Laf arasinda soyledim kaca bilir diye az once guncelledim yaziyi bakinizDiyelim söylemedin sonradan eşin senin önceden haberin olduğunu öğrendi. Eşinin yerinde olsam senden hemen ayrılırım. Saniye düşünmem.
Iste aynen cok bekledi ve gercekten uzuluyo bende onun adina uzuluyorum ama arada kaliyorum isteKeşke aile rıza gösterseydi ve bu kız bunları yasamak zorunda kalmasaydı.Sadece ırkı yüzünden istemiyorlar ben dogru anlıyorum sanırım? Elalem ne der baskısı da vardır kayınpederinizde. Ben olsam söylemezdim aileye , kacmak bir çözüm değil elbette ama yetişkin iki kişi istiyor aileler destek olmuyorsa o kız ne yapmalı bu kadar uzun süreden sonra onu da anlamak lazım...
İyi etmişsin. Bu seni kurtarır.Laf arasinda soyledim kaca bilir diye az once guncelledim yaziyi bakiniz
EVet sizin arada kalmanıza da cok üzüldüm. Durumu büyük bir aile bireyine anlatsanız (büyük amca falan kayınpederinizin abisi) Anlayıslı ve önayak olucak sekilde yaklasırsa olur bu iş.Iste aynen cok bekledi ve gercekten uzuluyo bende onun adina uzuluyorum ama arada kaliyorum iste
Butun sulale ogrendi hatta gecen benim dogum olunca gorumcem mutfakta cay falan koyarken ortada hic bisey yok suriyelilere laf sayiyolar gitsinler diyolar dedi daha bircok sey soylemis akraban birileri guya ortaya konusuyolar ama laflar gorumceme yani cok zoruna gitmis yani kimse yanasip guzellikle konusmaz ikna etmez aslaEVet sizin arada kalmanıza da cok üzüldüm. Durumu büyük bir aile bireyine anlatsanız (büyük amca falan kayınpederinizin abisi) Anlayıslı ve önayak olucak sekilde yaklasırsa olur bu iş.
Tahmin ettim ama bir umut demiştim, hakkında hayırlısı olsun o kızın.Butun sulale ogrendi hatta gecen benim dogum olunca gorumcem mutfakta cay falan koyarken ortada hic bisey yok suriyelilere laf sayiyolar gitsinler diyolar dedi daha bircok sey soylemis akraban birileri guya ortaya konusuyolar ama laflar gorumceme yani cok zoruna gitmis yani kimse yanasip guzellikle konusmaz ikna etmez asla
Bayanlar daha kendi sorunumu cozemeden aksam gorumcemin gelmesiyle yeni bir aciya gark oldum...
Daha once yazmistim gorumcem suriyeli birini seviyo ben araya girdim tanistilar falan diye esim ve kayinpederimle, hatta herkes sen bile tanimiyosun sebep olma dedi babam ve esimde vermek istemiyodu esim bacimi atese atamam deyip duruyodu herneyse ben burdaki bayanlarin mantikli konusmalarini uyguladim ve aradan cekildim gorumcemede vazgec dedim ben artik araya girmek istemiyorum oda zaten tmm yengecim sen arada kotu olma artik yapman gerekeni yaptin dedi ....gelelim asil konuya aksam bize geldi kacicam senin dogumu bekliyorum diyodu aksam aglamakli yenge konsolosluga gittik islemleri baslattik 1ay ay sonra nikah kiyicaz dedi bu arada ev tutup esya alacaklar ama daha cok kucukler laf anlatamadim yapma diyorum agliyo care birakmadilar baska diye bari gitmeden once bana haber ver evinin adresi ver beni ara dedim gidince ablami arayip soyliycem diyo sana kizmasinlar biliyodun diye dusunurler dedi ..tmm dedim ama adresini falan alicam nerde oldugunu biliyim bari sonra dayanamadim sarildik agladik yigenlerini sinemaya goturcekmis belkide sonkez gorucem diyo agliyo biyandan aslinda yakinda oturacaklar ama abisi barismaz asla biliyo bunu ...agladik durduk vaz geciremiyorum yazik seviyo onada uzuluyorum napiyim simdi abisine desem ikisinide fena yapar demesem vicdan yaparmiyim sonradan bilemiyorum ...bana biseyler soyleyin bayanlar..
