• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine geldim çünkü dertten nefesim kesildi

Fazla darlamış olabilirim ama durum şuydu arkadaşlarıylaydı tamam dedim ve eve dönmesini bekledim hiç aramadım arkadaşları ile dışarıdayken. Döndüğünde konuşuruz diye onu bekledim ama o arkadaşlarıyla telefonda konuşmaya devam etti.
Edebilir.sizde yapabilirsiniz.komik yada eglenceli bir muhabbetin icindedirler.bu sizi sevmediği anlamina gelmez ki.siz kendinizi arkadaslari ile kiyaslamamalisiniz.ozel olduğunuzu siz bilirseniz once hayatınız daha guzel ve huzurlu olur.
Hani o gecede konusulmasa ne olur.canin ben yatayim sabah konusuruz demek zor degil.
Hem sizin hem onun sosyal hayati olmazsa konusacak paylaşacak konunuzda olmaz anlayışınızda olmaz

Edebilir.sizde yapabilirsiniz.komik yada eglenceli bir muhabbetin icindedirler.bu sizi sevmediği anlamina gelmez ki.siz kendinizi arkadaslari ile kiyaslamamalisiniz.ozel olduğunuzu siz bilirseniz once hayatınız daha guzel ve huzurlu olur.
Hani o gecede konusulmasa ne olur.canin ben yatayim sabah konusuruz demek zor degil.
Hem sizin hem onun sosyal hayati olmazsa konusacak paylaşacak konunuzda olmaz anlayışınızda olmaz

Benim bir sosyal hayatım yok, sorun da burada zaten aslında problem bende. Ama sosyal hayat oluşturabileceğim bir çevrede değilim. Hayatımın her detayını biliyor. Ne olursa olsun beni kırmamalıydı. Bıkmış yani benden bu derece, böyle bir şey yüzünden ayrıldım hiç umursayıp aramadı bile. Mutlu demek ki böyle. Hemen unutulmak insanın canını sıkıyor. Hiçbir erkeğe tam anlamıyla içimi açmamalıydım, bazı sorunlarım bana özel kalmalıydı. Bıktı ve sıkıldı. Bıktığını fark ettiğim için ayrıldım zaten ama şimdi kendimi nasıl avuturum bilmiyorum.

Benim bir sosyal hayatım yok, sorun da burada zaten aslında problem bende. Ama sosyal hayat oluşturabileceğim bir çevrede değilim. Hayatımın her detayını biliyor. Ne olursa olsun beni kırmamalıydı. Bıkmış yani benden bu derece, böyle bir şey yüzünden ayrıldım hiç umursayıp aramadı bile. Mutlu demek ki böyle. Hemen unutulmak insanın canını sıkıyor. Hiçbir erkeğe tam anlamıyla içimi açmamalıydım, bazı sorunlarım bana özel kalmalıydı. Bıktı ve sıkıldı. Bıktığını fark ettiğim için ayrıldım zaten ama şimdi kendimi nasıl avuturum bilmiyorum.
Hatali baktigini dusunuyorum birazda bencilce.ne olursa olsun beni kirmamaliydi diyorsun mesela sende ne olursa olsun bunaltmamaliydin karsi taraf icin.
Ben bikti herseyimi anlattim diye istemiyor sıkıldı artik diye kendine cok arabesk ve kaos yaratn bir dunya yaratiyorsun.
Cevren nedeen yok bilmiyorum ama olabilir.olmali.
Butun hayatin sadece karsinda ki ile geçemez iki tarafta bunalir bir sure sonra.
Umarim hersey gönlünce olur.

Hatali baktigini dusunuyorum birazda bencilce.ne olursa olsun beni kirmamaliydi diyorsun mesela sende ne olursa olsun bunaltmamaliydin karsi taraf icin.
Ben bikti herseyimi anlattim diye istemiyor sıkıldı artik diye kendine cok arabesk ve kaos yaratn bir dunya yaratiyorsun.
Cevren nedeen yok bilmiyorum ama olabilir.olmali.
Butun hayatin sadece karsinda ki ile geçemez iki tarafta bunalir bir sure sonra.
Umarim hersey gönlünce olur.

Umarım olur. Teşekkür ederim.

Beklentiye girmek, kırılmak istemiyorum. Benimle konuşmadan nasıl durabiliyor, acaba arkadaşları onu dolduruyor mu baskı görüyorsun git hayatını yaşa diye hiç bilmiyorum. Ama ya olmazsa, ya geri dönmezse. Bence dönmeyecek. Bensiz mutlu gibi görünüyor. Sosyal medya da kullanmıyor hiçbir şekilde ne yaşadığından haberdar olamıyorum. Ona yazıp küçülmemek için kendi kendime yazıyorum uzun uzun deli deli hareketler yapıyorum.
O zaman bekleyip göreceğiz.Bu sırada siz de yaşamınıza renk katmaya çalışın,teslim olmayın bu mutsuzluğa,sizde mutlu olun.

