Yine Gözyaşlarım Yine Ben

Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin. Gececek zamanla. Ben de 1 ay önce terkedildim. 6 aydır hayatımda olan bir insan vardı.Bir anda hayatıma girip beni çok mutlu etmişti. Bir anda ne oldu anlayamadım. onu görmeye olduğu şehre gitmiştim. Hep o mu gelecek ben de gideyim demistim.Gelecegim günü sayiyordu. Bir anda konuşurken evlilik istemediğini söyledi ki böyle bir konuşma geçmemişti aramızda bile. Ben de bu bana bir mesaj vermek istiyor diye düşündüm ve duygularını sordum. Arkadaş olduğumuzu söyledi. Diyemedim bizim 6 aydır yasadigimiz neydi diye. Gururum kırıldı .Günlerce ağladım. Erkekler çok acayip. Bir anda duyguları değişebiliyor. duygularını açan sanki benmişim gibi davrandı. Bu arada annesi teyzesi, babası ile bile tanıştırdı. Yasimiz küçük degil ama erkeklerin kalbi küçük bence üzülme. Gececek zamanla. Ben hala durup durup ağlıyorum ama geceçek zamanla

Bu erkekler böyle ya bi acayip ben anlamadım ya da bazılarımıza denk gelenler böyle . Bi de sanki bir şey bozulunca herşey bozuluyor. Sardıkça daha çok kötüye sarıyor .

Öyle hayatlar, öyle hayatlara değiyor ki

Sana dokunmuşlar.

Ben dahil çoğu kadının bu forumda
Hayatları delik deşik.

Deşik olmak bir eşik.

Flörtüm terk ermiş, fritözde kızartma yanmış

Fark yok.

Hayat güzel.

Yalnız yaşa. Şartın uygun değilse sık dişini.

En kötü evlilik, aşırı muhafazakar babadan kötü değil.

Atma kendini ortaya. Zamanını bekle.

konu sahibesi 22 yaşındaymış yahu:))
hayatı bitmiş gibi hali var.
hobi iyidir..

konu sahibesi kızma da 3 ay önce ve şimdi.. çok mu çabuk aşık oluyorsun sanki?
yani yaşın gereği sevgili edin de hemen sevdim aşık oldum güvendim e girmesen iyi.
hem zaten hayatının aşkı olsalar yine aşık olmazdın 3 ayda..
daha gençsin neler çıkacak karşına.

yok size kızamam iyiliğim için konuluyorsunuz . aslında çok haklısınız ama ne biliyim çok çabuk seviyorum çok çabuk hayal kurmaya başlıyorum . elimde değil sevgiye açım . herkes mutlu ben olamıyorum şu lanet depresyonu böyle bunlarla yenmeye çalışıyorum . bıktım kendimden

hobi iyidir..

yani yaşın gereği sevgili edin de hemen sevdim aşık oldum güvendim e girmesen iyi.

Konu sahibesi cok genc olabilir ama ust uste yasadigi olumsuzluklardan sikayet etmisken cikip hobi de hobi demenin luzumu ne? Valla cok sinir bozucu. ☺

Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin. Gececek zamanla. Ben de 1 ay önce terkedildim. 6 aydır hayatımda olan bir insan vardı.Bir anda hayatıma girip beni çok mutlu etmişti. Bir anda ne oldu anlayamadım. onu görmeye olduğu şehre gitmiştim. Hep o mu gelecek ben de gideyim demistim.Gelecegim günü sayiyordu. Bir anda konuşurken evlilik istemediğini söyledi ki böyle bir konuşma geçmemişti aramızda bile. Ben de bu bana bir mesaj vermek istiyor diye düşündüm ve duygularını sordum. Arkadaş olduğumuzu söyledi. Diyemedim bizim 6 aydır yasadigimiz neydi diye. Gururum kırıldı .Günlerce ağladım. Erkekler çok acayip. Bir anda duyguları değişebiliyor. duygularını açan sanki benmişim gibi davrandı. Bu arada annesi teyzesi, babası ile bile tanıştırdı. Yasimiz küçük degil ama erkeklerin kalbi küçük bence üzülme. Gececek zamanla. Ben hala durup durup ağlıyorum ama geceçek zamanla
Ya sen tavsiye veriyorsun helal olsun

Başka topikte tanıdım seni, takip ettim

Konu Sahibi, bu kadını önemse, onu arkadaş edin :)

Seni çok iyi anlayabiliyorum. Şu an 26 yaşındayım. 20-26 yaş arasında hep erkeklere güvenmek istedim. Yani bilmiyorum arkamda bir destek, bir olumsuzluğa düştüğümde beni kaldırabilecek, sırtımı güvenle yaslayabileceğim birisi. En ufak bir ilgi gördüğümde mantığım devre dışı son sürat koştum. Tabi insanları gerçekten tanımak kısa sürede çok zor. Yanlış kişilerdi çoğu. Ama keşke olmasalardı diyemem. Bana farkındalık kattılar. Özellikle de son kişi. Insanın dönüm noktaları olur ya. Onu yaşadım. Ve en önemli kendimizmişiz. Asıl kendimize iyi davranmalıymışız. Eğer ki kim 2, 3 ay gibi kısa sürelerde yok asla bırakmam, ciddiyim derse ilk darbeyi o indiriyormus. Hayat böyle bir şey. Kişi kendine bakmalı, hedefleri uğruna yaşamalı, o arada karşısına biri çıkarsa da hemen inanmamalı, tanımalı ama gerçekten tanımalı.

