- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Anahtarın verilmesi demek “evimin kapıları size açık, buyrun girin istediğiniz zaman demek” bence. Sebep ne olursa olsun anahtar verilmez. Çocuk olunca zaten alacaklar demişsiniz birde. Ne mecbur ediyor bu duruma?
Çanak tuttuğunuz için siteminizde de haksızsınız. Hele ki sofra konusunda. Yardım edilse iyi olur ama edilmediğinde de sitem edilmez. Adı üstünde; misafir.
kilidi degistirmek, anahtari butun mahalleye dagitmamakNapmam lazım kızlar bi yol gösterin
Tatlım bize anahtarını ver demediler direkt kv anahtarımı çektirip anahtarlığına asmış yani benim anahtarımda kv maalesef var. Bize sorsalar keşkeeeeee.
Ben mi fazla rahatım bilmiyorum ama kendim verdim kayınvalideme yedek anahtarı. Bir yerde kalmam gerekiyorsa arada evi havalandırır mısın derim. Ne bileyim ufak oğlum var düşüp bayılsam eve girebilsinler isterim. Bunlar olmasa bile evime girmeleri beni rahatsız etmiyor. Evi dağınık bıraktıysam kayınvalidem toplar bazen. Bundan da rahatsız olmam ki kendisi titizdir söylenir :)
Bakın böyle konularda biraz geniş düşünmek lazım. Aile apartmanında oturuyorsunuz. Ben çok fazla zorluğunu da yaşıyorum ama hasta olsam gelip işimi yaparlar. İşim olmasa yemek yapamazsam gider bir kap yemek alırım. Eminim size de faydaları, yardımları dokunuyordur. Evinize girip tabak bırakması bu kadar sorun olmamalı.
He yine de rahatsız oluyorsanız, bunu kendinize dert etmek yerine açıkça söyleyin. Sınırlarınızı belirleyin. Sizi anlıyorum. Ben de aile apartmanına ilk taşındığımızda eşime "asla anahtar vermem" diye rest çekmiştim. Sonra bir gün cenazem oldu gittim günlerce. Oğlumu da eşimin ailesine bıraktım mecbur. Anahtarı verdim oğlumun ihtiyacı olan bir şey olursa alsınlar diye. Benim en acı günlerimde oğluma bakan insanlara niye evime girdiniz mi diyecektim. Öyle gün gelir ki o anahtar onlarda olduğu için şükredersiniz. Size bariz kötülüğü dokunmuyorsa, kötü insanlar değillerse takılmayın hiç böyle şeylere.
Kayınvalidemde iyidir çok. Ama benim yapım bu rahat edemiyorum. Haklısınız belkide sizin dediklerinizde doğru. Ama sorsa daha iyi olmazmıydı kendinde bu hakkı nasıl görüyor onu anlamıyorum. Ben kardeşimin evine girmem ya
Size sormuyorlarsa bir bahane ile kilidi değiştirin. Anahtar içinde gerek yok diyin. Evden alıp tekrar çıkarttıracak değiller ya. Ne kadar saçma. İki gün sonra izinsiz eşyalarınızıda götürsünler madem eve. Her şeyin bi usülü var.Tatlım bize anahtarını ver demediler direkt kv anahtarımı çektirip anahtarlığına asmış yani benim anahtarımda kv maalesef var. Bize sorsalar keşkeeeeee.
Size sormuyorlarsa bir bahane ile kilidi değiştirin. Anahtar içinde gerek yok diyin. Evden alıp tekrar çıkarttıracak değiller ya. Ne kadar saçma. İki gün sonra izinsiz eşyalarınızıda götürsünler madem eve. Her şeyin bi usülü var.
Niyeki?Onlar napar eder anahtarı alır. Alsınlar eyvallah yarın öbür gün çocuk olunca zaten alıcaklar. Ama bu hafsizlik bix daha yeni evliyiz belki herşeyimiz ortada insalık hali olabilir çok yoruldum artık kızlar
Anahtar herkesteyse şikayet edemezsiniz istediğiniz zaman girin demek bu. Yok değiştiremiyorum derseniz evi değiştirin onlardan uzağa gidin yapacak başka bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?