Doğru olanı yapmışsınız evet çok acı ama sizin yerinizde olsaydım o şekilde devam etmek yerine ben de ayrılırdım. Umrunda olmadı demeyin çünkü genelde erkekler ayrıldıklarında önce umursamazlar sonra pişman olurlar. Hakkınızda hayırlısı olsun :KK200:

Öncelikle nasılsınız? 2 senedir hayatımda olan ve beni çok sevdiğini bildiğim, emin olduğum söz tarihimizin kesinleştiği kişiden birkaç gün önce ayrıldım. Çünkü son bir iki aydır ilgisizdi yani bariz bir sorun yoktu, aşırı sadıktı vs. Ama her zaman aşırı ilgiliydi ve bu tavrından bir şeyler eksilmişti. Üstelik ben de yalnız biriyim hiç arkadaşım yok nefes alamıyorum zaten. Bunu ona açık yüreklilikle söyledim dikkat et dedim çok kırılıyorum ben hep ortada bir şey yok deyip geçiştirdi.
Geçenlerde arkadaşlarıyla dışarı çıktı eve dönmesini bekliyordum aramız da gayet iyiydi uzun zamandan sonra ama nedense arkadaşlarıyla görüşünce bir haller oluyor kendisine. Eve dönmesini geç saate kadar bekledim konuşmak için pek konuşamamıştık. Ve o bana kısa kısa saçma cevaplar vererek arkadaşlarıyla konuşmaya devam etti bana asla gecenin bir yarısı bu kadar vakit ayırmazdı. Kırıldığımı söyledim beni aradı ve bağırdı telefonu kırarım dedi kapattım ben de. Ve o kadar üzüldüm ki beni kırmasına ben seni böyle tanımadım beni sevmiyorsun ayrılmak istiyorum ben dedim. O da tamam ya yazdı düşünün bu kadar umrunda olmadım. Ve online olarak saatlerce ben tek başıma üzülürken keyifle arkadaşlarıyla konuştu. Sabah da dün gece yok yere kavga çıkardın yine dedi ben de kavga çıkarmadım kırıldım ilgilenmiyordun bana göstermediğin ilgiyi benden başka herkese göstermen üzdü dedim o da bana yine takıntılısın, bıktım bunlardan gibi cümleler kurdu ve yine sinirli tavırlar gösterdi. Daha bir hafta önce sana çok daha özenli ve hassas davranacağım işten dolayı diye söz vermişti ama yine aynı kişiydi. Bunun sonu gelmez sandım. Yeter seni istemiyorum dedim. O da tamam dedi. Çok ilgisizdi, tanıdığım kişiyle alakası kalmamıştı. Mecburen ayrıldım ve hiç umursamadı. Bunaldım buraya içimi döktüm.
Yüzükler takılmadan olması iyi olmuş

Merhaba,

Bence barısırsınız en kısa zamanda.

Sızın bıraz arkadaslarıyken bunaltmamanız gerekıyor. esım bana arkadaslarımın yanında yazınca bazen cevap vermem bazen de cok kısa yazarım onemlıyse cunku bana bır masada baskalarıyla otururken telefon elımde mesajlasmak onlara saygısızlık gıbı gelıyor

sizi aynı kendime benzettim ben ya bende asosyalim benimde sevdiğim insan 5 gündür mesaj atmıyo bende konu açtım buna benzer sende mi boğa burcusun yada sevgilin

Biraz ilgi delisi gibi geldiniz bana. Sevgiliniz bunalmış sizden. "Senden başka kimsem yok" duruşu bi yerden sonra acizliğe dönüşür. Biraz daha ayakları yere basan kendinden emin ve sürekli ilgi beklemeyen biri olmalısınız. Bu kadar güçsüz olmayın.

Sevgiliniz size her dakika ilgi göstermek zorunda değil. Sizin arkadaşınız yok diye o arkadaşlarıyla daha az vakit geçirmek vaktinin çoğunu size ayırmak zorunda değil. Siz de bir iş bulun bir hobi edinin arkadaş çevrenizi genişletin yavaş yavaş. Sevgiliniz olmadan da mutlu olmayo öğrenin