Babayla arasında uzaklık olan kişilerde sanırım bu ilgi açlığı daha çok oluyor. Bir erkeğe güvenme duyguları daha fazla oluyor.​

Zorluk olmadan kolaylık olmuyor buna emin olabilirsin, hayatının aşkı hiç beklemediğin anda çıkıyor kendimden biliyorum, hiç ama hiç beklemediğim anda çıktı eşim karşıma. Çok sıkıntılar zorluklar çektim ağlamadığım üzülmediğim gece yoktu ama çok dua ediyordum şimdi dualarımın ve sabrımın karşılığını alıyorum Allahtan

Bilmiyorum ki bana şefkat gösteren herkese dair gelecek hayalleri kurmaya başlıyorum . Kendi içimde . Sonra en tepeden aşağı düşüyorum işte

Tamam bak bulduk işte, çabuk güveniyorsun belki de karşındakiler de bunu kullanmaya çalışıyor olabilir, ben de birini beğenince otomatik iyi olacaklarmış yanılgısına düşüyorum:)

Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .

Yine ağlıyorum yine .

Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .

Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .

Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .

Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor

Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .

Ben bıktım artık . Geçmiyor.

Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .
Uzulme bir gun ansizin cikacak hemde hic beklemedigin bir anda merak etme en ozel sensin inan evlenip yuva kurunca keske bu kadar uzulmeseydim kendime vakit ayirsaydim diyeceksin bir baskasini hep mutlu etmeye calismak kendini ikinci plana atmaknzorunda kalacaksin bunlar iyi gunlerin kendine ozen goster senden degerli hicbirsey yok

çok Özür dilerim
Yanlışlıkla buraya yazdım

yok size kızamam iyiliğim için konuluyorsunuz . aslında çok haklısınız ama ne biliyim çok çabuk seviyorum çok çabuk hayal kurmaya başlıyorum . elimde değil sevgiye açım . herkes mutlu ben olamıyorum şu lanet depresyonu böyle bunlarla yenmeye çalışıyorum . bıktım kendimden

ama işte sevmek o değil sevdiği sanıyorsun.. yerine birini koyduktan sonra eskiye olan sevgin aklına geliyor mu?
şimdi de öyle olacak. ama sen öyle olma gez toz kafanı dağıt ama hemen sevme.. bu sevgililerin bir birine karakter olarak benziyor mu? bir kriterin olsun seçen sen ol. sana iki ilgi duydu diye sevilmez.

Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .

Yine ağlıyorum yine .

Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .

Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .

Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .

Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor

Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .

Ben bıktım artık . Geçmiyor.

Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .
kıyamam ya ağlamayın lütfen değer mi hiç sizi üzenler için :( genelde ayrılma bahaneleri ne oluyor?

Tamam bak bulduk işte, çabuk güveniyorsun belki de karşındakiler de bunu kullanmaya çalışıyor olabilir, ben de birini beğenince otomatik iyi olacaklarmış yanılgısına düşüyorum:)

Evet öyleyim işte güven veren herkese sonsuz kredi sunuyorum şu aptal huyumdan bir vazgeçsem .

ama işte sevmek o değil sevdiği sanıyorsun.. yerine birini koyduktan sonra eskiye olan sevgin aklına geliyor mu?
şimdi de öyle olacak. ama sen öyle olma gez toz kafanı dağıt ama hemen sevme.. bu sevgililerin bir birine karakter olarak benziyor mu? bir kriterin olsun seçen sen ol. sana iki ilgi duydu diye sevilmez.

evet ikisi de anlayışlı nnazik sevecendi hemencecik sahiplendim bende . bu kadar duygu açlığı çekince böyle oluyor demek ki .

hobi iyidir..

+++
Aynı şeyi yazacaktım.

Hayatınıza her gireni mi seviyorsunuz? O zaman yanlışı görmek için biraz içe dönmeniz gerek. Sevgiye açım demişsiniz de biz sanki hayatımıza birilerini laf olsun diye almıyoruz.
Herkes sevgi ilgi ister. Her yeni hayal kırıklığınızı başkası üzerinden geçirmeye çalışırsanız daha çok üzülürsünüz.
Depresyondaysanız bunu sevgiliyle değil kendi içinizde çözmeniz gerekiyor.
Konu sahibesi cok genc olabilir ama ust uste yasadigi olumsuzluklardan sikayet etmisken cikip hobi de hobi demenin luzumu ne? Valla cok sinir bozucu. ☺

Hobiyle şöyle alakası var 😄 Eğer insan kendini mutlu ve meşgul edecek hobiler bulursa bu konuyu daha az kafaya takacak, ne kadar üzerine düşüp aşkı kovalarsa bir insan o ondan kaçar. Ayrıca yeni ortam, yeni kişiler, kendini geliştirdikçe talipler de kaliteli olur.

Beni teselli etsin diye hayatıma aldıklarım demissiniz ya
Bence artık ordan bakmayın hayata siz kendi kendinizi teselli edin önce kimse sizin yaralarınızı saramaz bunu ancak siz kendi kendinize yapabilirsiniz ki bu da çok zor,
Karşımıza çıkan her insan bize hayat dersi oluyor lütfen, sağda solda teselli bulmak için birilerini aramaktan vazgeçip kendi değerinizin farkında olun 3 kuruş etmeyecek insanlar için döktüğümüz gözyaşlarına yazık 😔 size sizden başka kimse lazım değil

Back
X