Yine Gözyaşlarım Yine Ben

Evet öyleyim işte güven veren herkese sonsuz kredi sunuyorum şu aptal huyumdan bir vazgeçsem .

Hepimiz o veya bu şekilde bazı hatalar yaptık sonuçta ilişkilerimizde ama bak en azından farkındasın, bunu değiştirmek senin elinde, bir dahaki sefere kolay güvenmeyelim:)

Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .

Hataniz tam burda. Sağlıksiz bir noktadasiniz ve bu hiçbir sağlıklı ilişki için başlangıç olamaz. Ne başkası sizin hayatınız için yarabandi olsun, nede siz başkasının terapi merkezi olun. Önce kendinizi iyileştirmeye gayret edin sonra birilerini hayatiniza alin. Teselli olaral degil! Sizin güzel hayatiniza güzellik katacak insani o zaman daha iyi bulursunuz

Hayatinda illa biri mi olmalı. Meraktan soruyorum.

Şimdi çıkar, ülke gez, tatil yap hobi bul diyenler... Ne alakaysa,, yahu sokaktaki kedi bile bacağıma sürünüyor sev beni diyor, sevgide bir ihtiyaçtır lüks değil...
Doğru. Bunları yapabilmek için bile moral lazım hayat enerjisi lazım

22 yaşındayım Velvette çok umutsuzum . Üst üste geldi hep böyle olmayan şeyler yoruldum şimdiden
Canım ben ilk evliliğimi 22 yaşında yapmistim ne acelem varsa boşandık şimdi 2.evlilik de boşanma noktasindayiz peki sana göre ben ne yapsam acaba hayatım bitti mahvoldu gibi mi davranmaliyim gel beraber mi ağlayalım ne yapalım

Bak ne güzel 22 yaşında mis gibi hayatının baharındasın
1- ünivesite okudun mu eğitimine devam edebilirsin
2- çalışıyor musun evde mi oturuyorsun iş bulup çalışabilirsin
3- ilgi duyduğun bir alan illaki vardır ücretsiz kurslara gidebilirsin, müzik, yabancı dil, aşçılık, resim, spor...bir sürü seçeneğin var önünde
4- son olarak ailenle aran nasıl bana abi anne ?

Bak ne güzel 22 yaşında mis gibi hayatının baharındasın
1- ünivesite okudun mu eğitimine devam edebilirsin
2- çalışıyor musun evde mi oturuyorsun iş bulup çalışabilirsin
3- ilgi duyduğun bir alan illaki vardır ücretsiz kurslara gidebilirsin, müzik, yabancı dil, aşçılık, resim, spor...bir sürü seçeneğin var önünde
4- son olarak ailenle aran nasıl bana abi anne ?

mimarlık okuyorum kursa gitmeyi hiç düşünmedim ama giderim herhalde bu yaz ailemle aram da iyi tek derdim kendim ve beynimle

Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .

Yine ağlıyorum yine .

Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .

Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .

Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .

Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor

Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .

Ben bıktım artık . Geçmiyor.

Ümidim de yok hayalim de yok . Kurmayacağım da artık . Lanet olsun ki .

Size Mfö’den “Gözyaşlarımızı bitti mi sandın?” şarkısıyla beraber
“Senle beraber olsam da sevgilim
Hiç görmesek birbirimizi, özlesek
Ömür boyu bağlansak da
Sevinsek de üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu”
Yalnızlık ömür boyu şarkısını hediye ediyorum...

:) Üzüleceksin ama üzüle üzüle üzülmemeyi öğreneceksin. Kendinden başka değerli yok bu dünyada... Bırak gitsinler... Seninle gelmek isteyen senin yanından ayrılmaz...Sen yanından ayrılanlar için mi ağlıyorsun? Yoksa yola tek devam edeceğin için mi..? İyi de zaten sen yola tek çıkmıştın :) Kimse için üzülme...

Ömür boyu bağlansak da
Sevinsek de üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu”

:) Üzüleceksin ama üzüle üzüle üzülmemeyi öğreneceksin. Kendinden başka değerli yok bu dünyada... Bırak gitsinler... Seninle gelmek isteyen senin yanından ayrılmaz...Sen yanından ayrılanlar için mi ağlıyorsun? Yoksa yola tek devam edeceğin için mi..? İyi de zaten sen yola tek çıkmıştın :) Kimse için üzülme...

çok hoşsunuz teşekkür ederim ama bu kronik yalnızlık koymaya başladı artık bana . bakıyorum arkadaşlar sevgilileriyle güzel bir gençlik yaşıyor . ben mutsuz mutsuz evde oturuyorum tek başıma

Kıyamam üzme kendini . Hayat çok berbat galiba .
:halay:tatlım ya kiyamam sana işte bizde sana aynısını diyoruz canım üzme kalbini ❤
Bu arada ben üzülmüyorum çünkü dünyanın sonu değil, çünkü imtihan dunyasindayiz, ister misin rolleri değişelim sen benim gibi 22 yaşında mutsuz bir evlilik yapmak miydin, her zaman hayırlısını istemek ve acele etmemek lazım, keşke şimdiki aklım o zaman olsaydı.
sen kendini sev önce çünkü biz seni sevdik 😊

Ömür boyu bağlansak da
Sevinsek de üzülsek de
Yalnızlık ömür boyu”

Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver 😊

:halay:tatlım ya kiyamam sana işte bizde sana aynısını diyoruz canım üzme kalbini ❤
Bu arada ben üzülmüyorum çünkü dünyanın sonu değil, çünkü imtihan dunyasindayiz, ister misin rolleri değişelim sen benim gibi 22 yaşında mutsuz bir evlilik yapmak miydin, her zaman hayırlısını istemek ve acele etmemek lazım, keşke şimdiki aklım o zaman olsaydı.
sen kendini sev önce çünkü biz seni sevdik 😊
of iki damla da son cümlenizi okuyunca mutluluktan ağladım teşekkür ederim ne kadar güçlüsünüz

of iki damla da son cümlenizi okuyunca mutluluktan ağladım teşekkür ederim ne kadar güçlüsünüz
😊ah canım kardeşim burdaki ablaların da senin geçtiğin yollardan geçtikleri için güçlüler ❤ bizde az ağlamadık zamanında ama inan bana hepsi geçiyor sonra sende böyle bizim gibi güçlü olacaksın :KK5:
Sen sanıyor musun o dışarda mutlu gördüğün gençler çok mutlu değil aslında çoğu 3 gün sonra ayrılıyor :KK70:

Yine ağlayarak yaxıyorum size anlatabileceğim başka kimsem yok . Birilerinin karşımda yazdıklarımı okuması üzülme geçer demesi bile biraz iyi geliyor .

Yine ağlıyorum yine .

Bu sefer de olmadı . Yine olmadı . Yine kocaman kocaman hayal kırıklıkları kaldı yanıma . Hayatım asla yoluna girmiyor . Beni teselli etsin diye hayatıma soktuklarım içine edip daha da beter edip gidiyor .
3 4 ay önce biriyle konuşuyordum . Başta ilgiliydi beni kendine bağladı ve gitti . Zaten berbat olan ruh halim yeniden çöktü .

Ve bugün , hayatıma aldığım başka biri tarafından yine umut verilip terk edildim . Artık dünyaya yaşanacak yer olarak bakamıyorum . Hiç umudum kalmadı .

Gözlerimin yaşından ekranı bile net göremiyorum duraksayarak tek tek baıyorum harflere .

Nefret ediyorum artık her şeyden ve herkesten . Taş kalpli de olamıyorum kimseyi asla sevemem de diyemiyorum . Biliyorum aptal kafam yine sevecek . Biliyorum yine ağlayacağım . Ben artık bıktım bu hayatımdan . Ne manası var yaşamamın . Hep hüsran hep bitiklik . Dışarıdaki mutlu insanlar her şeyi hakediyor ben ne yaptım bu dünyaya da bana biraz mutluluk vermiyor

Ne yaptım hırsızlık mı etttim iftira mı ettim hak mı yedim naptım da diğerleri mutlu olurken ben sürekli ağlıyorum .

Mutlu olmak ivin birinr ihtiyavcan yokki gozlemdigim kadariyla hatayi hayatina birileriniz saglam olmayan adimlarla erken alman amannnn uzulllme insanin karsina oyle biri cikiyor bakmissin evlenmis cocuklarin olmuss

Elini yüzünü yika, pencereni ac mis gibi temiz hava al, güzel bir şarkı radyodan bir de çay filan ohh mis
Sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin çok şükür Allah Kalbine göre hayırlısını nasip etsin herşeyin ❤

Aşk sevgi bu kadar kolay mı, 3 ay da bir aşık oluyorsunuz, zaten sıkıntı burda, sevgi konusunda bilemiyorum ama eksiksiniz sanırım ve dışarıda arıyorsunuz, yanlış insanlara sarılıyorsunuz belli ki, her görüştüğünüz kişiye aşık olamazsanız sonuçta.
İçinizde ki eksiklikleri giderin bence, zamanında sözlümden ayrıldığımda bana da , bir erkek için değer mi bu kadar kendini harap ediyorsun , çok daha zor şeyler var , demişlerdi. Bende , demek ki onlar hiç sevmemiş beni anlamıyorlar diye düşünürdüm.
Şimdi ben size aynısını söyleyeceğim, 2 tane salak sizi sevmedi diye ölecek misiniz, hayat bazen cidden zor, öyle şeylerle sınıyor ki, bu 2 salak yanında hiç kalıyor.
Önce siz kendinize değer verin, sonra birileri versin. Her görüştüğünüze de hayatın erkeği gözüyle bakmayın. Ve evet hayat bir erkekten ibaret değil, sevilmek isteyebilirsiniz, sevmek isteyebilirsiniz, seçimlerinizi doğru yaparsanız gereksiz kişiler için yıpranmazsınız.

😊ah canım kardeşim burdaki ablaların da senin geçtiğin yollardan geçtikleri için güçlüler ❤ bizde az ağlamadık zamanında ama inan bana hepsi geçiyor sonra sende böyle bizim gibi güçlü olacaksın :KK5:
Sen sanıyor musun o dışarda mutlu gördüğün gençler çok mutlu değil aslında çoğu 3 gün sonra ayrılıyor :KK70:

Canlı örneği benim.
Perşembe günü yanağımdan tuttu böyle romantik, alnımdan öptü "Seni asla üzmeyeceğim." dedi
Dışarıdan gören ne romantik balkabağı demiştir
Pazar günü adam arazi, tam 3 gün bak :KK70:

Yine ağlıyorum yine .

Aynı durumdayız 😢😢

Back
X