saygının bitmesinden korkmuş da olabilir.Bunları farazi söylüyorum onu en iyi siz tanırsınız...
Ama dediğim gibi bittiğini düşünmüyorum.

Ayrıca arkadaşlarıyla buluştuğu için değil buluştuktan sonra eve döndüğünde de vaktini bana değil onlara harcadığı için kırıldım. Yoksa manyak biri değilim.

Ben arkadaslarimlayken ne eski esim ne simdi ki erkek arkadasim fazla aramaz bilirler ki kendime ayirdigim zamanin icindeyim muhabbetin iste dedikodunun falan ortasindayim.yakin zamanda erkek arkadasim aradi ki bira midye festivalindeydim akli kalmistir dedim biraz uzun konustum ama tekrar aradi ve tekrar ve tekrar ...ya telefonumu kirayim cikip eve mi gideyim madem yanimda arkadaslarim varken elimde telefon oturuyorum dedim.
Anladi.
Keza bende o arkadaslari ile iken onemliyse gelirken sunu al diyeceksem bile mesaj atar birakirim.elbet gorecek okuyacak.
Siz fazla darlamissiniz gibi geldi bana

Ben bittiğini düşünmüyorum; sadece biraz düşünmen için, kendini yoklaman için zaman tanımış gibi...
Aslında eski sizi özlemiş,siz kendinizi özlemediniz mi?
Her ne ise sorun her şey yoluna girer,tabi bu gününüzde yanınızda olması da takdir edilirdi ama ilişkinizin daha fazla yıpranmasından ve saygının bitmesinden korkmuş da olabilir.Bunları farazi söylüyorum onu en iyi siz tanırsınız...
Ama dediğim gibi bittiğini düşünmüyorum.

Beklentiye girmek, kırılmak istemiyorum. Benimle konuşmadan nasıl durabiliyor, acaba arkadaşları onu dolduruyor mu baskı görüyorsun git hayatını yaşa diye hiç bilmiyorum. Ama ya olmazsa, ya geri dönmezse. Bence dönmeyecek. Bensiz mutlu gibi görünüyor. Sosyal medya da kullanmıyor hiçbir şekilde ne yaşadığından haberdar olamıyorum. Ona yazıp küçülmemek için kendi kendime yazıyorum uzun uzun deli deli hareketler yapıyorum.

Ben arkadaslarimlayken ne eski esim ne simdi ki erkek arkadasim fazla aramaz bilirler ki kendime ayirdigim zamanin icindeyim muhabbetin iste dedikodunun falan ortasindayim.yakin zamanda erkek arkadasim aradi ki bira midye festivalindeydim akli kalmistir dedim biraz uzun konustum ama tekrar aradi ve tekrar ve tekrar ...ya telefonumu kirayim cikip eve mi gideyim madem yanimda arkadaslarim varken elimde telefon oturuyorum dedim.
Anladi.
Keza bende o arkadaslari ile iken onemliyse gelirken sunu al diyeceksem bile mesaj atar birakirim.elbet gorecek okuyacak.
Siz fazla darlamissiniz gibi geldi bana

Fazla darlamış olabilirim ama durum şuydu arkadaşlarıylaydı tamam dedim ve eve dönmesini bekledim hiç aramadım arkadaşları ile dışarıdayken. Döndüğünde konuşuruz diye onu bekledim ama o arkadaşlarıyla telefonda konuşmaya devam etti.

Back
X