Guncelleme...bayanlar 15dkka icinde bukadar tepki alinca ve herkeste soyle deyince simdi laf arasinda esime gorumcemin isi ne olacak dedim bisey olmayacak dedi ben karismiyom artik dedi..ya kacarsa dedim bence kacar dedim hepiniz yok diyosunuz -kacarsa kacsin dedi( herkes esime laf soyluyo sakin verme olurmu bilmem ne diye babami kimse acikcasi adam yerine pek koymaz sorumsuz biridir biraz) ama bizimle bidaha isi olmaz oyle bisey yaparsa dedi o bizi silip atarsa bende onu silip atarim dedi bak dedim kacar macarsa daha kotu ama bosver kapat konuyu dedi sinirleniyorum ve kapattim bende konuyu
Soyle soyliyeyim cocugun hicbir ailesi burda degil istemeye bile gelecek kimsesi yok ben kime guvenip vereyim diyorlar colisiyo yillardir efendi biri gordugumuz ve gorumcemin anlattigi kadariyla yani ya ilerde birgun giderde bu kizi ortada birakirsa diye butun endiseleri yani yabanci memleketten olmasininda tabi etkisi var birazKeşke size hiç soylemeseydi büyük vebal altına girdiniz şimdi . Eşinize soyleseniz bir dert söylemeseniz bir dert..
Peki bu çocuk ne iş yapıyor ? Yani sadece Suriyeli diye mi vermiyor babası? Eğer düzgün bir işte çalışıyor , kişiliği iyi bir insansa niye verilmesin anlamadim
Malesef ama inanin onu dusundukleri icin yapiyolar ailesi yok burda yarin ben gidiyorum deyip cekip giderse ortada birakirsa diye endiseleniyolar sirf bu yuzden bende fazla dahil olmamaya calisiyorum artik cunki ilerde suclanmak istemiyorumVe biryine kadin gercegi;
baba ve abi 24 yasindaki bir bayanin evlilik vizesini verecek veya vermiycek.kapattim konuyu diyince konu kapanacak
Bizden bir halt olmaz ya
Umarim dediginiz gibi olur cunki anlatiyorum ama kulaklari duymuyo dediklerimi gozu kör olmus gibi bak kimse istemiyo yani yoldan gecene sorsam adammi kalmadi memlekette derler bukadar insan yaniliyo olamaz diyorum ama yok anlamak istemiyoBende sizin yerinizde olsam eşime mutlaka söylerdim.
Eşinize söylemeseniz mutlaka aranızda çok ciddi güven kaybı olabilirdi ve eşiniz ileride belki sizi suçlayabilirdi.
Ailelerin onay vermediği evlilikler çoğunlukla ya bitiyor ya da huzursuz, mutsuz devam ediyor.
Aksiyle 31 yıldır hiç karşılaşmadım.
Eğer eşinizin ailesi 1 yıldır ikna olmadıysa bu iş olmaz gibi..
Umarım görümceniz kaçarak evlenmez..
Ayrica sunuda soylemeliyim esimde babamda diger gorumcelerimdede sevdikleriyle evlenmelerine asla ses etmediler hatta sevgililerinin oldugunu biliyolardi ve karismiyolardi bununda olsa bisey demezler ama iste dedigim gibi yarin ortada birakmasindan korkuyolar guvenmiyolarVe biryine kadin gercegi;
baba ve abi 24 yasindaki bir bayanin evlilik vizesini verecek veya vermiycek.kapattim konuyu diyince konu kapanacak
Bizden bir halt olmaz ya
Umarim dediginiz gibi olur cunki anlatiyorum ama kulaklari duymuyo dediklerimi gozu kör olmus gibi bak kimse istemiyo yani yoldan gecene sorsam adammi kalmadi memlekette derler bukadar insan yaniliyo olamaz diyorum ama yok anlamak istemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?