Aslinda soylede birsey var esime soylersem hemen gidip onunla konusacak falan ve gorumcem birdaha bana asla guvenmez bir yolunu bulup kacar yine budefada ne gittigi yeri soyler bana ne nasil oldugunu iyice kafayi yeriz cunki oyle bisey yaparsan bana nerde oldugunu soyliyeceksin dedim ve soylerde ama ben abisine desem asla soylemez yinedde yarin daha acik sekilde esimle konusmayi dusunuyorum bakalim ne olacak daha cocugumun yasını yasayamadim mezarina gidemedim diger cocuklarima kardeslerinin oldugunu soyleyemedim simdi birde bu cikti Allah buyukO zaman gözü aşktan kör olmuşsa mantıklı düşünemiyordur.Yani şu an ikna edilemez.
Mutlaka eşinize söyleyin bilsin, ileride aranız bozulmasın.Belki yapıcı bir çözüm bulunur.
Ayrıca eşinizin ailesinin endişeleri çok haklı.
En azından ayrılmıyorsa bile biraz daha beklesin kaçarak evlenme asla yapmasın.
Ailesiz evlenilir mi, rızasız olan evlilikten hayır gelir mi, mutlu olabilir mi?
Olamaz..
Çok zor bir durum, siz de çok üzülmeyin kendinize yüklenmeyin ama bence eşinize anlatın mutlaka bilmeli..
Aslinda soylede birsey var esime soylersem hemen gidip onunla konusacak falan ve gorumcem birdaha bana asla guvenmez bir yolunu bulup kacar yine budefada ne gittigi yeri soyler bana ne nasil oldugunu iyice kafayi yeriz cunki oyle bisey yaparsan bana nerde oldugunu soyliyeceksin dedim ve soylerde ama ben abisine desem asla soylemez yinedde yarin daha acik sekilde esimle konusmayi dusunuyorum bakalim ne olacak daha cocugumun yasını yasayamadim mezarina gidemedim diger cocuklarima kardeslerinin oldugunu soyleyemedim simdi birde bu cikti Allah buyuk
Resman başını yakmışsınız zavallı kızcağızın ! Tanıştıracak daha doğru düzgün birini bulamadınız mı? Neden Suriyeli biri? Bana kızacaklar şimdi ayrımcılık yapıyorum diye ama Suriyeli'lere karşı evet yapıyorum kardeşim , şuana kadar bir tek iyi haber duymadım onlar hakkında !
Yanlis anlamissiniz olayi bana cocugu soyleyen gorumcem zaten o dedi boyle biri var konusuyorum diye ben abisine soyledim gorumcemin istegi uzerine cocukla bir tanis diye yani arayi yapan ben degilimResman başını yakmışsınız zavallı kızcağızın ! Tanıştıracak daha doğru düzgün birini bulamadınız mı? Neden Suriyeli biri? Bana kızacaklar şimdi ayrımcılık yapıyorum diye ama Suriyeli'lere karşı evet yapıyorum kardeşim , şuana kadar bir tek iyi haber duymadım onlar hakkında !
Bilemedimki abime soyle tanissinlar deyince bende soyledim abisine tanistilar falan ama sonradan iste olmaz deyince de onlar boyle uzadi konu simdide bu durumdaBasini yakacak. Bastan araya girmemeliydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?