Yine gorumcem

Diyelim söylemedin sonradan eşin senin önceden haberin olduğunu öğrendi. Eşinin yerinde olsam senden hemen ayrılırım. Saniye düşünmem.
Laf arasinda soyledim kaca bilir diye az once guncelledim yaziyi bakiniz

Iste aynen cok bekledi ve gercekten uzuluyo bende onun adina uzuluyorum ama arada kaliyorum iste

Iste aynen cok bekledi ve gercekten uzuluyo bende onun adina uzuluyorum ama arada kaliyorum iste
EVet sizin arada kalmanıza da cok üzüldüm. Durumu büyük bir aile bireyine anlatsanız (büyük amca falan kayınpederinizin abisi) Anlayıslı ve önayak olucak sekilde yaklasırsa olur bu iş.

EVet sizin arada kalmanıza da cok üzüldüm. Durumu büyük bir aile bireyine anlatsanız (büyük amca falan kayınpederinizin abisi) Anlayıslı ve önayak olucak sekilde yaklasırsa olur bu iş.
Butun sulale ogrendi hatta gecen benim dogum olunca gorumcem mutfakta cay falan koyarken ortada hic bisey yok suriyelilere laf sayiyolar gitsinler diyolar dedi daha bircok sey soylemis akraban birileri guya ortaya konusuyolar ama laflar gorumceme yani cok zoruna gitmis yani kimse yanasip guzellikle konusmaz ikna etmez asla

Bu iş sana patlar soyleyim.birde eşine citlatmissin kacar bak bilmem ne diye.
Ben eşimden kesinlikle saklamazdim.
Kacarak evlenenlerin yuzde 80 i mutsuz.

Ilerde mutsuz olcagina gerekirse eve kitlesinler.

Tahmin ettim ama bir umut demiştim, hakkında hayırlısı olsun o kızın.

Keşke size hiç soylemeseydi büyük vebal altına girdiniz şimdi . Eşinize soyleseniz bir dert söylemeseniz bir dert..
Peki bu çocuk ne iş yapıyor ? Yani sadece Suriyeli diye mi vermiyor babası? Eğer düzgün bir işte çalışıyor , kişiliği iyi bir insansa niye verilmesin anlamadim

Bende sizin yerinizde olsam eşime mutlaka söylerdim.
Eşinize söylemeseniz mutlaka aranızda çok ciddi güven kaybı olabilirdi ve eşiniz ileride belki sizi suçlayabilirdi.
Ailelerin onay vermediği evlilikler çoğunlukla ya bitiyor ya da huzursuz, mutsuz devam ediyor.
Aksiyle 31 yıldır hiç karşılaşmadım.
Eğer eşinizin ailesi 1 yıldır ikna olmadıysa bu iş olmaz gibi..
Umarım görümceniz kaçarak evlenmez..

Soyle soyliyeyim cocugun hicbir ailesi burda degil istemeye bile gelecek kimsesi yok ben kime guvenip vereyim diyorlar colisiyo yillardir efendi biri gordugumuz ve gorumcemin anlattigi kadariyla yani ya ilerde birgun giderde bu kizi ortada birakirsa diye butun endiseleri yani yabanci memleketten olmasininda tabi etkisi var biraz

Ve biryine kadin gercegi;
baba ve abi 24 yasindaki bir bayanin evlilik vizesini verecek veya vermiycek.kapattim konuyu diyince konu kapanacak
Bizden bir halt olmaz ya
Malesef ama inanin onu dusundukleri icin yapiyolar ailesi yok burda yarin ben gidiyorum deyip cekip giderse ortada birakirsa diye endiseleniyolar sirf bu yuzden bende fazla dahil olmamaya calisiyorum artik cunki ilerde suclanmak istemiyorum

Umarim dediginiz gibi olur cunki anlatiyorum ama kulaklari duymuyo dediklerimi gozu kör olmus gibi bak kimse istemiyo yani yoldan gecene sorsam adammi kalmadi memlekette derler bukadar insan yaniliyo olamaz diyorum ama yok anlamak istemiyo

Ve biryine kadin gercegi;
baba ve abi 24 yasindaki bir bayanin evlilik vizesini verecek veya vermiycek.kapattim konuyu diyince konu kapanacak
Bizden bir halt olmaz ya
Ayrica sunuda soylemeliyim esimde babamda diger gorumcelerimdede sevdikleriyle evlenmelerine asla ses etmediler hatta sevgililerinin oldugunu biliyolardi ve karismiyolardi bununda olsa bisey demezler ama iste dedigim gibi yarin ortada birakmasindan korkuyolar guvenmiyolar

Yerinizde olsam eşime söylerdim ama kaçabilir diye değil direkt anlatırdım. Yarın öbürgün siz kötü olursunuz.

Kitap hediye edin siz gorumcenize. Ben birkaç kitap okudum bu şekilde güya gerçek hikaye... Eğer öyleyse insan yetiştiği kültürden kopamiyor ya da kopmuyor aşkın Alevi sonunce.

Kaçarak evlenen mutsuz kaçarak evlenen şöyle kaçarak evlenen böyle ay sıktınız noldu yani kaçmayıp 1 sene düğün nişan işiyle boğuşunca evliliğin büyüsü mü değişiyor çok mu mutlu oluyorlar hiç sorun çıkmıyor mu evlendikten sonra. evlenmeye karar verdiysen zaten karşındakini tanımışsındır ha bugün ha yarın evlenmişsin ne farkediyor bunu anlamadım tabi ki kimse anne babasını üzmek istemez ama bazen bazı şeylere mecbur kalabiliyor insan ne kadar yanlış olsada. İster kaçarak ister severek evlensin mutsuz olacağı varsa öylede böylede olur insan bukadar abartmaya gerek yok kaçanlar şöyle böyle diye.

Umarim dediginiz gibi olur cunki anlatiyorum ama kulaklari duymuyo dediklerimi gozu kör olmus gibi bak kimse istemiyo yani yoldan gecene sorsam adammi kalmadi memlekette derler bukadar insan yaniliyo olamaz diyorum ama yok anlamak istemiyo

O zaman gözü aşktan kör olmuşsa mantıklı düşünemiyordur.Yani şu an ikna edilemez.
Mutlaka eşinize söyleyin bilsin, ileride aranız bozulmasın.Belki yapıcı bir çözüm bulunur.
Ayrıca eşinizin ailesinin endişeleri çok haklı.
En azından ayrılmıyorsa bile biraz daha beklesin kaçarak evlenme asla yapmasın.
Ailesiz evlenilir mi, rızasız olan evlilikten hayır gelir mi, mutlu olabilir mi?
Olamaz..
Çok zor bir durum, siz de çok üzülmeyin kendinize yüklenmeyin ama bence eşinize anlatın mutlaka bilmeli..

oncekı konunuza da yazmıstım ozamanlar
sımdıde dıyorum
sız elınızden gelenı yaptınız artık bosverın
bundan sonra kendı yasasın gorsun

Bence iyi yapmadınız. Eğer kaçarsa biliyordun ve bana söylemedin diyecek. Suçlu siz olacaksınız.
Ben olsaydım anlatırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…