Psikiyatr,psikolog falan değilim bilimsel bir tani koymak haddim degil tabiki ama ben dışarıdan bir göz olarak sizin psikolojinizi sağlıksız buldum açıkçası.
Evet anlıyorum zor günlerden geçiyorsunuz ama birine bu derece siginmamaniz gerektiğini biliyor olmaniz gerekirdi.Birakin sevgiliyi, belli bir yaştan sonra insan anne babasına bile böyle siginamiyor.
Suan hayatınızda her sey tepetaklak, gucsuz hissediyorsunuz, destege ihtiyaç duyuyorsunuz anlayabiliyorum. Benim de cok gucsuzum, nolur biraz bana yardim edin diye insanlarin gözünün icine baktığım günler cok uzakta değil. Ama kimse size yardim etmiyor/ edemiyor. Sizin kendi kendinizi ayaga kaldirip toparlamaniz gerek, bunun icin de zamana ihtiyacıniz var.
Erkek arkadasiniza gelirsek bu yaptığı vefasızlık da olabilir, gercekten adami bunaltmis da olabilirsiniz sadece buradan okumakla bunu anlamamiz mümkün degil.
Sizi cok iyi anlıyorum,ciddi yipratici bir surecten geciyorsunuz umarim en kisa sürede kendinizi toparlarsiniz.

Son düzenleme:
Ya ben de bazen burdaki yorumlari anlamiyorum. :kahve:
Her insanın zor zamanlari olabilir. Sehir değiştirip issiz kalmak kolay seyler degil zaten. Tabii ki psikolojisi iyi olmayacak. Tabii ki yalniz hissedecek. Tabii ki yüzüğünü taktigi adamdan destek bekleyecek.
Hayat bu. Bunaltmak nedir yani? Evlilik nedir zaten? Iyi gunde herkes iyi. Kotu gunde cikar her sey ortaya. Burdaki kadinlar güç timsali masallah. Hic zor zamanlarinda dibe yanasmiyorlar.
Arkadaşım siz cok haklisiniz. Acikca da soylemissiniz yalniz hissediyorum, destege ihtiyacim var diye. Insan hayatini birleştirmeyi düşündüğü kisiye bunu acik yureklilikle soyleyemeyecekse, karşısındaki boyle durumlarda hassas davranamayacaksa zaten evlenmek icin yanlis insandır.
Bu hayatta yaslilik var, hastalik var, parasizlik var. Su meselede destek olamayan, boyle büyük seylerde hic olamaz.
Sikilmak nedir? Bunalmak nedir?
Hayat paylasmak boyle simarikca bir sey mi? Hep boyle olursunuz anlarim da zor gunlerden geçiyormussunuz iste. Zor zamanlarda yanımızdaki insanın sıkılmaya hakki yok. Bizim de yok. Hayat paylaşmak tam olarak bu iste.
Ama bence bitmemistir. Biraz zaman gecince konusursunuz barışırsınız. Ama temkinli olun. Hayatta daha buyuk zorluklar var. Sizden once sevgiliniz kacar gibi duruyor.

En büyük problemim buydu benim. Bir anda yaşadığım şehir değişti, işimi kaybettim ve tek bir arkadaşım bile kalmadı. Hatam sanırım yalnızlığımı ona açık yüreklilikle açmak oldu.
O seni sevse olgun bir adam olsa yalniz zamaninda sana kol kanat gererdi
Ama cogu boyle gucsuz bunlarin.O yuzden hep sen guclu olacaksin buna mecbur birakiyorlar.Daha guclu seven biri olur umarim bundan sonra.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim. Yorumlarınız bana oldukça yardımcı oldu. Asosyal oluşum şehir değişikliğinden. Bir anda çevre edinemiyor insan e işi olmayınca gezmek de istemiyor. Yoksa çok ciddi psikolojik rahatsızlıklarım yok ya da çok kötü özelliklerim. Herkes gibi siz gibi bir insanım.

Ama onun da bir hayatı olduğunu unutmuşum ve bu yüzden onunla konuştum. Hatalarımı kabullendim. Silkinip kendime geldim. Ama o geçmişteki birçok şeyi de bu süreçte içinde büyütmüş, her şeyi ailesine anlatmış. Altı yedi ay önceki şiddetli kavgaları bile bu kız bana şöyle böyle yapıyor gibi bir üslupla. Yeniden denemek istedi ama ben ailenin karşısına bu şekilde çıkamam dedim, öyle olmadığım halde beni geçimsiz bir manyak sanıyorlar çünkü. Bir sürü derdim varken bir de onların güvenini yeniden kazanmam gerekecek zannettikleri kadar bir suçum yokken üstelik bu çok büyük bir ceza ve bence her şey aileye anlatılmaz. Böylece bitti. Hayırlısı olsun.

Gecen de bitmisti geri gelmisti dimi brenda.E onun da alacagi olsun zor zamaninda yalniz bitakti

İlk defa sesinde böyle bir soğukluk hissettim ben, zaten bu konu değil her şey için suçladı beni her şeyi biriktirmiş. Bilmiyorum çok üzgünüm başka biri gibi anlayamıyorum.

Back
X