- 23 Mart 2017
- 367
- 604
- 53
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Canim benim.sana ozel.bise sormam.lazim bana yazarmisinz mesaj atamiorim.sanabana mı garip geliyor anlamam bukadar ufak tefek şeyleri insanlar ne diye abartır siz evdesiniz diye gelmiş yoksunuz diyede girip tabakları bırakıp çıkmıştır farkında mısınız bu kişi eşinizin kardeşi ayrıca sizin rahatsız oldugunuzu anlamış ve özürde dilemiş bazen ailede anahtar felan olmasıda iyi bir şey ne olur olmaz bir yere felan gittiginizde herşey olabilir
Ben kendi aileminde girmesini istemem . Bi haber verse falan? Namahrem denilen bişey var. Ben calısan bi insanım. Evimde bulasık bırakamıyorum bunların yüzüne anlıyomusunuz beni. Evime biri girecek diye temizlik tapmaktan helak oldu bünyem
Revencm sedefte hastalignda barney formulai uyfuladn sanirim bi fsydasi oldumubana mı garip geliyor anlamam bukadar ufak tefek şeyleri insanlar ne diye abartır siz evdesiniz diye gelmiş yoksunuz diyede girip tabakları bırakıp çıkmıştır farkında mısınız bu kişi eşinizin kardeşi ayrıca sizin rahatsız oldugunuzu anlamış ve özürde dilemiş bazen ailede anahtar felan olmasıda iyi bir şey ne olur olmaz bir yere felan gittiginizde herşey olabilir
Girme benim evime benden habersiz. Artık burama kadar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?