Yine görümcem çok sıkı

Biz daha önce kapıda kaldığımız için bir kaç defa kayınvalidem de yedek anahtarımız var bu yüzden, evler sokaklar ayrı zaten olmasada izinsiz girmez,girselerde aramızdaki ilişkiden dolayı sorun etmem, ama bundan rahatsız oluyor ve diğer zamanlarda da girip baktıklarını düşünüyorsanız mutlaka kilidini değiştirin, anahtarınızıda paylaşmayın zaten vermek zorunda değilsinizde işte karşı taraf anlasa.

bana mı garip geliyor anlamam bukadar ufak tefek şeyleri insanlar ne diye abartır siz evdesiniz diye gelmiş yoksunuz diyede girip tabakları bırakıp çıkmıştır farkında mısınız bu kişi eşinizin kardeşi ayrıca sizin rahatsız oldugunuzu anlamış ve özürde dilemiş bazen ailede anahtar felan olmasıda iyi bir şey ne olur olmaz bir yere felan gittiginizde herşey olabilir

hayatta anahtarimi vermem.gelmem demis ama bundan sonra daha gizlice davranip gelir.bence anahtari icinde kirin bi sekilde ve degistirin.onlarada vermeyin isterlerse oyalayin cikaricaz diyip diyip cikarmayin

Bence abartmissiniz, ben hic takilmam boyle seylere anahtarimi da veririm yani, ev alti ustu yiyecek degiller herhalde.

Canim benim.sana ozel.bise sormam.lazim bana yazarmisinz mesaj atamiorim.sana

Bende öyleydim aldım anahtarımı. Birde ben kayınvalide söylemese girdiklerinden bihaberdim. Anahtarı alamıyorsan odaları kilitle öyle çık evden.

Sizin evinizde iş yapmak zorunda değil.. Sizde onun evinde ...
Evinize siz yok ken girmemesi konusunda uyardiniz bi kere yetmedi mi?

Sevmediğiniz için bu hareketini çok abartmışsınız. Anahtar bırakmanın amaçlı bu zaten, o zaman hiç anahtar bırakmayın

Revencm sedefte hastalignda barney formulai uyfuladn sanirim bi fsydasi oldumu

Ben görümcede bir art niyet göremedim.her zaman anahtarla direk giriyorsa orası ayrı ama zaten aynı apartmanda oturuyorsunuz Allah korusun başınıza bişey gelse yardımınıza koşacak onlar kalbinizi karartmayın küçükse küçüklüğüne verin ki küçük galiba

Bende kendi ailemle aynı sitede oturuyorum, birbirimizde anahtarlarımızda var, girip çıkarız. Çocuğuma bakıyor gün içinde bir benim eve bir omların eve dolaşır dururlar. Bence gayet olağan. Tabak koyup çıkmasın da da bir sorun görmedim, he saçma sapan bir saatte çat kapı anahtarla kapı açıp girmeye kalkar o ayıptır ama kız gündüz vakti tabak getirmiş de ne olmuş ki. Eğer iyiniyetli insanlarsa sorun etmeyin zaten uyarmışsınız devamını getirmezler sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…