Yine gorumcem

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar daha kendi sorunumu cozemeden aksam gorumcemin gelmesiyle yeni bir aciya gark oldum...
Daha once yazmistim gorumcem suriyeli birini seviyo ben araya girdim tanistilar falan diye esim ve kayinpederimle, hatta herkes sen bile tanimiyosun sebep olma dedi babam ve esimde vermek istemiyodu esim bacimi atese atamam deyip duruyodu herneyse ben burdaki bayanlarin mantikli konusmalarini uyguladim ve aradan cekildim gorumcemede vazgec dedim ben artik araya girmek istemiyorum oda zaten tmm yengecim sen arada kotu olma artik yapman gerekeni yaptin dedi ....gelelim asil konuya aksam bize geldi kacicam senin dogumu bekliyorum diyodu aksam aglamakli yenge konsolosluga gittik islemleri baslattik 1ay ay sonra nikah kiyicaz dedi bu arada ev tutup esya alacaklar ama daha cok kucukler laf anlatamadim yapma diyorum agliyo care birakmadilar baska diye bari gitmeden once bana haber ver evinin adresi ver beni ara dedim gidince ablami arayip soyliycem diyo sana kizmasinlar biliyodun diye dusunurler dedi ..tmm dedim ama adresini falan alicam nerde oldugunu biliyim bari sonra dayanamadim sarildik agladik yigenlerini sinemaya goturcekmis belkide sonkez gorucem diyo agliyo biyandan aslinda yakinda oturacaklar ama abisi barismaz asla biliyo bunu ...agladik durduk vaz geciremiyorum yazik seviyo onada uzuluyorum napiyim simdi abisine desem ikisinide fena yapar demesem vicdan yaparmiyim sonradan bilemiyorum ...bana biseyler soyleyin bayanlar..

Guncelleme...bayanlar 15dkka icinde bukadar tepki alinca ve herkeste soyle deyince simdi laf arasinda esime gorumcemin isi ne olacak dedim bisey olmayacak dedi ben karismiyom artik dedi..ya kacarsa dedim bence kacar dedim hepiniz yok diyosunuz -kacarsa kacsin dedi( herkes esime laf soyluyo sakin verme olurmu bilmem ne diye babami kimse acikcasi adam yerine pek koymaz sorumsuz biridir biraz) ama bizimle bidaha isi olmaz oyle bisey yaparsa dedi o bizi silip atarsa bende onu silip atarim dedi bak dedim kacar macarsa daha kotu ama bosver kapat konuyu dedi sinirleniyorum ve kapattim bende konuyu

Son düzenleme:
Adam vatandaşlık almak için aşık numarası yapıyor olmasın?? Ama karışmayan bence hiç bir şekilde bildiginizi belli etmeyin

Kaç yaşında? Ben sizin yerinizde olsam eşime söylerdim. Kimmiş neciymiş brlli olmayan adama kaçıp napacakmış. Zararlı bir insansa ne olacak. Dünya kötü. Engellemeye çalışın. Göz yummayın bence. Çok istiyorsa yetişkin, aklı başında bir insan gibi çıksın biz evleneceğiz desin.

Tabiki annesine babasına eşine söyleyeceksin bu niyetlerini. Su anda eşine yanlış gelen evliliğe çanak tutuyosun.

Ne yap ne et engel olmaya çalış.Buna asla goz yummamalisin.olmadi son çare eşine soyle.ileride vicdan azabı çekmek istemiyorsan engellemelisin.

Cocuk cok geldi gitti 4yildir gorusuyolar hatta ayni yerdede calistik daha 24 yasindalar ama ozellkle kaynpederim hayir diyor

Bildigim herseyi son harfine kadar kocama anlatırdım. Belki şimdi kızar ama sonra hayat boyu dua eder. Bu acele neden? Seviyorlarsa görüşsünler, 1 aya evlenmek nedir? Her türlü pismanlik olur sonu. Dogru insan olsa bile dogru zaman degil

Ben olsam kesinlikle söylerdim. Olay ortaya çıktığında zaten sizin de bildiğiniz bir şekilde öğrenilir hem eşinle aranız açılır hem kötü siz olursunuz hem de gencecik kızın geleceğini ateşe atmış olursunuz. Bence eşinize söyleyin ilerde bütün aile canınız yanacağına kız da evlenip gidecek geri dönüşü olmaz hiçbir şeyin şimdiden kopsun kıyamet siz bunun altında kalmayın

Sizin görümce zaafınız görümcenizin Suriyeli aşkından daha ilginç geldi bana nedense
Sadece bu gorumcemi degil digerlerinide cok seviyorum hepimiz birlikte buyuduk sayilir buyuzden iyi anlasiriz niye kotu dusuneyim gorumcelerim icin

Siz niye ailenin onaylamayacagi biriyle tanistiriyosunuz orasinı anlamadim. Bence ailesine soylemelisiniz en azindan her sey adabına uygun yapılır bu durumu bildiginiz de muhakkak açığa cikar sonra daha zor durumda kalırsınız esiniz sizi cok suclar . Karşıdaki kişiyi tanıyın belki gerçekten iyi bi es olur belki de kötü niyetli ama sadece Suriyeli diyince bı kaniya varilmaz

Nasıl yani baştan siz tanıştırdınız öyle mi ? Siz bu Suriyeli beyi nerden tanıyorsunız?

Nasıl yani baştan siz tanıştırdınız öyle mi ? Siz bu Suriyeli beyi nerden tanıyorsunız?
Hayir hayir gorumcem kendi tanismis 1sene sonra bana soyledi benim haberim yoktu ve abime soylermisin bi tanissin dedi yani tam 3yillik olduktan sonra abisine soyledik oda ilkten olmaz dedi bi tanis dedim bari ondan sonra tanisti hatta sonradan cocugu bikackez daha cagirdi gorustuler ama babam olmaz deyince zaten esiminde gonlu yoktu bende razi degilim zaten dedi ve konuyu kapattik 1senedir de belki vazgecer babasi diye bekliyo gorumcem artik babasindan umudu kesince kacmaya karar verdi

18in altında hiç düşünmem hemen söylerim.19-22 arası muhtemelen söylerim.23 ve üstünde beni aşar karışmam.Yine de bir şekilde haberdar olduğunuzdan eşinizin ve ailesinin öfkelerinden payınıza düşeni alırsınız.

Aileye söyleyin kaçacaklarını. Sona yengemin haberi vardı derse senin evliliğin sallantıya girer.

Ben hiç bi zaman kaçma taraftari degilim aileyi ikna etmenin elbet bi yolu vardır gorumceniz kaç yasinda kaçacağını kişi kaç yaşında ne is yapiyo

Diyelim söylemedin sonradan eşin senin önceden haberin olduğunu öğrendi. Eşinin yerinde olsam senden hemen ayrılırım. Saniye düşünmem.

Keşke aile rıza gösterseydi ve bu kız bunları yasamak zorunda kalmasaydı.Sadece ırkı yüzünden istemiyorlar ben dogru anlıyorum sanırım? Elalem ne der baskısı da vardır kayınpederinizde. Ben olsam söylemezdim aileye , kacmak bir çözüm değil elbette ama yetişkin iki kişi istiyor aileler destek olmuyorsa o kız ne yapmalı bu kadar uzun süreden sonra onu da anlamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…